標題: 原來連馬會職員都吾係好知過關飛可以買零頭 [打印本頁]

作者: 君子    時間: 12/3/2010 03:13 PM     標題: 原來連馬會職員都吾係好知過關飛可以買零頭

因為我見到飛神條飛買左14蚊 所以我去投注站問過1次 電話問過幾次
最後只有一個職員話可以買零頭 只要超過10蚊, 買11 12 13 14 就可以去飛   haha
咁以後吾駛格硬將d 尾數買六合彩啦  haha
作者: racecourse168    時間: 12/3/2010 03:18 PM

下....我都係啱啱先知:ooo:
作者: 神風無缺    時間: 12/3/2010 03:48 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 12/3/2010 03:13 PM 發表
因為我見到飛神條飛買左14蚊 所以我去投注站問過1次 電話問過幾次
最後只有一個職員話可以買零頭 只要超過10蚊, 買11 12 13 14 就可以去飛   haha
咁以後吾駛格硬將d 尾數買六合彩啦  haha

好似叫靈活玩之類嘅..?:ppp:
之前同fd玩個隻horse park std gx都有得玩呢種
個陣佢都同我講同馬會一樣,10蚊之後11,12,13都ok
其實我都唔係好熟賽馬咁多花樣嘅投注方式:ooo:
作者: thankheavens    時間: 12/3/2010 04:03 PM

我都唔知bor...

我以為要過 100 才可以買零頭...
作者: 冼馬田    時間: 12/3/2010 04:07 PM

得。買二串三,可以買total五十蚊,16.66666666一注嘛﹗:eee:
作者: 金威    時間: 12/3/2010 04:11 PM

雖然可以買得好盡
但係感覺上, 好似好難計算預計中左既派彩
作者: 您睇我唔到    時間: 12/3/2010 04:26 PM

100蚊下好似只可以買多過原先注額..唔知係咪
因為我有時買2x3,70蚊會買80
100蚊以上先會買比原先注額細
作者: racecourse168    時間: 12/3/2010 04:53 PM

馬會職員好似好多野都唔知甘...
我試過電話投注買條四連環..買完問佢條四連環幾多倍..
佢竟然唔知我問咩..仲問番我轉頭咩野叫幾多倍...
結果要搵個經理黎先答到我..:ggg:
作者: dennis2299    時間: 12/3/2010 05:21 PM

係咪2x1 $10都可以買到$17咁:ddd: ??
作者: yuricylau    時間: 12/3/2010 07:47 PM

QUOTE:
原帖由 racecourse168 於 12/3/2010 04:53 PM 發表
馬會職員好似好多野都唔知甘...
我試過電話投注買條四連環..買完問佢條四連環幾多倍..
佢竟然唔知我問咩..仲問番我轉頭咩野叫幾多倍...
結果要搵個經理黎先答到我..:ggg:

唔出奇...
我有個fd又係畀人咁問
佢load左一陣先明個客問乜:yyy: :zzz:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0