標題: Winning Post 7 2010 [打印本頁]

作者: 武豊    時間: 25/6/2010 11:53 AM     標題: Winning Post 7 2010

Koei 真是完全不思進取... :ppp:

http://www.gamecity.ne.jp/keiba/wp7_2010/
作者: 飛龍    時間: 25/6/2010 11:58 AM

畫面越來越靚
但內容越來越簡單
作者: sw    時間: 25/6/2010 12:00 PM

成日希望要g1 jockey+gallop racer就遲遲未出:bbb:
作者: Akechi_Yau    時間: 25/6/2010 12:03 PM

QUOTE:
原帖由 sw 於 25/6/2010 12:00 PM 發表
成日希望要g1 jockey+gallop racer就遲遲未出:bbb:

Tecmo散左..gallop racer都應該冇架啦:sss:
g1 jockey真係等到頸都長:kkkk:

依家我玩返隻gallop racer 8..依然仲係咁好玩
作者: 飛龍    時間: 25/6/2010 12:05 PM

其實想佢再仔細都做配種系統...
同埋成日要拎咩守咩守好煩...
或者可以諗下全世界G1制霸之後唔駛用守....:eee:
作者: 新水星    時間: 25/6/2010 12:09 PM

QUOTE:
原帖由 飛龍 於 25/6/2010 12:05 PM 發表
其實想佢再仔細都做配種系統...
同埋成日要拎咩守咩守好煩...
或者可以諗下全世界G1制霸之後唔駛用守....:eee:

2008差美國幾場兩歲牝馬同年長牝馬短途就搞掂,拖左好耐:sss:
作者: 飛龍    時間: 25/6/2010 12:18 PM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 25/6/2010 12:09 PM 發表

2008差美國幾場兩歲牝馬同年長牝馬短途就搞掂,拖左好耐:sss:

其實都係要玩好多年:eee:
作者: iamjack    時間: 25/6/2010 12:45 PM

暗榮有無雙條大水喉射 , 更係懶 :eee:
作者: 飛龍    時間: 25/6/2010 12:50 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 25/6/2010 12:45 PM 發表

無雙冇玩好多年
細個覺得幾好玩
大個覺得劈黎劈去好眼訓:eee:
作者: scorch85    時間: 25/6/2010 12:57 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 25/6/2010 12:45 PM 發表

暗榮依家剩係靠無双同ONLINE GAME略水

以前既歷史戰略遊戲系列,除左信長之野望外其他都幾乎無望再出單機版續集啦:zzzzzzzzz::zzzzzzzzz:

不過今次wp7 2010有pc版,正:jjjj:
作者: 飛龍    時間: 25/6/2010 01:00 PM

QUOTE:
原帖由 scorch85 於 25/6/2010 12:57 PM 發表

以前既歷史戰略遊戲系列,除左信長之野望外其他都幾乎無望再出單機版續集啦:zzzzzzzzz::zzzzzzzzz:

信長之野望都唔好玩啦已經...
作者: iamjack    時間: 25/6/2010 01:04 PM

QUOTE:
原帖由 scorch85 於 25/6/2010 12:57 PM 發表

大航海online 又整得唔錯 :eee:

提起wp ... 個人一直期待既 wp8(進一步強化海外成份,event大幅增加,故事可以由70年代開始...)

睇黎都唔會出現了 ... :yyy:
作者: taxi2003    時間: 25/6/2010 01:12 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 25/6/2010 01:04 PM 發表

大航海online 又整得唔錯 :eee:

提起wp ... 個人一直期待既 wp8(進一步強化海外成份,event大幅增加,故事可以由70年代開始...)

睇黎都唔會出現了 ... :yyy:

有玩不過唔係經常上:yyy: :yyy:
作者: 西人堅    時間: 25/6/2010 01:22 PM

QUOTE:
原帖由 飛龍 於 25/6/2010 01:00 PM 發表

信長之野望都唔好玩啦已經...

唔係啊...好好玩 ah
我裝番革新黎煲.....
挑戰大陸網民講 d 弱小大名 / 鬥快 :yyy:
作者: 西人堅    時間: 25/6/2010 01:23 PM

QUOTE:
原帖由 Akechi_Yau 於 25/6/2010 12:03 PM 發表

Tecmo散左..gallop racer都應該冇架啦:sss:
g1 jockey真係等到頸都長:kkkk:

依家我玩返隻gallop racer 8..依然仲係咁好玩

悶悶地拿番 g1 jockey 打
挑戰1季轉自由騎師 :fff:
作者: 飛龍    時間: 25/6/2010 01:35 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 25/6/2010 01:22 PM 發表

姊小路:eee:
作者: yuricylau    時間: 25/6/2010 01:36 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 25/6/2010 01:22 PM 發表

六角...三好:jjjj: :yyy:
作者: 新水星    時間: 25/6/2010 02:09 PM

QUOTE:
原帖由 飛龍 於 25/6/2010 12:18 PM 發表

其實都係要玩好多年:eee:

我主要係d泥地馬入廐太遲、適應路程太長。:llll:
作者: 飛龍    時間: 25/6/2010 02:36 PM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 25/6/2010 02:09 PM 發表

我主要係d泥地馬入廐太遲、適應路程太長。:llll:

我通常擺美國D馬都係早熟:eee:
特登配
作者: 西人堅    時間: 25/6/2010 03:06 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 25/6/2010 01:36 PM 發表

試左幾次玩衝出北海道.....打到吐血放棄....
夠兵衝果時 上杉已經殺到 :yyy::yyy:
打JJ不成 所被JJ海K :yyy:
作者: taxi2003    時間: 25/6/2010 03:21 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 25/6/2010 03:06 PM 發表

試左幾次玩衝出北海道.....打到吐血放棄....
夠兵衝果時 上杉已經殺到 :yyy::yyy:
打JJ不成 所被JJ海K :yyy:

我玩上路都係玩伊達/南部多:ppp: :ppp:

都叫頂得下,城之間距離夠長係咁鐵砲櫓削佢地兵一邊等機會偷城:ppp: :ppp:
作者: neeDu    時間: 25/6/2010 05:51 PM

等左咁耐,終於出:iiiii: :iiiii:
作者: 直布羅山    時間: 25/6/2010 05:54 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 25/6/2010 01:36 PM 發表

六角有條件屈機 :yyy:
作者: yinho    時間: 25/6/2010 06:09 PM

我o個陣時玩信長好似係左下小島度打  好似叫島津:llll: :llll:
作者: iamjack    時間: 25/6/2010 06:16 PM

QUOTE:
原帖由 yinho 於 25/6/2010 06:09 PM 發表
我o個陣時玩信長好似係左下小島度打  好似叫島津:llll: :llll:

係 , 島津家地頭係日本最南 (鹿兒島) :eee:
作者: 直布羅山    時間: 25/6/2010 06:24 PM

QUOTE:
原帖由 yinho 於 25/6/2010 06:09 PM 發表

連續幾代也是最屈機的家族
作者: taxi2003    時間: 26/6/2010 03:16 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 25/6/2010 06:24 PM 發表

連續幾代也是最屈機的家族

4兄弟+鐵砲技修滿=打橫行:abcde: :abcde:
作者: Alexander9    時間: 29/6/2010 07:55 PM

I think G1 Jockey may wait for a long time la ching(If G1 Jockey team have to collect information about 2010,Gallop Racer 8 is playing in this week,i hope it will have powerful abbility in future(It is very good to use in later horse game)
作者: 帶來吉利    時間: 29/6/2010 10:56 PM

冇咩馬game吸引到我買 ps3:ddd:
作者: lovexjapan08    時間: 1/7/2010 01:41 PM

Winning post 8最好有香港馬俾我地買下
加入返香港,澳紐,甚至意大利級際賽

最好就係有埋JRA過場廣告,
作者: Alexander9    時間: 6/7/2010 12:11 AM

they didn't  make event about oversea horse(except Sunday Silence)
作者: lovexjapan08    時間: 11/7/2010 12:51 PM

今集千祈唔好搞到威利旺旺變香港公公,最好加返幸運駿駒,步步穩,好利威,勝眼光,不過最後兩隻無可能,因為父系係日本,歐美無出色

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0