標題: 連華生輝 [打印本頁]

作者: kunkiyt    時間: 6/2/2011 05:00 AM     標題: 連華生輝

今日柏寶策騎的連華生輝真有問題..有咩可能一出閘會慢閘:bbb:
入到最後直路連華生輝係尾尾追上只能追得第二...結果點心WIN出呢埸頭馬
如果唔係出閘慢很大機會WIN出主席短途奬:zzzzzzzzz: ..我相信大家都會同意
作者: 武豊    時間: 6/2/2011 06:56 AM

睇清楚直鏡側鏡先啦,蓮華一出閘無慢到,係柏寶自己拖係後面,再看周廄隻極奇妙打鞭都要快放,姚本輝係咩野戰術根本很清楚吧
作者: kunkiyt    時間: 6/2/2011 12:30 PM

我可能睇錯啦=.=你咁講姐係話姚本輝問題啦...連華生輝而家咩年紀..隻馬咁大年紀都冇可能拖到咁後跑啦..仲有呢匹馬都唔係一匹正宗後追馬...師兄你睇睇血統
作者: DrEAm    時間: 6/2/2011 12:43 PM

QUOTE:
原帖由 kunkiyt 於 6/2/2011 12:30 PM 發表
我可能睇錯啦=.=你咁講姐係話姚本輝問題啦...連華生輝而家咩年紀..隻馬咁大年紀都冇可能拖到咁後跑啦..仲有呢匹馬都唔係一匹正宗後追馬...師兄你睇睇血統

血統同陣上表現可以係兩回事,加上佢衝程真係短左喎,咁跑輸好正常,練馬師一定岩哂?騎師陣上發揮都未必盡如人意啦...:jjjj:
作者: 冼馬田    時間: 6/2/2011 03:18 PM     標題: 回復 #3 kunkiyt 的帖子

有自己見解係好事。不過何必好似監人地一定要認同你咁呢。

作者: 阿源    時間: 6/2/2011 10:16 PM

我覺得今場蓮華生輝戰術好合理,因為排檔較差,所以派極奇妙拉快步速,計拉士
一定無馬夠佢衝,只係計唔到隻點心無跟散到,點心雖然跑到7歲,但係竟然仲有進步(昨天好地,卻造出本身出賽以來最快的時間),不得不佩服大摩的保養功夫.
作者: kewell    時間: 6/2/2011 10:27 PM     標題: 回復 #6 阿源 的帖子

認同, 生輝已盡所能啦
作者: mR.偉    時間: 6/2/2011 10:34 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 6/2/2011 10:27 PM 發表
認同, 生輝已盡所能啦

輝輝都叫跑得好嫁la呢場:jjjj:
作者: 冼馬田    時間: 7/2/2011 12:07 AM

始終蓮華生輝都已經係第二春甚至第三春,不能苛求了﹗:loveliness:
作者: mR.偉    時間: 7/2/2011 12:32 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 7/2/2011 12:07 AM 發表
始終蓮華生輝都已經係第二春甚至第三春,不能苛求了﹗:loveliness:

能夠從傷患中再踏上賽場,已經好好:loveliness::loveliness:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0