標題: 2010-2011本季最硬肌馬匹 [打印本頁]

作者: 西人堅    時間: 10/7/2011 11:47 PM     標題: 2010-2011本季最硬肌馬匹

D馬 練左慢肌, 唔見得長力好左 :fff:
但練左硬肌呢, 就硬到得人驚 :yyy:

馬會都冇呢幾隻比我投 ge :xxx::zzzzzzzzz::yyy::yyy:
作者: iamjack    時間: 10/7/2011 11:51 PM

勁高手 ... 搏極都有

:iiiii: :jjjjj:
作者: 魚仔餅    時間: 10/7/2011 11:53 PM

勁高手硬極都有:iiiii: :iiiii:
作者: 細B    時間: 11/7/2011 12:02 AM

勁高手今季幫我贏好多錢:iiiii: :iiiii:
作者: mR.偉    時間: 11/7/2011 12:02 AM

勁高手:jjjj:
作者: 細B    時間: 11/7/2011 12:02 AM

想當年隻 再勝多 都幾硬:iiiii: :iiiii: :iiiii:
作者: yuricylau    時間: 11/7/2011 12:06 AM

QUOTE:
原帖由 細B 於 11/7/2011 12:02 AM 發表
想當年隻 再勝多 都幾硬:iiiii: :iiiii: :iiiii:

呢隻應該係始祖級黎:yyy:
作者: iamjack    時間: 11/7/2011 12:10 AM

賀賢 谷起馬 , fit緊段時間擋都擋唔住 ...

例如 , 厚利多 , 再勝多 , 永勝多 , 歡笑星 , 歡呼星

(記得季初一次入谷草日賽見到 歡呼星 , 鵝哂頸 ... 真係fit到震,好深刻)

近期有 家樂飛

:llll:
作者: 李澤楷    時間: 11/7/2011 12:12 AM

其實馬王好多都係硬肌馬

精英大師,電子麒麟:fff:
作者: 細B    時間: 11/7/2011 12:12 AM

其實 今季 活力奔騰都幾硬架....=]....

贏4場馬分別係 1.6倍 4.4倍 10倍 25倍....

今季 15場 4win 3第二 2第三 2第四 2第五 1第六  1第九
第九個場係2200變化地  情有可願

成季拎佢黎做f4膽....真係得4場唔中....命中率高:gggg:
作者: iamjack    時間: 11/7/2011 12:13 AM

QUOTE:
原帖由 細B 於 11/7/2011 12:12 AM 發表
其實 今季 活力奔騰都幾硬�....

贏4場馬分別係 1.6倍 4.4倍 10倍 25倍....

今季 15場 4win 3第二 2第三 2第四 2第五 1第六  1第九
第九個場係2200變化地  情有可願

成季拎佢黎做f4膽....真係得4場唔 ...

仲有 沙貝利 ...

:fff:
作者: jintinc    時間: 11/7/2011 12:14 AM

漸信良駒 , 仲有高手同勁高手一對都好鬼硬:iiiii: :iiiii:
作者: timothyhin    時間: 11/7/2011 12:17 AM

唔駛揀啦, 勁高手:yyy: :yyy:
我都跌哂眼鏡:yyy:
作者: mR.偉    時間: 11/7/2011 12:19 AM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 11/7/2011 12:13 AM 發表

仲有 沙貝利 ...

:fff:

硬到上女皇盃:yyy:
作者: iamjack    時間: 11/7/2011 12:19 AM

諗番起 ... 今年勤工獎 ... 可能係 勁高手 (21次)

http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L289

其次 應是 紅跑車 (20次)

http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=J074

:eee:
作者: jintinc    時間: 11/7/2011 12:21 AM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 11/7/2011 12:19 AM 發表
諗番起 ... 今年勤工獎 ... 可能係 勁高手 (21次)

http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L289

其次 應是 紅跑車 (20次)

http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=J074 ...

你計漏左1隻出左21次都贏唔到的馬:iiiii: :iiiii:
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=H195
作者: 駿先鋒    時間: 11/7/2011 12:23 AM

高點都好硬...

硬到三級賽上名:gggg:
作者: iamjack    時間: 11/7/2011 12:36 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 11/7/2011 12:21 AM 發表

你計漏左1隻出左21次都贏唔到的馬:iiiii: :iiiii:
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=H195

:yyy:

今季好幾場差小小 ...

:ddd:
作者: 西人堅    時間: 11/7/2011 12:39 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 11/7/2011 12:12 AM 發表
其實馬王好多都係硬肌馬

精英大師,電子麒麟:fff:

馬王冇倍率, 唔少睇樣好靚仔, 贏果時姿態大家都服

硬肌馬睇個格唔似高班, 贏/近起上黎 --66 :yyy:
而且有倍率, 硬極都咁好分 :fff::yyy:
作者: 西人堅    時間: 11/7/2011 12:43 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 11/7/2011 12:23 AM 發表
高點都好硬...

硬到三級賽上名:gggg:

http://www.hkjc.com/chinese/racing/OtherHorse.asp?HorseNo=H215&search=1
原來佢轉左 賀賢之後都好硬
14場 中12場有獎金 :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 11/7/2011 12:43 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 11/7/2011 12:39 AM 發表

馬王冇倍率, 唔少睇樣好靚仔, 贏果時姿態大家都服

硬肌馬睇個格唔似高班, 贏/近起上黎 --66 :yyy:
而且有倍率, 硬極都咁好分 :fff::yyy:

IC:zzz:
作者: 大關刀    時間: 11/7/2011 12:45 AM

QUOTE:
原帖由 細B 於 11/7/2011 12:02 AM 發表

巴圖魯:yyy:
作者: 小武士    時間: 11/7/2011 01:15 AM

勁高手啦梗係 硬到我由唔信硬肌變信 都係因為佢:ooo:
作者: 冼馬田    時間: 11/7/2011 01:16 AM

其實今日有跑0既人人興旺同國寶都好韌好準啦﹗
作者: 君子    時間: 11/7/2011 01:23 AM

勁高手 :iiiii:
作者: leongsing123    時間: 11/7/2011 01:27 AM

勁高手真係今季最硬既一隻:ddd: :ddd:

人人興旺都由3班硬到上1班:fff: :fff:

包裝選擇都十分硬:jjjj: :jjjj:

硬極都仲有倍率既應該係愛睦善喇:yyy: :yyy:
作者: May_Be_83    時間: 11/7/2011 01:29 AM

勁高手啦,今季真係準到交關。
作者: timothyhin    時間: 11/7/2011 02:23 AM

岩岩諗起一隻, 轉左倉應該超硬肌馬:yyy: :yyy:
高分貝:jjjj: :jjjj:
作者: 細B    時間: 11/7/2011 08:23 AM

最硬真係勁高手....唔止4班硬上2班

1200米硬到上2200 =.=....
雖然2200輸左....
季初以為係高班馬....跑落唔似....上下上下上到2班頂=.="....
作者: yuricylau    時間: 11/7/2011 12:48 PM

QUOTE:
原帖由 大關刀 於 11/7/2011 12:45 AM 發表

巴圖魯:yyy:

又係石哥:yyy: :iiiii: :iiiii:
不過硬極都係四班:zzz:

作者: 帶來吉利    時間: 11/7/2011 01:02 PM

勁高手  真係唔信唔信又跑頭4名:ddd: :ddd:
作者: 大關刀    時間: 11/7/2011 05:40 PM

下季仲敢唔敢買 :yyy: :yyy:

ps. 今日歡樂繽紛退役 :lll:
作者: 細B    時間: 12/7/2011 08:37 AM

勁高手唔敢講....我覺得下季初仲有小小貨賣:yyy: 可能同高手一樣執多劑退
作者: kaosen    時間: 12/7/2011 06:13 PM

等一年扣分!洛到四班再硬多次:yyy:
作者: kewell    時間: 12/7/2011 11:23 PM

啱啱有線播返十月廿四日尾場,明明睇住佢冇,點知都可以硬贏名人,選擇,一言為定!
作者: 小野伸二    時間: 13/7/2011 03:57 AM

其實人人興旺都好硬:yyy:
作者: 細B    時間: 13/7/2011 08:18 AM

其實硬肌馬既本意係咪姐係一匹馬一季出10幾場....仲有上名率/拎獎金率超過8-9成...呢d就叫硬肌??:zzz:

如果唔係的話...我覺得今季最硬係雄心威龍...
3班 -> int GI:yyy:

我睇馬都差唔多13-14年....
印象中冇見過一隻馬可以係3班贏完直上GI仲要捧為熱門贏埋....
之後仲要贏打比同INT GI....

雄心威龍相等於 日本的大震撼一樣@@

一樣係後勁....唔知威龍下季會點呢:loveliness:
作者: kaosen    時間: 13/7/2011 12:34 PM

硬肌個意思係巨人長堤個種!實力可能唔超班!但一次一次用屈機既體力報復:yyy:
作者: 李澤楷    時間: 15/7/2011 09:35 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 13/7/2011 08:18 AM 發表
其實硬肌馬既本意係咪姐係一匹馬一季出10幾場....仲有上名率/拎獎金率超過8-9成...呢d就叫硬肌??:zzz:

如果唔係的話...我覺得今季最硬係雄心威龍...
3班 -> int GI:yyy:

我睇馬都差唔多13-14年.... ...

雄心威龍果D叫屈機:fff:
作者: sw    時間: 15/7/2011 09:38 PM

齋跑鬥心+形勢, 3班質素頂硬上到1班:abcde:
作者: 西人堅    時間: 15/7/2011 09:46 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 15/7/2011 09:35 PM 發表

有 D 叫突然硬肌 :fff:

時時有機 平時 1200 都蚊水
唔知做咩突然跑1400 明明比人過左都打得番上黎 :yyy::yyy:
作者: 李澤楷    時間: 15/7/2011 10:26 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 15/7/2011 09:46 PM 發表

唔知做咩突然跑1400 明明比人過左都打得番上黎 :yyy::yyy:

同火箭有冇關係?:fff:
作者: 大關刀    時間: 16/7/2011 12:39 AM

QUOTE:
原帖由 sw 於 15/7/2011 09:38 PM 發表
齋跑鬥心+形勢, 3班質素頂硬上到1班:abcde:

我開始懷疑極品絲綢只係2班質素頂硬上110分:yyy::yyy:
作者: kewell    時間: 16/7/2011 12:44 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 15/7/2011 09:46 PM 發表

硬肌徐大把呢D馬:yyy:
桂花飄香咪又係之前1200都唔掂, 1400連捷:yyy:
作者: Running    時間: 16/7/2011 09:52 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 15/7/2011 09:35 PM 發表

係換o左人練先可以屈到機:fff:
作者: 李澤楷    時間: 16/7/2011 11:15 AM

QUOTE:
原帖由 Running 於 16/7/2011 09:52 AM 發表

係換o左人練先可以屈到機:fff:

換埋螞蟻:fff:
作者: 西人堅    時間: 24/7/2011 01:18 PM

依家先醒起
我第1隻長追係咁中的硬肌馬係再勝多
同佢鬥氣輸得最甘係大腦.........都係同一季 ge 事 :yyy:
作者: 魚仔餅    時間: 27/10/2011 01:56 PM

勁高手去左邊??:kkkkk:
作者: 大關刀    時間: 13/1/2012 03:41 PM

QUOTE:
原帖由 魚仔餅 於 27/10/2011 01:56 PM 發表
勁高手去左邊??:kkkkk:

:kkkkk:
勁高手, 漸信良駒今季散晒 :kkkkk::kkkkk:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0