賽馬世界

標題: NBA討論區
直布羅山
版主

07-08年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (盃賽組別)  
UID 3298
精華 0
積分 77
帖子 5318
港元 3156 萬
存款 10 萬
聲望 3
閱讀權限 100
註冊 3/10/2006

QUOTE:
原帖由 FreD 於 14/11/2010 23:08 發表

Oden 哥年點都要選佢...
Durant 係勁...但哥年佢偏瘦同埋隊波SF-SG位有幾個唔錯架球員...
成隊當年只係差個C...點知佢又傷...其他位又係傷...
傷手點都好過傷腳...傷腳係爆發力架來源...至少減3成實力.. ...

當年就係查到佢大腿骨骼已經嚴重退化:ppp:

頂部
FreD
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2179
精華 0
積分 190
帖子 3351
港元 4993 萬
存款 10 萬
聲望 101
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around The World

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 15/11/2010 12:06 AM 發表

當年就係查到佢大腿骨骼已經嚴重退化:ppp:

如果當年真係查到呢樣野而唔選Durant...
真係_ 爆....我以為當年佢只係手指受傷同埋少少腳傷...
無諗過會咁嚴重....

講真Graffin 都係傷腳...
但佢完完全全無事...
頂部
神風無缺
活躍會員

UID 4472
精華 0
積分 0
帖子 932
港元 690 萬
存款 0 萬
聲望 231
閱讀權限 10
註冊 27/3/2008

QUOTE:
原帖由 FreD 於 15/11/2010 12:37 AM 發表

真係_ 爆....我以為當年佢只係手指受傷同埋少少腳傷...
無諗過會咁嚴重....

但佢完完全全無事...

你地講oden同durant..
我上香討睇左個post之後反而想講下roy單野..
「據聞」佢傷到膝蓋無左塊半月板..:funk:
如果屬實,roy唔單止可以話玩完..
更係一個portland的夢魘..

唔通portland真係黑到咁?
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48312
港元 4574 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 FreD 於 15/11/2010 12:37 AM 發表

無諗過會咁嚴重....

但佢完完全全無事...

GRIFFIN好似係熱身賽先整傷:ppp: :ppp:

頂部
費蘭度托利斯 (F.T.)
虛擬馬主

UID 2294
精華 0
積分 53
帖子 9366
港元 3015 萬
存款 10 萬
聲望 478
閱讀權限 20
註冊 11/1/2006

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 15/11/2010 11:40 PM 發表

GRIFFIN好似係熱身賽先整傷:ppp: :ppp:

睇精華今季打得唔錯wo, 係隊友廢d:yyy::yyy:

HK JPN
頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66014
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20
註冊 12/5/2006

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 15/11/2010 11:45 PM 發表

睇精華今季打得唔錯wo, 係隊友廢d:yyy::yyy:

他 Slam Dunk 雖然驚人.不過好容易受傷
Baron 鬧情緒..Kaman 玻璃人..新秀未必提供即時火力..得番 Eric Gordon:ppp:
頂部
虛擬馬主

UID 2294
精華 0
積分 53
帖子 9366
港元 3015 萬
存款 10 萬
聲望 478
閱讀權限 20
wizards儲埋成堆屈機pg都唔知想點:zzz: :zzz:

HK JPN
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48312
港元 4574 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 15/11/2010 11:58 PM 發表
wizards儲埋成堆屈機pg都唔知想點:zzz: :zzz:

TRADE走ARENAS??:fff: :fff:

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66014
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 16/11/2010 12:05 AM 發表

TRADE走ARENAS??:fff: :fff:

有下家嗎??:fff:
頂部
虛擬馬主

UID 2294
精華 0
積分 53
帖子 9366
港元 3015 萬
存款 10 萬
聲望 478
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 16/11/2010 12:11 AM 發表

有下家嗎??:fff:

實有人搏既:fff::fff:話哂出返黎好似都打得唔錯:fff::fff:

HK JPN
頂部
FreD
虛擬馬主

UID 2179
精華 0
積分 190
帖子 3351
港元 4993 萬
存款 10 萬
聲望 101
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 15/11/2010 11:51 PM 發表

他 Slam Dunk 雖然驚人.不過好容易受傷
Baron 鬧情緒..Kaman 玻璃人..新秀未必提供即時火力..得番 Eric Gordon:ppp:

Eric Gordon 過份地獨....
如果佢肯分多D 波會好D....
講真Graffin 如果Keep 住健康...我會覺得佢係第二個Malone...
頂部
FreD
虛擬馬主

UID 2179
精華 0
積分 190
帖子 3351
港元 4993 萬
存款 10 萬
聲望 101
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 神風無缺 於 15/11/2010 11:24 PM 發表

你地講oden同durant..
我上香討睇左個post之後反而想講下roy單野..
「據聞」佢傷到膝蓋無左塊半月板..:funk:
如果屬實,roy唔單止可以話玩完..
更係一個portland的夢魘..

Blazers 真係黑過墨斗....
Roy 哥份5 年約仲要係岩岩新簽...
Salary Cap 又固死左....隊波抽人又難...排名係6-10 名徘徊...
好彩架係Roy 本身唔係打體能波...應該可以做到Grant Hill 咁....
但肯定打唔返前年超人架水準....
頂部
直布羅山
版主

UID 3298
精華 0
積分 77
帖子 5318
港元 3156 萬
存款 10 萬
聲望 3
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 神風無缺 於 15/11/2010 23:24 發表

不過有D野...人為因素可能更大.......

一兩個係咁都仲可以話係黑...
不過個個都搞到咁五勞七傷o既話..就..

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66014
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20
Hornet 輸埋..聯盟再無不敗之師:yyy:
頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66014
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20
Blazers center Greg Oden will undergo microfracture surgery on his left knee Friday and will miss the remainder of the 2010-11 season..

Blazers:iiiii:
頂部
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/11/2010 01:16 PM 發表
Blazers center Greg Oden will undergo microfracture surgery on his left knee Friday and will miss the remainder of the 2010-11 season..

當年冇估錯 真係揀左件水貨 :kkkkk: :kkkkk:

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66014
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 18/11/2010 02:33 PM 發表

當年冇估錯 真係揀左件水貨 :kkkkk: :kkkkk:

如果選 Durant ..Portland 會點樣呢??:yyy:

Portland 中鋒有邊個未傷過..望就望 Camby 保持健康
頂部
小魔怪
虛擬馬主
小魔怪

UID 2277
精華 0
積分 0
帖子 1479
港元 20 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 8/7/2006

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/11/2010 01:16 PM 發表

佢選左幾年我都無咩見佢打過波:llll:
最記得只係佢條 J :qqqq:
頂部
直布羅山
版主

UID 3298
精華 0
積分 77
帖子 5318
港元 3156 萬
存款 10 萬
聲望 3
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/11/2010 14:38 發表

如果選 Durant ..Portland 會點樣呢??:yyy:

Portland 中鋒有邊個未傷過..望就望 Camby 保持健康

咁樣Durant 就會變而家o既Roy :kkkkk::yyy:
波特蘭而家情況係5個位的正選都有一定程度o既傷患:yyy:

不過當年明知oden的腿部骨齡已經去到80幾歲..都仲係要搏
咁就唔怪得人啦...

頂部
FreD
虛擬馬主

UID 2179
精華 0
積分 190
帖子 3351
港元 4993 萬
存款 10 萬
聲望 101
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 18/11/2010 02:38 PM 發表

Oden 上季未傷哥段時間打到all star 數據...
根本解釋唔到點解Blazers 可以咁樣....全部Staff 等炒啦...

如果當年選中Durant....Second Round Pick 會選Marc Gasol...
咁就真係無鬼敵啦...

自佢地05 哥季交換左個Pick 比Jazz 而唔抽Paul or Williams 已經係敗筆啦...
頂部