賽馬世界

標題: NBA討論區
asiadragon
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66010
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20
註冊 12/5/2006
http://www.youtube.com/watch?v=hOLq-UVW8z4

Bosh 今日18射一中..破晒紀錄
Oscar 就來..連 Bosh 都想玩埋一份..不過浮誇得好緊要:yyy:
這球係 Boozer Offensive Foul:yyy: :yyy:

頂部
費蘭度托利斯 (F.T.)
虛擬馬主

UID 2294
精華 0
積分 53
帖子 9366
港元 3015 萬
存款 10 萬
聲望 478
閱讀權限 20
註冊 11/1/2006
bos krstic靠唔靠得住:jjjj:  JO,SO都長傷:xxx: :xxx:
guard好似都唔多夠後備:aaaa:

HK JPN
頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66010
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 25/2/2011 06:51 PM 發表
bos krstic靠唔靠得住:jjjj:  JO,SO都長傷:xxx: :xxx:
guard好似都唔多夠後備:aaaa:

你又不用擔心..
Leon Powe 被 Buyout..好大機會重投 Celtics
R.Wallace 有傳復出..:fff:
頂部
費蘭度托利斯 (F.T.)
虛擬馬主

UID 2294
精華 0
積分 53
帖子 9366
港元 3015 萬
存款 10 萬
聲望 478
閱讀權限 20
註冊 11/1/2006

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/2/2011 06:56 PM 發表

你又不用擔心..
Leon Powe 被 Buyout..好大機會重投 Celtics
R.Wallace 有傳復出..:fff:

聽講troy murphy都有機走:fff:

HK JPN
頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66010
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 25/2/2011 06:59 PM 發表

聽講troy murphy都有機走:fff:

都係熱火,Celtics 果類球隊..

BTW,好多球員都傳會 buyout..
Jared Jeffries,
T J Ford:fff: (熱火同 Celtics 都好有興趣)
Kapano
Eddy Curry
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48311
港元 4574 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing
THUNDER真係拎不三不四既GREEN去TRADE
睇黎有心栽培IBAKA:jjjj: :jjjj:

頂部
FreD
虛擬馬主

UID 2179
精華 0
積分 190
帖子 3351
港元 4993 萬
存款 10 萬
聲望 101
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 Around The World

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 25/2/2011 07:43 PM 發表
THUNDER真係拎不三不四既GREEN去TRADE
睇黎有心栽培IBAKA:jjjj: :jjjj:

用Green 黎Trade 呢件...我覺得係蝕左....
咁做咩唔試下Trade Kaman or Thabeet...
頂部
mR.偉
虛擬馬主

UID 5497
精華 1
積分 0
帖子 17233
港元 1037 萬
存款 10 萬
聲望 19
閱讀權限 20
註冊 30/11/2009
來自 鳥托邦

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/2/2011 06:08 PM 發表
http://www.youtube.com/watch?v=hOLq-UVW8z4

Bosh 今日18射一中..破晒紀錄
Oscar 就來..連 Bosh 都想玩埋一份..不過浮誇得好緊要:yyy:
這球係 Boozer Offensive Foul:yyy: :yyy:

哇:yyy::yyy:

頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48311
港元 4574 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 FreD 於 25/2/2011 07:47 PM 發表

咁做咩唔試下Trade Kaman or Thabeet...

KAMAN係OK但人工MATCH到?GREEN好似未續大約
THABEET就算啦:ppp: :ppp:

THUNDER可以用既籌碼實左太少:ppp: :ppp:

頂部
FreD
虛擬馬主

UID 2179
精華 0
積分 190
帖子 3351
港元 4993 萬
存款 10 萬
聲望 101
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 25/2/2011 07:57 PM 發表

Thunder 有空間食....仲要幾大下...

e+ 換哥2 個都Undersize...Harden 又唔知打唔打得起...
佢係Durant + Westbrook 面前拎唔到球權...
頂部
mR.偉
虛擬馬主

UID 5497
精華 1
積分 0
帖子 17233
港元 1037 萬
存款 10 萬
聲望 19
閱讀權限 20
來自 鳥托邦

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 25/2/2011 07:57 PM 發表

THABEET去了火箭:ppp::ppp:

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66010
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 FreD 於 25/2/2011 07:47 PM 發表

其實都唔差..希望有經驗..
Thabeet 又係果隻像有好多潛力,但未提供肯定的即戰力..
果類 Aldrich,Mullen..Thunders 大把
而且 Harden 有番大把機會發揮..

Celtics 這次交易係未有用..真係幾想知:fff:
頂部
Galileo
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑   09-10年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2150
精華 0
積分 2015
帖子 13093
港元 1683 萬
存款 0 萬
聲望 68
閱讀權限 20
註冊 31/12/2005
來自 天文吉人春85,IATP,ES,RRS

QUOTE:

Perkins係內線作用大得多
一黎可以防守,二黎又搶到板
完全填補到THUNDER內線空缺
加上主攻點一定係DURANT/WESTBROOK
要個做dirty work嘅中鋒絕對係好事
(仲要係另一個trade 拎埋mohammed)
內線防守力大增

咁樣一搞thunder要過playoff第一輪應該唔係問題了

頂部
直布羅山
版主

07-08年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (盃賽組別)  
UID 3298
精華 0
積分 77
帖子 5318
港元 3156 萬
存款 10 萬
聲望 3
閱讀權限 100
註冊 3/10/2006
雷霆要nate應該想要增加外線火力....

頂部
mR.偉
虛擬馬主

UID 5497
精華 1
積分 0
帖子 17233
港元 1037 萬
存款 10 萬
聲望 19
閱讀權限 20
來自 鳥托邦

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 25/2/2011 08:23 PM 發表
雷霆要nate應該想要增加外線火力....

連呢個都過埋去:jjjj::jjjj:
對Thunder越黎越大期望了

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 66010
港元 11486 萬
存款 0 萬
聲望 3942
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 Galileo 於 25/2/2011 08:20 PM 發表

內線防 ...

搞笑想法 Ainge 想派 Perkins 阻止湖人:fff:
頂部
mR.偉
虛擬馬主

UID 5497
精華 1
積分 0
帖子 17233
港元 1037 萬
存款 10 萬
聲望 19
閱讀權限 20
來自 鳥托邦
Terrence Williams唔知點解火箭會唔用佢,,:ppp:
天份極高:jjjj:

頂部
FreD
虛擬馬主

UID 2179
精華 0
積分 190
帖子 3351
港元 4993 萬
存款 10 萬
聲望 101
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 Galileo 於 25/2/2011 08:20 PM 發表

內線防 ...

始終個子唔夠大....而且肯唔肯續約都未知....
小球會經營就係咁....可惜

第一輪睇下對邊隊...暫時睇應該係Hornets...
Hornets 架話就格食格...無咩問題....
頂部
Galileo
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑   09-10年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2150
精華 0
積分 2015
帖子 13093
港元 1683 萬
存款 0 萬
聲望 68
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/2/2011 08:34 PM 發表

搞笑想法 Ainge 想派 Perkins 阻止湖人:fff:

得perkins一個唔夠la...boston勁在整體防守...:eee::eee:

頂部
Galileo
虛擬馬主

UID 2150
精華 0
積分 2015
帖子 13093
港元 1683 萬
存款 0 萬
聲望 68
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 FreD 於 25/2/2011 08:50 PM 發表

始終個子唔夠大....而且肯唔肯續約都未知....
小球會經營就係咁....可惜

第一輪睇下對邊隊...暫時睇應該係Hornets...
Hornets 架話就格食格...無咩問題....

boston就係覺得續唔到perkins先trade走佢(但佢地有信心續到green?:yyy:)
不過thunder有嘅係未來
將來西岸一定係佢地玩晒....(可憐的blazers & roy...)

頂部