賽馬世界

標題: 大家有冇睇重點出擊?
木奇異
虛擬馬主
笑看風雲~

UID 2786
精華 0
積分 523
帖子 8738
港元 1826 萬
存款 16 萬
聲望 120
閱讀權限 20
註冊 3/5/2006
大家有冇睇重點出擊?

今日我第1次睇重點出擊 (以前真係唔睇) 發覺馬達好鬼搞笑
洪禮賢問佢點解唔點獲利多要閃電駒, 馬達話: "出面大把人貼獲利多, 我貼閃電駒如果中左就好有成就感"
馬達哥, 如果你真係想有成就感, 就唔好次次睇住韋達出貼士, 冇韋達你好似唔洗撈咁. 好似今日咁, 比赤膽雄心同翱感膽, 理據就係"韋達騎", 而家係韋達做評馬人淨係你呀? 仲有起碼10場有7場臨場第1隻就揀大熱, 真係厲害 :lllll:

而家馬達已經係我心目中 "馬壇傻佬" 之一, 另外一個係方生 :fff: :fff:  

今日之後, 我覺得重點出擊值得一看, 睇下馬達e位傻佬點搞笑都好 :fff: :fff:

PS: 今日睇重點出擊我覺得洪禮賢都ok wor, 大家點睇佢? :loveliness:

頂部
少仔 (反韋達幫!~!)
虛擬馬主
物極必反!!點石成金??

UID 2161
精華 0
積分 0
帖子 1950
港元 3746 萬
存款 10 萬
聲望 214
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 9/12/2006 12:34 AM 發表
今日我第1次睇重點出擊 (以前真係唔睇) 發覺馬達好鬼搞笑
洪禮賢問佢點解唔點獲利多要閃電駒, 馬達話: "出面大把人貼獲利多, 我貼閃電駒如果中左就好有成就感"
馬達哥, 如果你真係想有成就感, 就唔 ...

我覺得洪禮賢好燈下.....:ooo: :ooo:

頂部