賽馬世界

標題: 日本一級賽 -- 安田記念(東京.草.左.3歲上.1600m)
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36477
港元 6519 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 9/6/2008 12:47 AM 發表

Scarlet傷左梗係無人投..你都痴痴地線..

邊個話傷左唔投得:fff: ?
退左役既都有人投呢:zzz: .
頂部
ユюユ
活躍會員
潛水中

UID 2775
精華 1
積分 209
帖子 8786
港元 848 萬
存款 38 萬
聲望 394
閱讀權限 10
註冊 1/5/2006
來自 真.最強女角
一陣Scarlet贏哂秋天+JC+有馬儭傽N人氣大逆轉啦:eee: :eee: :eee:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36477
港元 6519 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 9/6/2008 12:55 AM 發表
一陣Scarlet贏哂秋天+JC+有馬儭傽N人氣大逆轉啦:eee: :eee: :eee:

只係拉近距離:jjjj:
因為之前好歌劇同荒漠英雄做過呢D創舉:fff:
頂部
小野伸二
虛擬馬主
都唔俾人賭波既

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2764
精華 0
積分 1922
帖子 25820
港元 2202 萬
存款 10 萬
聲望 35
閱讀權限 20
註冊 26/4/2006
來自 Another Story

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 9/6/2008 12:52 AM 發表

邊個話傷左唔投得:fff: ?
退左役既都有人投呢:zzz: .

唔係唔投得

係人氣實無咁好

投完唔會跑既投黎做乜?

Vodka未贏之前就係個個諗住佢食得訓得有機會跑,加埋本身既人氣嘛

同埋人氣唔等於實力:jjjj:
頂部
ユюユ
活躍會員
潛水中

UID 2775
精華 1
積分 209
帖子 8786
港元 848 萬
存款 38 萬
聲望 394
閱讀權限 10
註冊 1/5/2006
來自 真.最強女角

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 9/6/2008 12:56 AM 發表

只係拉近距離:jjjj:
因為之前好歌劇同荒漠英雄做過呢D創舉:fff:

問題就係伏特加根本做唔到:eee:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36477
港元 6519 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 9/6/2008 12:58 AM 發表

唔係唔投得

係人氣實無咁好

投完唔會跑既投黎做乜?

Vodka未贏之前就係個個諗住佢食得訓得有機會跑,加埋本身既人氣嘛

同埋人氣唔等於實力:jjjj:

人氣梗係唔等於實力.

果D海猿,氣墊快駒一樣都係高人氣.所以馬迷投票果陣呢D高人氣既咪高票數D囉:jjjj:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36477
港元 6519 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 9/6/2008 01:12 AM 發表

問題就係伏特加根本做唔到:eee:

佢無必要做到,因為佢已經做到一項大和赤驥永世都做唔到既事:fff:
頂部
yuricylau (Y)
虛擬馬主

UID 4099
精華 0
積分 0
帖子 28687
港元 5983 萬
存款 7064 萬
聲望 45
閱讀權限 20
註冊 15/10/2007
又食
頂部
虛擬馬主

UID 4099
精華 0
積分 0
帖子 28687
港元 5983 萬
存款 7064 萬
聲望 45
閱讀權限 20
賽果:
5.  Vodka"伏特加"(谷野美酒) F4 56.0 岩田康誠 角居勝彦 4.1
16. Armada"好利威"(Towkay) G7 58.0 韋達 蔡約翰 15.5
3.  Eishin Dover"榮進特快"(Victory Gallop) H6 58.0 福永祐一 小崎憲 33.6
14. Air Shady"氣墊快駒"(週日寧靜) H7 58.0 後藤浩輝 伊藤正徳 19.9
17. Suzuka Phoenix"鈴鹿鳳凰"(週日寧靜) H6 58.0 武豊 橋田滿 5.3
10. Kongo Rikishio"金剛力王"(星運時機) H6 58.0 藤田伸二 山內研二 23.0
2.  Kiss to Heaven"天之吻"(愛慕織姬) M5 56.0 勝浦正樹 戶田博文 51.6
11. Super Hornet"超級黃蜂"(特里安盧) H5 58.0 藤岡佑介 矢作芳人 4.1
6.  Ocean Apes"海猿"(重砲) C4 58.0 吉田豊 石坂正 26.0
18. Dream Journey"夢之旅"(黃金旅程) C4 58.0 池添謙一 池江泰壽 42.3
1.  Higher Game"高級玩意"(週日寧靜) H7 58.0 内田博幸 大久保洋吉 34.7
12. Dragon Welds"龍威勝"(Dynaformer) H5 58.0 鮫島良太 藤原英昭 149.6
8.  Jolly Dance"歡欣起舞"(夜舞) M7 56.0 安藤勝己 堀宣行 55.3
15. Bullish Luck"牛精福星"(皇家學院) G9 58.0 柏寶 告東尼 49.7
13. Pink Cameo"粉紅瑰寶"(French Deputy) F4 56.0 蛯名正義  國枝榮 76.1
4.  Nishino Manamusume"西野掌珠"(愛麗速子) F4 56.0 吉田隼人 河內洋 47.1
7.  Good Ba Ba"好爸爸"(Lear Fan) G6 58.0 杜利萊 薛達志 5.1
9.  I'll Love Again"愛火重燃"(神鷹) H6 58.0 松岡正海 手塚貴久 111.8

時間: 1:32:7
1勝2: 3 1/2
2勝3: 3/4
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36477
港元 6519 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006
學方駿暉話齋.

貼欄係放頭馬後面果3隻就包辦三甲:fff:
頂部
虛擬馬主

UID 4099
精華 0
積分 0
帖子 28687
港元 5983 萬
存款 7064 萬
聲望 45
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 9/6/2008 08:48 PM 發表
學方駿暉話齋.

貼欄係放頭馬後面果3隻就包辦三甲:fff:

咁DI o個D佢咪要爆血管???:yyy: :yyy:
頂部
hayeschan
資深會員

UID 4634
精華 0
積分 0
帖子 323
港元 418 萬
存款 0 萬