賽馬世界

標題: RW & 馬場大亨.活躍十傑名單公佈!
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
RW & 馬場大亨.活躍十傑名單公佈!

RW & 馬場大亨.活躍十傑

006 taxi2003   254942
121 tinsley113 153726
104 小野伸二   139622
001 EternitY   129305
091 羅倫士     113821 (hkcmlawrence)
014 飛神       119526
063 iceson     101220
011 Galileo     95943

016 timothyhin  88742
142 Kris        85980

-----------------------
024 君子        85803
(派埋君子,因為我佔左第四位):ooo:

(成績最後統計自12月26日)

這十位是2006/2007年度,馬場大亨的馬主裡面,又或是整個RW裡面,最活躍的十位馬主/會員。

相比起突出的風雲人物,更值得鼓掌 ...

第一 ... 又係的士 ... 第二 ... 爆大冷 ... tinsley113 ... 大家都估唔到 ...

小野係第三 ... 羅倫士 ... 勁 ... 呢兩位都係註冊左只有半年的人士 ...

這十位馬主將會獲頒發勳章 ... 以表揚過去對本壇的支持 ...

頂部
新水星
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   07-08年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (盃賽組別)  
UID 2204
精華 0
積分 195
帖子 5912
港元 9852 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006
來自 烏托邦
我d訪問量遠遠落後:ggg:

HK:發財先鋒(紐)、(嘉應傳承(愛))、(安騁(美))、智取神駒(智)、大至尊(愛)、競駿飛翔(法)、九五赤兔(英)
JRA:Hayayakko(夏威夷王),Mama Cocha(黑船),Hyams Beach(Drefong),Kalpa(滿樂時),Amante Bianco(Henny Hughes),Solomon(覓奇島)
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48278
港元 4571 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing
:loveliness: :loveliness: 唔知個章係咩樣??

頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 28/12/2006 03:40 AM 發表
:loveliness: :loveliness: 唔知個章係咩樣??

肯定唔係你個樣 ... 整緊 :loveliness:

頂部
timothyhin
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2157
精華 0
積分 1351
帖子 9983
港元 4100 萬
存款 0 萬
聲望 43
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
我個數爭d就上榜:ooo:
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48278
港元 4571 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
而家259622....又多左4000幾:fff: :fff:

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 28/12/2006 03:42 AM 發表
而家259622....又多左4000幾:fff: :fff:

我只係做左兩日咋 ... 12月26日做 ... 你又多左4000戰鬥力 ... :funk: :funk: :funk:

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 28/12/2006 03:41 AM 發表
我個數爭d就上榜:ooo:

睇清楚 ... 你上左 ... :fff:

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 新水星 於 28/12/2006 03:38 AM 發表
我d訪問量遠遠落後:ggg:

計掛機既話 ... 你都算好勁 ...
總計在線 1220 小時, 本月在線 109.17 小時 :eee: :eee: :eee:

頂部
timothyhin
虛擬馬主

UID 2157
精華 0
積分 1351
帖子 9983
港元 4100 萬
存款 0 萬
聲望 43
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 28/12/2006 03:44 AM 發表

睇清楚 ... 你上左 ... :fff:

多謝:loveliness:
我呢d small potato上到榜算好ga la:eee:

的士又贏大差:ooo:
頂部
wksstephen (柏木由生)
活躍會員
【優駿世界】

UID 2214
精華 0
積分 526
帖子 1319
港元 966 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 10
註冊 2/1/2006
來自 【優駿世界】

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 28/12/2006 03:45 AM 發表

總計在線 1220 小時, 本月在線 109.17 小時 :eee: :eee: :eee:

我想問~~
我D在線時間好似唔係好識多咁既~~??

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 wksstephen 於 28/12/2006 03:52 AM 發表

我想問~~
我D在線時間好似唔係好識多咁既~~??

基本上係隔日結算,如果每一分鐘都結算,到時網頁會LOAD得好慢的。:loveliness:

頂部
hkcmlawrence
虛擬馬主
racing world史上最平民的版主

UID 2631
精華 0
積分 981
帖子 4641
港元 1611 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 30/3/2006
來自 New World
的士的(24小時空閑)絕招 ﹐真系無敵:fff:

3cm=馬王
頂部
新水星
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   07-08年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (盃賽組別)  
UID 2204
精華 0
積分 195
帖子 5912
港元 9852 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006
來自 烏托邦

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 28/12/2006 03:45 AM 發表

冇乜地方好去嘛:ggg:
但跟唔到你地吹水既速度:ggg:

HK:發財先鋒(紐)、(嘉應傳承(愛))、(安騁(美))、智取神駒(智)、大至尊(愛)、競駿飛翔(法)、九五赤兔(英)
JRA:Hayayakko(夏威夷王),Mama Cocha(黑船),Hyams Beach(Drefong),Kalpa(滿樂時),Amante Bianco(Henny Hughes),Solomon(覓奇島)
頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48278
港元 4571 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 hkcmlawrence 於 28/12/2006 03:55 AM 發表
的士的(24小時空閑)絕招 ﹐真系無敵:fff:

人總要訓覺:lll: :lll:

訓啦:lll:

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 新水星 於 28/12/2006 03:55 AM 發表

冇乜地方好去嘛:ggg:
但跟唔到你地吹水既速度:ggg:

我去邊都撞到你 ... 上次CM ... :fff:

頂部
timothyhin
虛擬馬主

UID 2157
精華 0
積分 1351
帖子 9983
港元 4100 萬
存款 0 萬
聲望 43
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 28/12/2006 03:57 AM 發表

人總要訓覺:lll: :lll:

訓啦:lll:

我訓唔著:ooo: 努力溫多陣書先:funk:
頂部
wksstephen (柏木由生)
活躍會員
【優駿世界】

UID 2214
精華 0
積分 526
帖子 1319
港元 966 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 10
註冊 2/1/2006
來自 【優駿世界】

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 28/12/2006 03:53 AM 發表

基本上係隔日結算,如果每一分鐘都結算,到時網頁會LOAD得好慢的。:loveliness:

icic~~
thank you~~

唉~~
o係度講聲對唔住先~~
呢個聖誕真係忙到阿媽都唔認得呀~~
呢個月真係好似一個星期先上黎一兩次~~
到我見到私交D貼有人pm我既時侯~~
多數另外兩位版主都攪掂左lu~~
真係唔好意思啦~~

我應承大家呢個月忙完我會跟緊D我既工作嫁啦~~
唔好減我人工呀~~:loveliness:
哈哈~~講笑~~

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102
你係經理wor ... 梗係忙啦 ... :loveliness: :loveliness:

一日做十幾個鐘。:funk:

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 28/12/2006 03:58 AM 發表

我訓唔著:ooo: 努力溫多陣書先:funk:

努力得交關 ... :ooo:

頂部