賽馬世界

標題: 解放軍出城了
魚仔餅 (魚仔)
版主

UID 2622
精華 2
積分 858
帖子 17756
港元 466 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 100
註冊 28/3/2006
來自 跑馬地
DEL

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29123
港元 2905 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006
聽講豬肉成 係咪密會過所有有份落場玩的組織來??

柏高又中
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36475
港元 6519 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006
回復 #198 西人堅 的帖子

佢係商人wo,反對佔中合情合理啦
係班學聯儍仔以為佢真係企佢地果邊.
頂部
活力先生
虛擬馬主

UID 5044
精華 0
積分 0
帖子 4081
港元 1218 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 19/1/2009
西人堅>>

接受談判=有機會輸................

今次大6了

頂部
yuricylau (Y)
虛擬馬主

UID 4099
精華 0
積分 0
帖子 28687
港元 5983 萬
存款 7064 萬
聲望 45
閱讀權限 20
註冊 15/10/2007
回復 #202 西人堅 的帖子

馬丁同肥佬黎?
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29123
港元 2905 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
回復 #205 yuricylau 的帖子

枱面係佢2位

不過聽講唔只......有 D 前後腳響第2度..........

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29123
港元 2905 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
回復 #204 活力先生 的帖子

校長都出埋.....全縮啦
仲衝咩.....校長叫縮 你唔縮....校長都唔保你 真係搏拉

689 講 ge 根本係廢話.......冇 promise 過咩

柏高又中
頂部
雄心威龍 (JRA圍威喂團Zain)
虛擬馬主

UID 7289
精華 1
積分 0
帖子 22771
港元 732 萬
存款 10 萬
聲望 13
閱讀權限 20
註冊 3/10/2012
來自 慧星劍=螢火蟲=Agnes
大陸報道
香港林婆婆求醫不成,兼孫子孫女因佔中無法正常上學
當場怒罵立法會議員何俊仁教壞學生,仲講:
換你做特首,香港人飯都冇得食!

玩一人多號就算,仲要厚顏無恥叫班同團幫你一齊玩圍威喂,玩個網遊玩到咁無品,都真係幾佩服。
David同馬俠,身為版主,幫親不幫理;Zain團其他幾個圍威喂仲玩到咁撚高興,佩服!恥與你地為伍,從此退出RW。
最後,感謝RW真誠幫助過小弟的版友們,有緣將來再會。此號就此永不登錄。
頂部
魚仔餅 (魚仔)
版主

UID 2622
精華 2
積分 858
帖子 17756
港元 466 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 100
註冊 28/3/2006
來自 跑馬地

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 3/10/2014 12:20 AM 發表
校長都出埋.....全縮啦
仲衝咩.....校長叫縮 你唔縮....校長都唔保你 真係搏拉

689 講 ge 根本係廢話.......冇 promise 過咩

一縮D市民唔放過你
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29123
港元 2905 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
回復 #209 魚仔餅 的帖子

校長都出埋, 學聯一定要縮
你唔聽 咪撚駛旨意 grad ,
出事唔保你 等入冊啦

有可能係學民 叫 D 未夠秤 ge 出手
阿痴鋒早就去左美國 傾好拿 "獎學金"

柏高又中
頂部
雄心威龍 (JRA圍威喂團Zain)
虛擬馬主

UID 7289
精華 1
積分 0
帖子 22771
港元 732 萬
存款 10 萬
聲望 13
閱讀權限 20
註冊 3/10/2012
來自 慧星劍=螢火蟲=Agnes
回復 #162 keywinner 的帖子

Totally agree with all of your opinions

玩一人多號就算,仲要厚顏無恥叫班同團幫你一齊玩圍威喂,玩個網遊玩到咁無品,都真係幾佩服。
David同馬俠,身為版主,幫親不幫理;Zain團其他幾個圍威喂仲玩到咁撚高興,佩服!恥與你地為伍,從此退出RW。
最後,感謝RW真誠幫助過小弟的版友們,有緣將來再會。此號就此永不登錄。
頂部
新水星
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   07-08年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (盃賽組別)  
UID 2204
精華 0
積分 195
帖子 5891
港元 9307 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006
來自 烏托邦

QUOTE:
原帖由 雄心威龍 於 3/10/2014 12:45 AM 發表
大陸報道
香港林婆婆求醫不成,兼孫子孫女因佔中無法正常上學
當場怒罵立法會議員何俊仁教壞學生,仲講:
換你做特首,香港人飯都冇得食!

不知大陸還報了甚麼
但香港傳播的聲稱關乎人命的"受阻"事件都假到離哂大譜

HK:發財先鋒(紐)、龍船狀元(愛)、(嘉應傳承(愛))、(安騁(美))、摩界(紐)、智取神駒(智)、大至尊(愛)
JRA:Hayayakko(夏威夷王),Mama Cocha(黑船),Hyams Beach(Drefong),Kalpa(滿樂時),Amante Bianco(Henny Hughes)
頂部
keywinner
活躍會員

UID 4569
精華 0
積分 0
帖子 6040
港元 200 萬
存款 200 萬
聲望 20
閱讀權限 10
註冊 1/5/2008
對話????

真好笑, 兩邊都企到咁硬, 對話根本無用

好la......有d人目的達成, d言論都開始縮縮地沙la
利用完班學生之後仲有面係人面前指指點點

現在仲堅持係街靜坐果班人, 全部係自發性既, 根本唔需要聽d廢人講乜講乜, 自己想做乜都好,

因為呢件事, 特登去check番d政治既資料
睇完個中英聯合聲明之後

我只能慨嘆點解d人唔早d出黎抗爭呢, 現在先企出黎, 一切都太遲
感覺上有d野就算俾你點改點改都唔會有前途, 根本一早set死左一個框架, 你走唔出呢個框架就做乜都唔會有用

成日講咩真普選真普選
唔係有普選就解決晒d問題lor
作為人民, 自私d諗, 就梗係民主制度好過共產, 因為民主制度有利於人民, 共產就方便執政者
但這只是一方面的好處, 唔代表民主就係最好的制度

所以我會希望有奇蹟, 將來真係會有一個全心為人民服務的人出現
如果真可能有呢個人出現, 其實共產, 民主又有何區別

不過我都支持d人出黎爭ga
因為如果現在唔企出黎, 將來可能連企出黎既機會都無lor

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29123
港元 2905 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
回復 #213 keywinner 的帖子

其實 共產 同 民主制度係冇抵觸
係共產"黨" ge 問題姐

北歐果幾件最民主 ge 國家, 其實佢地非常共產
香港最共產果件政客 係 長毛

而有民主制度又唔適度共產 人民一樣好大獲

有公民提名 有真普選唔代表 D 咩
啊, 俄羅斯漏左 D 野呢......
有公民提名 ge 真普選, 又有普選議會添架
咁俄羅斯 你地認為係唔係民主社會?? 我話係 你地都 DIU 7 我啦

呢個客觀比較來
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E6%B0%91%E4%B8%BB%E6%8C%87%E6%95%B0
香港公民自由 係 好高, 拍得住 D 發達國家

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29123
港元 2905 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
共產黨唔共產好耐
民主派唔民主
所以香港人對 "共產" "民主" 左" "右" 呢 d 攪到亂晒龍

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29123
港元 2905 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
陸續有來啊

http://the-sun.on.cc/cnt/news/20141003/00418_002.html

黃毓民狠批壹傳媒前天在其壹週Plus,捏造他在佔中期間遠走臺灣的假新聞,並借用林彬的名言攻擊黎智英:
無恥無良,低能邋遢,下流賤格。

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29123
港元 2905 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
狗到呢....利用完牙, 一刀刀桶落去啊
早2日又唔見你毒果咁報導法

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20141003/52973573

假期後第一個工作天,示威者堵塞政府總部一條上班通道,令部份職員不滿。在場有人突然於鐵馬陣及聚集人群外激動痛哭,有人相擁安慰;現場消息指事主是政總清潔工,疑因擔心上班遲到而大哭。

另外,雖然行政署宣佈政總員工無需回到工作地點,但在場外判保安員要求開放通道讓他們上班不果,衝擊封鎖鐵馬開出缺口,但之後被示威者重新堵塞。

柏高又中
頂部
tin7tin7
虛擬馬主

UID 5559
精華 0
積分 0
帖子 14667
港元 3143 萬
存款 10 萬
聲望 72
閱讀權限 20
註冊 16/1/2010
回復 #214 西人堅 的帖子

馬克思聽到你咁講都死得眼閉

試問香港有幾人睇得明你哩個論點
頂部
櫻花 (染井吉野)
版主
Point of No Return

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2592
精華 0
積分 285
帖子 3419
港元 8833 萬
存款 0 萬
聲望 588
閱讀權限 100
註冊 17/3/2006
來自 New World
我開始 擔心 22日 快活谷 開唔開到鑼

人生兩大要訣 :
1.凡事有例外,任何鐵律都只是指一般情況.
2.切勿孤立單一因素去解釋任何現象.

是非審之於己
毀譽聽之於人
得失安之於數

貧賤生勤儉 勤儉生富貴
富貴生驕奢 驕奢生淫佚 淫佚又生貧賤
頂部
poiuy
版主
醬醬,阿7ki7ki棒棒醬醬

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2288
精華 0
積分 947
帖子 25197
港元 9341 萬
存款 10 萬
聲望 654
閱讀權限 100
註冊 10/1/2006

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 3/10/2014 08:01 PM 發表
我開始 擔心 22日 快活谷 開唔開到鑼

19日已經谷草日賽
冇得跑馬咁大獲,,更加大條道理打9你班人走
咩叫舞照跳,,馬照跑

臣本 DJ, 打碟於澀谷
頂部