賽馬世界

標題: 1月1日 ... 將會舉行馬主資格續期測試 ... 請留意 ...
飛神
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2175
精華 3
積分 1867
帖子 17102
港元 6720 萬
存款 0 萬
聲望 13
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 希望之園
其實我都驚緊, 不嬲都唔係好響賽馬討論區出post...

showgood, kamkam 都係...個團大獲了...
頂部
Kris
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑  
UID 2212
精華 0
積分 984
帖子 7239
港元 1989 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 28/12/2006 01:23 AM 發表

你又係超級撤亞人 ... :bbb:

係我會未開齋?

頂部
飛神
版主

UID 2175
精華 3
積分 1867
帖子 17102
港元 6720 萬
存款 0 萬
聲望 13
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 希望之園

QUOTE:
原帖由 Kris 於 28/12/2006 01:24 AM 發表

係我會未開齋?

爭你jar, mp 都有鴻霸之星:fff: :fff:
頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
飛神 已經係超級撤亞人2 ... 我都係 ...

的士係超級撤亞人3 ...

頂部
飛神
版主

UID 2175
精華 3
積分 1867
帖子 17102
港元 6720 萬
存款 0 萬
聲望 13
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 希望之園

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 28/12/2006 01:33 AM 發表
飛神 已經係超級撤亞人2 ... 我都係 ...

的士係超級撤亞人3 ...

弊在我D團友 一個係咁溫書, 溫到毛主席上腦, 一個成日做做做
頂部
mp
虛擬馬主

UID 2915
精華 0
積分 4
帖子 188
港元 1904 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 15/6/2006
似乎要執包袱...ai....
頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 mp 於 28/12/2006 10:43 AM 發表
似乎要執包袱...ai....

mp兄 ... 真係好耐先見你一次 :ooo: :ooo:

頂部
mp
虛擬馬主

UID 2915
精華 0
積分 4
帖子 188
港元 1904 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 15/6/2006

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 28/12/2006 11:48 AM 發表

mp兄 ... 真係好耐先見你一次 :ooo: :ooo:

有時我唔login...
頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 mp 於 28/12/2006 11:48 AM 發表

有時我唔login...

咁樣冇得計 ... 總之平均一日睇兩個貼去維持遊戲資格 ... 我真係唔覺係難事 ...

學會員講 ... 呢度係賽馬論壇 ... 睇馬 ... 講馬 ... 如果連兩個貼都唔睇 ... 又要玩人地個遊戲 ... 真係講唔通

畢生隨時可以使用莫須有的名義去唔俾一個人玩 ... 我已經依正條例 ... 光明正大 ... 如果想玩 , 咪付出返多d時間囉 ?

咁樣反而要俾人話 ... 更加係可笑 ...

mp兄 ... 希望你明白 ... 條件真係唔難做到 ... 我更加知你係勁人 ... rw冇左一定係損失 ...
而你本身態度正面 ... 你有心玩落去的話 ... 我會俾你玩的 ... 不過記得上返多d ... :mmm:

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10868
港元 13023 萬
存款 5000 萬
聲望 422
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 mp 於 28/12/2006 12:00 PM 發表

o個個咩頁問訪問量好怪...飛神教左我睇...今朝420...而家180...??

岩岩12點 , 我睇到你係460 :ooo:

頂部
Galileo
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑   09-10年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2150
精華 0
積分 2015
帖子 13090
港元 1599 萬
存款 0 萬
聲望 68
閱讀權限 20
註冊 31/12/2005
來自 天文吉人春85,IATP,ES,RRS
我過到關嗎?:jjj:

頂部