賽馬世界

標題: 今日又連場爆冷...........!!!
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36613
港元 6813 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006
爆冷咪好,場場槷門搵鬼買咩:fff:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10
註冊 3/11/2006

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 6/1/2008 08:37 PM 發表
爆冷咪好,場場槷門搵鬼買咩:fff:

咁你中唔中d冷門先~~:fff:

爆半冷咪算...爆埋一d捉唔到路o既馬~~:ppp:
頂部
DrEAm
虛擬馬主
不能自拔的現實~119

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 3814
精華 0
積分 0
帖子 2363
港元 1196 萬
存款 981 萬
聲望 1211
閱讀權限 20
註冊 5/6/2007
來自 夢

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 08:36 PM 發表

我同意~~

因為師父教落~~

呢d人棄我取o既第3名馬,未必係想像中咁叻呢~~話唔定下一次跑第4隻馬可能仲叻過佢架~~:loveliness:

反而同場隻真如意就跑得比較失望~~唔通而家要1800先o岩跑??

仲 ...

吾好有感情分~~呢D馬中過次就算~~~呢種馬識睇賠率行事:cccc:

真如意   241 寬頻      3
出閘普通。居中間位置,落後六個馬位。中段走勢普通。直路彎走第三疊。直路上追近領放馬匹多個馬位,與另外兩駒一起過終點,僅敗。

春風德宜                    吾知 5定6
出閘普通。沿欄落後八至九個馬位。走內欄節省腳程,步速有助發揮。直路彎持續上前,走勢強勁,但一百米處受阻,其後未能全力發揮。

兩次同 春風德宜 同場,大家兩次跑法都不同:bbbb:

兩次都係中間檔6,7 上次中置...呢次留到差不多最後??????????????:hhhh:

呢隻搵食馬...吾會明知吾夠跑都整個 P 加分:aaaaa: 吾洗咁失望....呢次成績可以吾太理會

頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 08:54 PM 發表

吾好有感情分~~呢D馬中過次就算~~~呢種馬識睇賠率行事:cccc:

真如意   241http://www.hkjc.com/chinese/racing/images/broadband_horse.gif 寬頻      3
出閘普通。居中間位置,落後六個馬位。中段走勢普 ...

2場步速相差好衰呢~~

今場前3名都係快步速得益者...

春風得宜呢場嬴馬,咪似足上年佢初入位o個場,又係快步速~~

上年佢4班入位~~今年要到5班先嬴~~

師父教落真係有道理呢~~人棄我取d第3名~~:fff:
頂部
DrEAm
虛擬馬主
不能自拔的現實~119

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 3814
精華 0
積分 0
帖子 2363
港元 1196 萬
存款 981 萬
聲望 1211
閱讀權限 20
註冊 5/6/2007
來自 夢

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 08:59 PM 發表

2場步速相差好衰呢~~

今場前3名都係快步速得益者...

春風得宜呢場嬴馬,咪似足上年佢初入位o個場,又係快步速~~

上年佢4班入位~~今年要到5班先嬴~~

師父教落真係有道理呢~~人棄我取d第3名~~:fff:

呢次走生位....上次走死位........快/慢步速都吾會無 P:qqq:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 09:13 PM 發表

呢次走生位....上次走死位........快/慢步速都吾會無 P:qqq:

快步速...d馬拉得散d...走位咪可以靈活d~~

慢步速...成埋馬塞埋一舊,咪難以走位~~

所以如果上場見到韋達o個d塞車樣~~將佢做左備忘馬,今場咪好自然中到佢~~:ccccc: :loveliness:
頂部
DrEAm
虛擬馬主
不能自拔的現實~119

UID 3814
精華 0
積分 0
帖子 2363
港元 1196 萬
存款 981 萬
聲望 1211
閱讀權限 20
註冊 5/6/2007
來自 夢

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 08:23 PM 發表

中段望左空麻~~

望左空好大影響o既呢~~:loveliness:

呢隻都幾失望....行圈最"令"係佢同實熱飛駒:ddd: 比個騎馬人搞死左:rrr:
頂部
DrEAm
虛擬馬主
不能自拔的現實~119

UID 3814
精華 0
積分 0
帖子 2363
港元 1196 萬
存款 981 萬
聲望 1211
閱讀權限 20
註冊 5/6/2007
來自 夢

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 09:17 PM 發表

快步速...d馬拉得散d...走位咪可以靈活d~~

慢步速...成埋馬塞埋一舊,咪難以走位~~

所以如果上場見到韋達o個d塞車樣~~將佢做左備忘馬,今場咪好自然中到佢~~:ccccc: :loveliness:

上場睇落好似係特地走內欄:ffff:
頂部
莫問我是誰
活躍會員

UID 3383
精華 1
積分 6
帖子 4878
港元 1596 萬
存款 0 萬
聲望 52
閱讀權限 10

QUOTE:
原帖由 DrEAm 於 6/1/2008 09:24 PM 發表

上場睇落好似係特地走內欄:ffff:

今場咪報哂仇~~

6倍呢~:loveliness:
頂部
DrEAm
虛擬馬主
不能自拔的現實~119

UID 3814
精華 0
積分 0
帖子 2363
港元 1196 萬
存款 981 萬
聲望 1211
閱讀權限 20
註冊 5/6/2007
來自 夢

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 6/1/2008 09:28 PM 發表

今場咪報哂仇~~

6倍呢~:loveliness:

有做功課應該中到
今季無咩運仔....贏得多...輸也多
頂部
內閃
活躍會員

UID 3320
精華 1
積分 65
帖子 1629
港元 707 萬
存款 10 萬
聲望 134
閱讀權限 10
註冊 11/10/2006
噚日全程搵蘇銘倫 D 馬係咁串......中左好幾場啊!!!!:eee:

環西班牙都睇完, 下星期就到世錦賽喇..!!
頂部