賽馬世界

標題: 資料收集----卡馬/種馬路程同天生跑法
laklak
過客

UID 2169
精華 0
積分 348
帖子 219
港元 417 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 1/1/2006
貝多芬
1800-2400

同德
1600-2000
逃/先

LE靚蝦王
1000-1600

LE翠河
1600-2400
差/追

LE精英大師
1000-1600

以上的說話可能係真,又可能是大奸狗老點你
如果大奸狗最後老點左你,我只可以說一句..........你抵俾我老點~

同我做生意,幫我的是朋友
不同我做生意,不幫我的人是敵人
頂部
賓康
一星會員

UID 2595
精華 0
積分 45
帖子 21
港元 535 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 17/3/2006
歷山金駒配opera house
2000-2400先
優優良

歷山金駒配尼真斯基
1400-2000先
優良良
頂部
戶田惠梨香
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   08-09年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (盃賽組別)  
UID 3462
精華 0
積分 0
帖子 3707
港元 1509 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 6/12/2006
我想知架下係咪有新卡....好似之前無電子麒麟個d架啵
頂部
hingyuen
一星會員

UID 2818
精華 0
積分 3
帖子 2
港元 544 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 11/5/2006
我講既都係我開既馬跑得最好既跑法...
黑金:
     歷山金駒  先/差  1600-2400 (可羸出多場GI)
     金碧明珠  先/差  1800-2400 (後勁凌厲..如該場採用放頭亦可取勝..可贏出超過7場GI)
     三連冠     先/差  1600-2400 (忠心之馬...不需熱身也可贏出..馬王級非同凡響)
     牛精福星  先/差  1600-2400 (一匹勤跑馬...忠心到你唔信...我fd用..早熟..5歲食左人參..贏左10場GI...17win 13亞
超白:
     一定好     差/追  1600-2000 (我試過用居前or放頭...唔多得-3-..留後反而贏左6場)
     齊歌頒     逃/前  1400-1800 (好難摸索)
     豐富        差/留  1600-2000 (留後追上最好..質素略差左d)
     多多計     放/前/差/留  1000-1400 (1000米留特佳)
     健風        前/差  1000-1600 (1400-1600可贏多場一級大賽...曾一季贏出4場GI當選馬王)
     開心精彩  逃/前/差 1600-2000 (呢隻點燒佢都唔斷...一隻好好放既馬...1800-2000最佳...可以以打比為目標...我個隻贏過兩次打比)
     永利好     前/差/追 1000-1600 (基本上1400-1600最好....但我1000都贏過GI...戰績...早熟..13冠..10亞...8季...4落  5 GI 國際第4兩場)
     五五波     前/差/追 1000-1600 (呢隻馬一定要追先好用...但我未摸到佢既最佳路程)
白:
     富士晨曦  先/差   1600-2000  (如果4歲時keep得好...可以贏三次打比-.-"...2000居中超強-口-)
     心中有理  先/差   1000-1400  (幾忠心....可以贏到3-4場GI)
     太陽活力  差/追   1400-1600  (1600特佳...留後追上殺食)
     詩情畫意  差/追   1800-2400  (後勁十分好..1800-2000最殺食...第一場出已經可以有好表現)
     勁好        差/追   1000-1400  (暫時賽績7戰全勝....兩場本地GI..留後最佳)
     將軍        差/追   1000-1400  (忠心準成...我第一隻用既馬...9贏..14亞...5季...5落...3場GI...1000留後最佳)
    永旺駒      差/追   1000-1400  (亦係忠心馬...早熟襯頭五場可贏盡...之後多數入位難贏)
    有資格      先/差/追 1400-1800 (呢隻麻麻地...可能因為我隻係遲熟掛....仲未入位..跑左5場)
    拖肥糖      差/追   1000-1400   (居中特佳)
    可喜可賀   逃/先/差/追 1000-1400 (泥草佳宜..忠心之馬..居中留後最好跑)
    占卜         先/差   1800-2400 ( 2000以上最好)
我fd用占卜配過幾隻....配丹山兩場....一隻出1000-1600  曾經連贏11場  賽前評語都寫  戰無不勝 勁-.-
               另一隻都係配丹山   1000-2000   跑左5場....已經有兩場係GI...做埋馬王...仲有排跑-.-...

頂部
育馬者傳說
虛擬馬主

UID 2367
精華 1
積分 164
帖子 1442
港元 243 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 21/1/2006
齊歌頌你可下跑1400-1600,居前4位以上。試過負133磅照贏2馬位,時間1:34:10。
頂部
中秋
一星會員

UID 3410
精華 0
積分 9
帖子 11
港元 328 萬
存款 0 萬
聲望 5
閱讀權限 10
註冊 14/11/2006
勝威旺 - 1600-2400  差

個人跑INT四大絕技:
1.大漏閘
2.一檔漏條欄比人
3.走錯位
4.不能爆風
頂部
朱雀四段
一星會員

UID 3542
精華 0
積分 0
帖子 2
港元 10 萬
存款 400 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 22/1/2007
半原創...執左個幾鐘...路程真實...跑法跟卡背...
支持下啦...:loveliness:

頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48301
港元 4615 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 朱雀四段 於 5/2/2007 02:14 AM 發表
半原創...執左個幾鐘...路程真實...跑法跟卡背...
支持下啦...:loveliness:

bonus勁闖我開過....路程1000-1600
跑法同超白勁闖一樣

頂部