賽馬世界

標題: Owners Horse 吹水區(4)
光輝深處
活躍會員

UID 6530
精華 0
積分 0
帖子 3390
港元 147 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 10
註冊 27/12/2011
今日跑5場g1贏3場,song of wing 同logi universe輸左天春同打比。
另外一個溫馨提示:boost馬一定要櫻花版唔可以oaks,因為bandal考慮到騎師方面

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28953
港元 3429 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006
安田真係明屈....主副號 8 隻輸 9 曬
2 隻 Trot Thunder 都吃塵

3 歲中獎 喜高善 AKB 爆埋風
過唔到 沒騎師的 3 歲 Jungle Pocket........人地1600 單圓 又唔爆風 lor

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28953
港元 3429 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 16/10/2012 02:28 PM 發表

biwa唔伏, 拎黎打呢季多5星實力唔夠top先出事

可能 2400 唔好, 1600 同 長途最好....
http://ownershorse.jp/pc/race/resultDetails?schedule_id=12815&group_no=860

大家都 4 歲, 唔好計贏甩果隻 綠帽.....

我 Trot thunder 用埋升 LV 國寶
佢冇騎師, 乜風都冇
我都仲要輸比佢 1.75 馬位................Trot thunder ah.......

仲有 1場....又要比佢屈
http://ownershorse.jp/pc/race/resultDetails?schedule_id=12815&group_no=1493

又是沒騎師 BIWA, 我 digital 睇片仲快閘埋, + 主戰四位
比佢一行就行過

柏高又中
頂部
iamjack
版主

UID 2477
精華 1
積分 744
帖子 20574
港元 17015 萬
存款 0 萬
聲望 2802
閱讀權限 100
註冊 17/2/2006
雖然贏到打比 ... 但其餘NHK , 橡樹 炒哂

頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48263
港元 4624 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing
上半季決定性1週就黎

頂部
細B
虛擬馬主

UID 3724
精華 2
積分 0
帖子 6330
港元 2367 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 20
註冊 26/4/2007
來自 Zain
http://ownershorse.jp/pc/top/announceDetail?id=0

呢次又搞乜= =

カード補填 再実施のお知らせ

頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48263
港元 4624 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 細B 於 16/10/2012 06:16 PM 發表
http://ownershorse.jp/pc/top/announceDetail?id=0

呢次又搞乜= =

又有1次?

再有我一定唔_拎DI啦

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28953
港元 3429 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
玩我地咩.....
諗住 11月11 果週再有大季, 佢又派過

我諗要改一改了....可能會是早一週 / 遲一週

柏高又中
頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48263
港元 4624 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 16/10/2012 06:19 PM 發表
玩我地咩.....
諗住 11月11 果週再有大季, 佢又派過

提早LOR

頂部
細B
虛擬馬主

UID 3724
精華 2
積分 0
帖子 6330
港元 2367 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 20
來自 Zain

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 16/10/2012 06:19 PM 發表

又有1次?

再有我一定唔_拎DI啦

係咪又係上次個d帳號拎code呢唔知....

睇佢句野
対象:9月中にログインされたお客様のうち、ご希望カードをご回答いただいていないお客様。
   (メールを受信できなかったお客様も含まれます)

好似係連上次冇收到e-mail而有登入過既都有

頂部
細B
虛擬馬主

UID 3724
精華 2
積分 0
帖子 6330
港元 2367 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 20
來自 Zain
e家個倉有...

3歲 :   DI... 兩隻1星泥地馬

2歲 : 出閘紅 PINK CAMEO, 素晴 A SHIN FORWARD , 健康紅出閘藍普通長活躍 JDV , 三星技 拜仁 主戰 , 兩星技健康藍DANNO...

仲有一個格入埋兩星PISA

頂部
timothyhin
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2157
精華 0
積分 1351
帖子 9983
港元 4100 萬
存款 0 萬
聲望 43
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
大和主將夠唔夠贏寶塚?
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28953
港元 3429 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 細B 於 16/10/2012 06:16 PM 發表

呢次又搞乜= =

未必是派過.....

メールの受信設定等によりご希望カードのご回答ができなかったお客様に向け、下記の通り、ご希望カードの受付を再度実施させていただきます。

will receive the card of choice again towards the visitor, who was not able to do the reply of the card of choice by reception setup of e-mail, etc. as follows.

柏高又中
頂部
細B
虛擬馬主

UID 3724
精華 2
積分 0
帖子 6330
港元 2367 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 20
來自 Zain

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 16/10/2012 06:30 PM 發表
大和主將夠唔夠贏寶塚?

好搏...唔係最佳路程....除非冇D4星或以上

仲要冇怪怪先有機

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28953
港元 3429 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 細B 於 16/10/2012 06:29 PM 發表
e家個倉有...

3歲 :   DI... 兩隻1星泥地馬

2歲 : 出閘紅 PINK CAMEO, 素晴 A SHIN FORWARD , 健康紅出閘藍普通長活躍 JDV , 三星技 拜仁 主戰 , 兩星技健康藍DANNO...

仲有一個格入埋兩星PISA

拜仁咁快入左???

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28953
港元 3429 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
推多次
未必是派過.....

メールの受信設定等によりご希望カードのご回答ができなかったお客様に向け、下記の通り、ご希望カードの受付を再度実施させていただきます。

will receive the card of choice again towards the visitor, who was not able to do the reply of the card of choice by reception setup of e-mail, etc. as follows.

柏高又中
頂部
chau88
二星會員
G1全制覇

UID 7259
精華 0
積分 0
帖子 85
港元 400 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 22/9/2012
來自 HK
【ブーストホース情報】
こんばんは、管理人です。
毎週リアルの活躍馬がゲームでも強化!
今週のブーストホースは・・・これはもう文句なしで「ジェンティルドンナ」に決定です!

ジェンティルドンナは第2弾に収録。桜花賞版・オークス版の2種類がありますが、秋華賞と同じ岩田Jが騎乗した桜花賞版がブースト対象となっております!

ジェンティルドンナe隻西利左
頂部
細B
虛擬馬主

UID 3724
精華 2
積分 0
帖子 6330
港元 2367 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 20
來自 Zain

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 16/10/2012 06:34 PM 發表
推多次
未必是派過.....

メールの受信設定等によりご希望カードのご回答ができなか& ...

我估啦....

佢個度係話有D人因為開頭設定左唔收E-MAIL...所以有D會冇....

而今次再發過...當中包括上次未收到既   

所以叫人SET返個E-MAIL接收....黎取得E-MAIL...

所以佢一係全部重SD.....

一係SD冇收到果D....

但我覺得會係SD比全部....

我估數量太多了....未必可以知道邊D有邊D冇....太晒時間....所以拎左既人可能有福了

頂部
細B
虛擬馬主

UID 3724
精華 2
積分 0
帖子 6330
港元 2367 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 20
來自 Zain

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 16/10/2012 06:34 PM 發表

拜仁咁快入左???

我岩岩諗住開黎睇幾多星技....錯手禁左入廐...之後想禁取消時個滑鼠西左....禁左確認

好彩唔係錯手入錯其他...唔係真係晒左

頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 28953
港元 3429 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 細B 於 16/10/2012 06:38 PM 發表

我估啦....

佢個度係話有D人因為開頭設定左唔收E-MAIL...所以有D會冇....

而今次再發過...當中包括上次未收到既   

所以叫人SET返個E-MAIL接收....黎取得E-MAIL...

所以佢 ...

我就話 之前收左的沒有 la
Mass Email , exclude 左之前 send 過果 D ja ma 有幾難

都是果句, 小便宜, 唔好咁大希望

柏高又中
頂部