賽馬世界

標題: 2011年度贏馬區及成績表
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場
2012年7月8日
第一場
1奪目商人 6火辣神駒 8奀皮仔   9威駿寶   
第二場
2豪宅福星4好好大哥6威武飛駒 11駿盈   
第三場
3多豐裕   4寶中寶   5黃金褭蹄  9童夢   
第四場
2大衛金剛  6好好運   7大東海   12光芒四射
第五場
3綠色寶   5卡加大師 8活力名寶 10好心思   
第六場
4橫掃千軍 8開心駕到 9不老英雄 12玩具神話  
第七場
4神州八號 7精嘜   8印度光輝 11勇鋼   
第八場
1龍城動力 2巴其利   3美麗昇華 9時時攞彩
第九場
1喜蓮智星 3海鑽石   6非常精   7香檳歲月
第十場
7利錢伯爵 9開心指數 10好好計   11自由勝   
第十一場
1傲男   3勁高手   9正白旗   13悅璐孖寶

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
WIN=紅色 第二名=橙色 第三名=藍色
2012年7月8日
第一場
1奪目商人 6火辣神駒 8奀皮仔   9威駿寶   
第二場
2豪宅福星4好好大哥6威武飛駒 11駿盈   
第三場
3多豐裕   4寶中寶   5黃金褭蹄  9童夢   
第四場
2大衛金剛  6好好運   7大東海   12光芒四射
第五場
3綠色寶   5卡加大師 8活力名寶 10好心思   
第六場
4橫掃千軍 8開心駕到 9不老英雄 12玩具神話  
第七場
4神州八號 7精嘜   8印度光輝 11勇鋼   
第八場
1龍城動力 2巴其利   3美麗昇華 9時時攞彩
第九場
1喜蓮智星 3海鑽石   6非常精   7香檳歲月
第十場
7利錢伯爵 9開心指數 10好好計   11自由勝   
第十一場
1傲男   3勁高手   9正白旗   13悅璐孖寶

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
2012年7月11日
第一場
1新薪  4千笑  6十項全能12旺財神算
第二場
2勁啲啲  5創出商機10一言既出12西域雄心
第三場
2金添好運3開心動力4愛睦善  5奄尖大少
第四場
1田園名駒5千軍萬馬6萬寶駒9元豐泰  
第五場
4精彩生輝6強中堅  9旅遊名牌12魅力心  
第六場
3常山鳳寶4東成西就9仔仔女女12領得  
第七場
1善寳4旺綵  5駿蹄飛  6沙紙  
第八場
1迎風起舞4君河  5易搏贏  8福到威威

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
2012年7月11日
第一場
1新薪  4千笑  6十項全能12旺財神算
第二場
2勁啲啲  5創出商機10一言既出12西域雄心
第三場
2金添好運3開心動力4愛睦善  5奄尖大少
第四場
1田園名駒5千軍萬馬6萬寶駒9元豐泰  
第五場
4精彩生輝6強中堅  9旅遊名牌12魅力心  
第六場
3常山鳳寶4東成西就9仔仔女女12領得  
第七場
1善寳4旺綵  5駿蹄飛  6沙紙  
第八場
1迎風起舞4君河  5易搏贏  8福到威威

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
2012年7月15日
第一場
5日月霸王 7金玉之光  8無敵駿駒 14極速寶寶
第二場
2我的   3旅遊小子 7飛霹靂   12同步世界
第三場
3飛快威   8傑出君子 12友情友義 13豐彩人生
第四場
1非洲之光 2俊飛象   8勝利駿駒11金鑽龍華
第五場
3樂馳   5幸運來   6多豐裕   11幸運勇士  
第六場
1過關勇將  6感恩   7印度光輝  11蜚聲國際  
第七場
7高友勁   10家傳碧玉12紅衣精靈13翔龍   
第八場
2大家勝利 8戰士   10勁賽王   14紅運福星
第九場
1超皇鷹   3摩法神采  10軍功   14喜惑   
第十場
2勁飛駿   3光宗耀祖 9賀喜   13黃金年代
第十一場
5富高勝   6醒目精英 8一言為定 12金獅威將

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
2012年7月15日
第一場
5日月霸王 7金玉之光  8無敵駿駒 14極速寶寶
第二場
2我的   3旅遊小子 7飛霹靂   12同步世界
第三場
3飛快威   8傑出君子 12友情友義 13豐彩人生
第四場
1非洲之光 2俊飛象   8勝利駿駒11金鑽龍華
第五場
3樂馳   5幸運來   6多豐裕   11幸運勇士  
第六場
1過關勇將  6感恩   7印度光輝  11蜚聲國際  
第七場
7高友勁   10家傳碧玉12紅衣精靈13翔龍   
第八場
2大家勝利 8戰士   10勁賽王   14紅運福星
第九場
1超皇鷹   3摩法神采  10軍功   14喜惑   
第十場
2勁飛駿   3光宗耀祖 9賀喜   13黃金年代
第十一場
5富高勝   6醒目精英 8一言為定 12金獅威將

頂部