賽馬世界

標題: [改名]利物浦hea到季尾討論區
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29116
港元 2505 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100
註冊 19/4/2006

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 12/2/2012 10:26 PM 發表

而家搞到咁地步...要睇利記PR 點拆掂佢...
唔知會唔會拎上國際體育法庭搞呢:ddd:

而家全世界都當正S7 係racist:llll:
真係多得FA 唔少:hhhh::hhhh:

冇 ga, 得罪左 D 唔可以得罪 ge 球會, 仲唔有幾黑 打到你幾黑咩 :rrr::rrr:

柏高又中
頂部
駿先鋒 (Splendid Patrol)
虛擬馬主

UID 6069
精華 2
積分 0
帖子 50595
港元 4635 萬
存款 2800 萬
聲望 2820
閱讀權限 20
註冊 30/4/2011
來自 Liverpool

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 12/2/2012 22:27 發表

冇 ga, 得罪左 D 唔可以得罪 ge 球會, 仲唔有幾黑 打到你幾黑咩 :rrr::rrr:

所以我認為要上國際體育法庭:fff:
頂部
費蘭度托利斯 (F.T.)
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2294
精華 0
積分 53
帖子 9251
港元 6797 萬
存款 10 萬
聲望 473
閱讀權限 20
註冊 11/1/2006

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 12/2/2012 10:25 PM 發表

如果佢有事,里奧一樣有事:fff:
再唔係學阿仙奴咁發脾氣,贏唔到波都剷低幾件出氣:zzz:

事就唔會有既, 不過s7個朵再臭d咁解:yyy: :yyy:

HK JPN
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36397
港元 6515 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 12/2/2012 10:27 PM 發表

但艾夫拿已經得罪左烏拉圭:iiiii:
相信佢退休後應該會得到報應:jjjj:
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   09-10年度馬場大亨 - 團體戰冠軍 (勝利組別)  
UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29116
港元 2505 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 12/2/2012 10:27 PM 發表

咩叫OPTA?

http://www.optasports.com/

最大足球數據庫
好似 NBA 搵專人計 stats 咁,
佢地找專人計不同足球 stats

柏高又中
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36397
港元 6515 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 12/2/2012 10:30 PM 發表

事就唔會有既, 不過s7個朵再臭d咁解:yyy: :yyy:

佢未黎利記前都臭啦,又咬人又盛.而家咪算好左:jjjj:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36397
港元 6515 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 12/2/2012 10:31 PM 發表

http://www.optasports.com/

最大足球數據庫
好似 NBA 搵專人計 stats 咁,
佢地找專人計不同足球 stats

:iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii:
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29116
港元 2505 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 12/2/2012 10:30 PM 發表

所以我認為要上國際體育法庭:fff:

佢 S7 個底又花 ge....世界杯果獲
已經 得罪左成個非州 :ppp:

柏高又中
頂部
西人堅
版主
信可成真 心中有運

UID 2724
精華 11
積分 1567
帖子 29116
港元 2505 萬
存款 10 萬
聲望 188
閱讀權限 100

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 12/2/2012 10:32 PM 發表

:iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii: :iiiii:

姐係 一路都有領隊 信 FM 買人一樣
只不過信FM 佢地唔可以公開承認 :fff:

柏高又中
頂部
虛擬馬主

UID 6069
精華 2
積分 0
帖子 50595
港元 4635 萬
存款 2800 萬
聲望 2820
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 12/2/2012 22:30 發表

但艾夫拿已經得罪左烏拉圭:iiiii:
相信佢退休後應該會得到報應:jjjj:

唔止烏拉圭, 應該成個西班牙語系社會都得罪晒:iiiii::iiiii:
特別是南美國家:zzz::zzz:
頂部
費蘭度托利斯 (F.T.)
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2294
精華 0
積分 53
帖子 9251
港元 6797 萬
存款 10 萬
聲望 473
閱讀權限 20
註冊 11/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 12/2/2012 10:32 PM 發表

佢 S7 個底又花 ge....世界杯果獲
已經 得罪左成個非州 :ppp:

佢咩都做齊啦
x教練, 咬人, 守龍, 舉中指, racist, 得罪哂全世界啦

HK JPN
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36397
港元 6515 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 12/2/2012 10:33 PM 發表

姐係 一路都有領隊 信 FM 買人一樣
只不過信FM 佢地唔可以公開承認 :fff:

荷杜:iiiii:
頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36397
港元 6515 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 12/2/2012 10:33 PM 發表

唔止烏拉圭, 應該成個西班牙語系社會都得罪晒:iiiii::iiiii:
特別是南美國家:zzz::zzz:

所以華蘭西亞-曼聯果件對蘇亞雷斯都幾客氣.
明知蘇亞雷斯發脾4都走去安慰佢.:jjjj:
頂部
kaosen
虛擬馬主

UID 5927
精華 0
積分 0
帖子 13398
港元 278 萬
存款 0 萬
聲望 170
閱讀權限 20
註冊 12/12/2010
先說明立場,我係一個人支持利記,心支持阿記既球迷 :fff:

對阿仙奴,我無太大希望,應該說希望已經在早幾年破碎了,我身為阿迷,我其實真心係想阿記今年拎唔到歐洲賽入場券  !  留盡力下年再博過火:jjjjj: 以現時阿記個陣,無敵殺卡既受傷,henry要返美國,加上我一直認為RVP好快會唔得既心理下,阿記應該算無乜希望個隊:iiiii:   

再講利記,無錯佢係賽程,球員調配上係依四隊之中算係最好個隊,但我始終認為佢地既前線攻力問題仲未完美咁解決到,加上主場恐懼証, 如果利記咁樣和足咁多場都拎到歐洲張入場券 :fff:  我服:iiiii:  

再講new castle , 實情佢地隊火氣一早無晒:kkkkk:  就有如西甲既利雲特咁,等插,星期六輸完五粒比熱刺之後,你仲想期望咩,有得打歐洲賽,班主真係要偷笑:iiiii:   有人會覺new castle 係因為巴巴亞返左去踢國家隊,隊波先至開始差! 依家巴巴亞又返英國,咁樣唔係回復正常咩咁??? 我認為巴巴亞既食糊方法其實比人睇穿晒,加上巴巴亞仲有無咁fit都係一大疑問,我都係會睇淡佢既機會!!

好拉,抽就抽三隊水,最後就係車路士,盡管車仔近期都贏唔到波,但其實分數上,佢要踢歐洲賽都唔係差太多分,我認為只要車仔係之後既場數回復水準,車仔既機會都係最高既一隊:jjjjj:

頂部
iceson
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑   06-07年度馬場大亨 - 傑出人馬賞   09-10年度馬場大亨 - 傑出表現賞  
UID 2407
精華 1
積分 1938
帖子 7116
港元 16174 萬
存款 0 萬
聲望 7800
閱讀權限 20
註冊 31/1/2006
來自 piano

QUOTE:
原帖由 kaosen 於 12/2/2012 10:35 PM 發表
先說明立場,我係一個人支持利記,心支持阿記既球迷 :fff:

對阿仙奴,我無太大希望,應該說希望已經在早幾年破碎了,我身為阿迷,我其實真心係想阿記今年拎唔到歐洲賽入場券  !  留盡力下年再博過火:jjjjj: 以現時 ...

車仔, 成隊波換過晒D人就差唔多,

如果今年冇前4, 冇得打歐聯, 保亞斯100% 88 :kkkkk: :kkkkk:
頂部
虛擬馬主

UID 6069
精華 2
積分 0
帖子 50595
港元 4635 萬
存款 2800 萬
聲望 2820
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 kaosen 於 12/2/2012 22:35 發表

對阿仙奴,我無太大希望,應該說希望已經在早幾年破碎了,我身為阿迷,我其實真心係想阿記今年拎唔到歐洲賽入場券  !  留盡力下年再博過火:jjjjj: 以現時 ...

基本上中意利記的, 對阿記都冇乜野:rrrr:
我都幾中意阿記的:loveliness:

上幾年利記無力爭冠時我想佢拎冠軍tim:gggg::gggg:
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48083
港元 2685 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 iceson 於 12/2/2012 10:39 PM 發表

車仔, 成隊波換過晒D人就差唔多,

如果今年冇前4, 冇得打歐聯, 保亞斯100% 88 :kkkkk: :kkkkk:

前場除馬達之外唔係高鋒已過就冇料到:llll: :llll:

中場林8不復當年, 米基爾0進步, 美利做後上就好要串起隊波就唔得, 成季係拉7表現最好:ppp: :ppp:

後面泰利唔知係年紀定醜聞影響水準下跌左, 雷斯位置感差到.....:ooo: :ooo:

頂部
kaosen
虛擬馬主

UID 5927
精華 0
積分 0
帖子 13398
港元 278 萬
存款 0 萬
聲望 170
閱讀權限 20
註冊 12/12/2010
我會認卡努係無料到,但我未肯定卡古同史杜列冶無料到

頂部
虛擬馬主

UID 6069
精華 2
積分 0
帖子 50595
港元 4635 萬
存款 2800 萬
聲望 2820
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 12/2/2012 22:42 發表

前場除馬達之外唔係高鋒已過就冇料到:llll: :llll:

中場林8不復當年, 米基爾0進步, 美利做後上就好要串起隊波就唔得, 成季係拉7表現最好:ppp: :ppp:

後面泰利唔知係年紀定醜聞影響水準下跌左, 雷斯位置 ...

雷斯唔應該打後衛:hhh:
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48083
港元 2685 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 12/2/2012 10:41 PM 發表

基本上中意利記的, 對阿記都冇乜野:rrrr:
我都幾中意阿記的:loveliness:

上幾年利記無力爭冠時我想佢拎冠軍tim:gggg::gggg:

我對利記係得番10幾年既情意結, 而家隊波除左謝4之外講真我諗唔出咩地方值得我鐘意:ppp: :ppp:

頂部