賽馬世界

投票標題: 邊個系你心目中最差練馬師  (單選)
參與投票的會員:

EternitY   Galileo   taxi2003   帶來吉利   飛神   ★麻雀佬★   kewell   旅遊領隊   souphen   巴里斯   iamjack   週日寧靜   櫻花   魚仔餅   列高力   木奇異   Akechi_Yau   小武士   biofather   光仔   河馬仔   何良   bondli   細B   007   馬俠   yuricylau   阿彌   blocking8964   1752   mic2729   ryhme1   萬事盈   neeDu   yuenmc   大關刀   mR.偉   kunkiyt   小提琴手   駿先鋒   abc1823   大大   CJ.   B可車干   路支   天使小帕   Dan   Slipknot.   光輝深處   Kurofune   kounknown   gn00161700   順其自然  
胡森
  2 (3.77%)
呂建威
  18 (33.96%)
梁定華
  33 (62.26%)

標題: 邊個系你心目中最差練馬師
kaosen
虛擬馬主

UID 5927
精華 0
積分 0
帖子 13398
港元 -96 萬
存款 0 萬
聲望 170
閱讀權限 20
註冊 12/12/2010

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 9/3/2012 09:44 PM 發表
佢咪就係燉馬勁囉,仲有咩好?今時今日呢種練馬方式已經不合時宜,但係我覺得佢好enjoy囉,有馬主又同佢同一諗法咪俾馬佢練囉,雙嬴姐,咩練馬方式叫好?見仁見智姐

就我立場,我同意有人認為神仙果套,回本快,有時仲有新強勁依炸用完轉倉都有貨交既馬
但我就覺得有感情對開就唔想一兩年就換隻馬,不過依一套都係得老一代馬主先會buy !!

頂部
neeDu
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 5097
精華 0
積分 0
帖子 8128
港元 12484 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 15/2/2009

QUOTE:
原帖由 kaosen 於 9/3/2012 09:49 PM 發表

就我立場,我同意有人認為神仙果套,回本快,有時仲有新強勁依炸用完轉倉都有貨交既馬
但我就覺得有感情對開就唔想一兩年就換隻馬,不過依一套都係得老一代馬主先會buy !!

冇話邊個好邊個唔好既,都係果句,睇你同邊個練馬師睇法一致咪大家互惠互利囉,但老實講吳定強呢d操練手法係近幾年真係越黎越唔受落,比起早幾年更柔
頂部
kaosen
虛擬馬主

UID 5927
精華 0
積分 0
帖子 13398
港元 -96 萬
存款 0 萬
聲望 170
閱讀權限 20
註冊 12/12/2010

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 9/3/2012 09:56 PM 發表
冇話邊個好邊個唔好既,都係果句,睇你同邊個練馬師睇法一致咪大家互惠互利囉,但老實講吳定強呢d操練手法係近幾年真係越黎越唔受落,比起早幾年更柔

同咸華一樣,退休等hea

頂部
Slipknot.
活躍會員
Maggot

UID 6484
精華 0
積分 0
帖子 662
港元 59 萬
存款 10 萬
聲望 277