賽馬世界

投票標題: 開台<賽馬WQT>意見調查  (單選) [參與投票的會員]
5分
4分
3分
2分
1分
0分
對不起,您無權投票。

標題: 開台<賽馬WQT>意見調查
河馬仔
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20
註冊 11/3/2007
開台<賽馬WQT>意見調查

<賽馬WQT>已播出達一百一十集,在這裡想問問各位聽眾對本節目之意見,希望各位能投票之餘,亦盡情寫出來,好讓我們有進步空間.謝謝!

開台<賽馬WQT>節目總監製兼主持
河馬仔上

(投票係問一下大家對<賽馬WQT>之評分:5分為最好,0分為最差)

MSN:hippoatwork2006@yahoo.com.hk
BLOG:http://hkheadline.com/blog/list_blog_express.asp?f=2SRIYD8XQF150946

頂部
河馬仔
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20
大家都可以在這裡俾d說話我地架,鬧都好,謝謝

MSN:hippoatwork2006@yahoo.com.hk
BLOG:http://hkheadline.com/blog/list_blog_express.asp?f=2SRIYD8XQF150946

頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10869
港元 11719 萬
存款 5000 萬
聲望 432
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
不如學18台咁俾隻全日WQT馬膽。:eee: :eee:

頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20
回復 #3 EternitY 的帖子

我地都有諗過,遲些少會開過個會傾傾
我地wqt馬膽都幾正噃

頂部
yuricylau (Y)
虛擬馬主

UID 4099
精華 0
積分 0
帖子 28671
港元 5945 萬
存款 7064 萬
聲望 40
閱讀權限 20
註冊 15/10/2007
可唔可以收音收好少少:ppp: :ppp:
間中時大時細,唔係好清楚:ooo:

支持您地:gggg:
繼續努力:loveliness:
頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20
回復 #5 yuricylau 的帖子

多謝您的支持,

其實不如我地爆下我地點錄音啦,我地唔係出來錄架,如果係咁,一個星期出兩次,一來時間唔夠,二來好快攰,所以我地係用網上錄音.所以音量控制係有點唔夠,我每集後都會盡量抽時間調整一下音量,可能係我個MIC太大聲(興奮啩),下次我試下改善一下先.

謝謝您

河馬仔上

頂部