賽馬世界

標題: 5月17日。5月18日出馬表
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48052
港元 2829 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 23/5/2008 01:22 PM 發表

有d咩唔同...:fff: :yyy:

佢隻係當年隻馬1win後先買番黎:yyy: :yyy:

頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48052
港元 2829 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 scorch85 於 22/5/2008 11:46 PM 發表
THX:zzz:

唔知遲D再贏落去既話,的士有冇得考慮下,響獎金方面格外開恩:wwww:

始終當時都係用未出賽新馬形式黎買sleeples night.同依家最基本規距一樣之餘,仲要冇機會用實際成績黎回本...:ppp:

咁啦.....佢跑級際賽既獎金計數,OP或以下就唔計,OK??
不過,成績當然一定唔會計:ppp: :ppp:

頂部
小野伸二
虛擬馬主
都唔俾人賭波既

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2764
精華 0
積分 1922
帖子 25819
港元 1795 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 26/4/2006
來自 Another Story
咁我隻Daiwa Scarlet咪好唔公平:sss:

當初就係見唔計獎金先放棄:ppp:
頂部
iamjack
版主

UID 2477
精華 1
積分 744
帖子 20316
港元 16303 萬
存款 0 萬
聲望 2802
閱讀權限 100
註冊 17/2/2006

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 23/5/2008 06:45 PM 發表

咁啦.....佢跑級際賽既獎金計數,OP或以下就唔計,OK??
不過,成績當然一定唔會計:ppp: :ppp:

同樣情況可以apply埋落iamjack隻Mejiro Al Tais(因為都係未出過賽買入)

剛剛查番 , Al Tais 其實是我在牠第一場之後先買 ... 所以牠不算是"全新馬"

http://racingworld.no-ip.org/viewthread.php?tid=35419&highlight=mejiro

:ppp:

* 另一方面 , 總覺得 大久保洋吉 訓練呢隻馬不太成功 ... :sss:

頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48052
港元 2829 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 23/5/2008 07:17 PM 發表
咁我隻Daiwa Scarlet咪好唔公平:sss:

當初就係見唔計獎金先放棄:ppp:

Daiwa Scarlet, Vodka,甚至我而家留住呢隻Sante Fe Soleil 跑得番都唔會計

因為係出過賽後先被買入:ppp: :ppp:

頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48052
港元 2829 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 23/5/2008 07:19 PM 發表

剛剛查番 , Al Tais 其實是我在牠第一場之後先買 ... 所以牠不算是"全新馬"

http://racingworld.no-ip.org/vie ... mp;highlight=mejiro

:ppp:

* 另一方面 , 總覺得 ...

我check錯左,你隻應該都係跑過先買番黎既,sor....:ppp: :ppp:

頂部
iamjack
版主

UID 2477
精華 1
積分 744
帖子 20316
港元 16303 萬
存款 0 萬
聲望 2802
閱讀權限 100
註冊 17/2/2006

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 23/5/2008 07:22 PM 發表

我check錯左,你隻應該都係跑過先買番黎既,sor....:ppp: :ppp:

唔緊要

:mmm:
頂部
小野伸二
虛擬馬主
都唔俾人賭波既

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2764
精華 0
積分 1922
帖子 25819
港元 1795 萬
存款 10 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 26/4/2006
來自 Another Story

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 23/5/2008 07:21 PM 發表

Daiwa Scarlet, Vodka,甚至我而家留住呢隻Sante Fe Soleil 跑得番都唔會計

因為係出過賽後先被買入:ppp: :ppp:

原來係咁:jjjj:
頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48052
港元 2829 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

大特寫:loveliness: :loveliness:

頂部