賽馬世界

標題: 日本二級賽 -- 阿根廷共和國杯(東京.草.左.3歲上.2500m)
yuricylau (Y)
虛擬馬主

UID 4099
精華 0
積分 0
帖子 28685
港元 5972 萬
存款 7064 萬
聲望 45
閱讀權限 20
註冊 15/10/2007
睇黎Al Nasrain都唔係咩好料:ppp: :ppp:
擺明唔夠人衝:ooo: :ooo:
頂部
asiadragon
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 64661
港元 11146 萬
存款 0 萬
聲望 3901
閱讀權限 20
註冊 12/5/2006

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 9/11/2008 07:49 PM 發表
睇黎Al Nasrain都唔係咩好料:ppp: :ppp:
擺明唔夠人衝:ooo: :ooo:

個磅可能累事..但第2都拿唔到..就真係:ppp:
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48083
港元 2685 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 Sunday Racing

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 9/11/2008 07:59 PM 發表

個磅可能累事..但第2都拿唔到..就真係:ppp:

果2隻唔差呢....上位係遲早既事:ppp: :ppp:

而且Al Nasrain本身-10kg:ddd: :ddd:

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 64661
港元 11146 萬
存款 0 萬
聲望 3901
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 9/11/2008 09:34 PM 發表

果2隻唔差呢....上位係遲早既事:ppp: :ppp:

而且Al Nasrain本身-10kg:ddd: :ddd:

照這場走勢..Al Nasrain 如果下場 JC 真係會唔夠跑..:ppp:

唔通跑長途馬錦標??:ooo:
頂部
taxi2003
版主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48083
港元 2685 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 9/11/2008 10:10 PM 發表

照這場走勢..Al Nasrain 如果下場 JC 真係會唔夠跑..:ppp:

唔通跑長途馬錦標??:ooo:

我估佢入選都有問題:ppp: :ppp:

頂部
yuricylau (Y)
虛擬馬主

UID 4099
精華 0
積分 0
帖子 28685
港元 5972 萬
存款 7064 萬
聲望 45
閱讀權限 20
註冊 15/10/2007

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 9/11/2008 10:14 PM 發表

我估佢入選都有問題:ppp: :ppp:

重賞都無場:ppp:  
本賞金都輸晒啦:ooo: :ooo:
唔通要等下年??:ppp:
頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 64661
港元 11146 萬
存款 0 萬
聲望 3901
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 9/11/2008 10:19 PM 發表

重賞都無場:ppp:  
本賞金都輸晒啦:ooo: :ooo:
唔通要等下年??:ppp:

JC 唔得..有馬都無啦...

下年日經新春杯:ooo:
頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 64661
港元 11146 萬
存款 0 萬
聲望 3901
閱讀權限 20
原來頭2名都吉田氏:jjjj:
頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 64661
港元 11146 萬
存款 0 萬
聲望 3901
閱讀權限 20
賽果:

4.    Screen Hero(草上飛) C4 53.0 蛯名正義 鹿戶雄一 8.9
14.  Jaguar Mail(森林寶穴) C4 56.0 石橋脩 堀宣行 4.8
10.  Al Nasrain(愛慕織姬) C4 58.0 內田博幸 松元茂樹 2.4
3.    T M Precure(天堂溪) M5 49.0 石神深一 五十嵐忠男 58.8
11.  Dance a Joy(夜舞) H7 53.0 松岡正海 松永幹夫 21.4
7.    Never Bouchon"永通達"(美麗週日) H5 57.5 北村宏司 伊藤正徳 16.9
2.    Tosho Scirocco(愛慕織姬) H5 56.0 吉田豊 大久保洋吉 10.8
16.  King Arthur(週日寧靜) H5 54.0 藤田伸二 藤澤和雄 9.8
15.  Tokai Trick(神鷹) H6 58.0 幸英明 野中賢二 28.8
1.    Yamamin Alabaster"白石山人"(金鳳凰) M7 52.0 江田照男 星野忍 81.6
13.  Go with Wind(Fraise) H9 50.0 田中博康 國枝榮 232.3
6.    Makihata Cyborg(目白光明) G6 56.0 田中勝春 新川惠 81.8
8.    Manhattan Sky(曼城茶座) C4 56.0 柴田善臣 淺見秀一 22.7
9.    Setagaya Flag(帝皇光輝) H5 50.0 武士沢友治 阿部新生 122.4
5.    Air Zipangu(神鷹) G5 54.0 後藤浩輝 藤原英昭 32.6
12.  Meisho Kachidoki (喜利是路) H8 54.0 濱中俊 庄野靖志 16.0

時間: 2:30:8
1勝2: 1 1/2 馬位
2勝3: Neck
頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48083
港元 2685 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
Screen Hero一直表現準繩,雖然受讓5kg但輕取指標馬Al Nasrain唔錯,應有2線頂實力
Jaguar Mail計馬同4酋唔多可能仲好少少,今次只係輸果3kg同蝕較多,之後亦可看好
Al Nasrain今次明顯見讓唔起,亦反映本身未達一線
T M Precure輕磅成咁自然識飛,勿看高
Dance a Joy留過後了....下場一樣可留意
Never Bouchon復出已唔差,但聽聞跟住跑JC恐怕唔夠
Tosho Scirocco都有追多少,實力不及而已
King Arthur暫時見盡,肯去跑細場g3還可能有d機
Tokai Truck當熱身而已
Manhattan Sky試咁耐看來都係細場2000g3級數馬

頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48083
港元 2685 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
Jaguar Mail黎hk:lll: :lll:

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 64661
港元 11146 萬
存款 0 萬
聲望 3901
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 25/11/2008 05:58 PM 發表
Jaguar Mail黎hk:lll: :lll:

跑 Vase:fff::fff:
頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48083
港元 2685 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/11/2008 06:00 PM 發表

跑 Vase:fff::fff:

會唔會換人??:lll: :lll:

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 64661
港元 11146 萬
存款 0 萬
聲望 3901
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 25/11/2008 06:00 PM 發表

會唔會換人??:lll: :lll:

想用藤岡:fff::fff:
頂部
taxi2003
版主

UID 2159
精華 0
積分 3686
帖子 48083
港元 2685 萬
存款 10 萬
聲望 216
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 25/11/2008 06:03 PM 發表

想用藤岡:fff::fff:

好得幾多.....:ppp: :ppp:

頂部
asiadragon
虛擬馬主

UID 2851
精華 0
積分 113
帖子 64661
港元 11146 萬
存款 0 萬
聲望 3901
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 25/11/2008 06:04 PM 發表

好得幾多.....:ppp: :ppp:

唔通4位嗎??:ooo::ooo:

藤岡叫做同隻馬合拍:yyy::yyy:

岩田照計唔會來啦:ddd::ddd:
頂部