賽馬世界

標題: Stephy 唔 怕 謝 安 琪 有 威 脅
帶來吉利 (㊣魔力神話㊣)
版主
★馬神再現☆

UID 2163
精華 0
積分 1131
帖子 10194
港元 12379 萬
存款 708 萬
聲望 221
閱讀權限 100
註冊 1/1/2006
來自 M78星雲
Stephy 唔 怕 謝 安 琪 有 威 脅

謝 安 琪 橫 掃 樂 壇 多 個 獎 項 後 , 最 近 殺 入 電 影 圈 爭 飯 碗 , 並 輕 易 地 搶 去 電 影 《 保 持 愛 你 》 宣 傳 海 報 最 有 利 位 置 , 繼 容 祖 兒 後 , 再 向 鄧 麗 欣 ( Stephy ) 和 楊 愛 瑾 ( Miki ) 逼 埋 身 , 不 過 Stephy 聲 言 無 懼 受 威 脅 , 反 讚 謝 安 琪 有 潛 質 , 歡 迎 她 加 入 新 血 不 足 的 影 壇 , 實 行 先 禮 後 兵 。

鄧 麗 欣 、 謝 安 琪 、 楊 愛 瑾 、 側 田 、 G.E.M. 鄧 紫 棋 和 唐 素 琪 等 , 昨 日 在 荃 灣 出 席 「 保 持 愛 你 電 影 預 告 片 首 播 會 」 活 動 。 謝 安 琪 挾  最 近 在 樂 壇 的 理 想 成 績 , 連 金 牌 大 風 都 要 將 自 己 人 Miki 和 Stephy 歸 次 , 電 影 宣 傳 重 點 放 在 她 身 上 , 就 連 最 簡 單 的 宣 傳 海 報 也 以 謝 安 琪 為 主 。

Miki 縮 細 感 無 奈
對 於 謝 安 琪 由 樂 壇 踩 入 影 圈 爭 飯 食 , Stephy 大 方 說 : 「 角 色 需 要 至 搵 佢 ( 指 謝 安 琪 ) 做 , 唔 怕 受 威 脅 , 影 圈 咁 少 人 , 尤 其 係 女 仔 , 有 新 嘗 試 都 好 , 海 報 變 大 頭 都 係 好 事 , 唔 好 冷 落 佢 , 佢 有 潛 質 , 做 戲 好 自 然 , 完 全 唔 怯 場 。 」 至 於 Miki 更 越 縮 越 細 , 她 無 奈 地 說 : 「 隨 緣 啦 , 唔 一 定 要 排 前 面 , 戲 好 就 OK 。 」 謝 安 琪 就 簡 單 回 應 說 : 「 係 咩 ? 我 冇 咁 諗 。 」

此 外 , 有 翻 版 Stephy 之 稱 的 AV 女 優 吉  明 步 , 將 來 港 拍 3D 立 體 三 級 片 《 肉 蒲 團 》 , Stephy 聞 言 即 反 駁 指 自 己 樣 貌 與 AV 女 不 相 似 , 她 說 : 「 我 覺 得 唔 似 , 大 家 路 線 又 唔 同 , 我 做 唔 到 佢  行 , 拍 唔 到 佢  片 。 」 另 有 報 道 指 Stephy 疑 似 整 了 容 , 她 否 認 說 : 「 好 笑 , 我 根 本 冇 整 , 五 官 全 天 然 , 咁 講 我 都 開 心  , 證 明 我 靚  。 」

頂部
魔術師
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3187
精華 0
積分 77
帖子 1547
港元 768 萬
存款 0 萬
聲望 40
閱讀權限 20
註冊 21/8/2006
有 翻 版 Stephy 之 稱 的 AV 女 優 吉  明 步 , 將 來 港 拍 3D 立 體 三 級 片 《 肉 蒲 團 》

:fff:  呢單新聞最重要是呢PART .......:lll:
頂部
sw
虛擬馬主

UID 2152
精華 1
積分 651
帖子 7624
港元 5310 萬
存款 100 萬
聲望 163
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 23/1/2009 09:31 PM 發表
此 外 , 有 翻 版 Stephy 之 稱 的 AV 女 優 吉  明 步 , 將 來 港 拍 3D 立 體 三 級 片 《 肉 蒲 團 》 , Stephy 聞 言 即 反 駁 指 自 己 樣 貌 與 AV 女 不 相 似 , 她 說 : 「 我 覺 得 唔 似 , 大 家 路 線 又 唔 同 , 我 做 唔 到 佢  行 , 拍 唔 到 佢  片 。 」 另 有 報 道 指 Stephy 疑 似 整 了 容 , 她 否 認 說 : 「 好 笑 , 我 根 本 冇 整 , 五 官 全 天 然 , 咁 講 我 都 開 心  , 證 明 我 靚  。 」

梗係唔似啦 人地吉澤明步靚你咁多:rrr:

閂埋門淋紅油嘥X氣啦
頂部
ayaya9992003
虛擬馬主

UID 2295
精華 0
積分 563
帖子 16935
港元 109 萬
存款 392 萬
聲望 6
閱讀權限 20
註冊 12/1/2006
來自 Aegean Coast

QUOTE:
原帖由 sw 於 23/1/2009 10:02 PM 發表

梗係唔似啦 人地吉澤明步靚你咁多:rrr:

咪係

頂部
真誇張!嵩哥 (的 骰 萱)
虛擬馬主
務 實, 有 承 擔 ! ! !

UID 2171
精華 0
積分 948
帖子 3543
港元 839 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 1/1/2006
來自 認字特警
人妻重正過走音:jjjj:

頂部
列高力 (OK!! I serious)
虛擬馬主
高歌離席~~

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 2650
精華 0
積分 744
帖子 6436
港元 2826 萬
存款 0 萬
聲望 108
閱讀權限 20
註冊 4/4/2006
來自 Bxtxh of fxxrsxxe
點會有威脅 :yyy:

按讚「超志祥」!
頂部
畢菲特
虛擬馬主

UID 2145
精華 0
積分 987
帖子 1410
港元 1946 萬
存款 10 萬
聲望 15
閱讀權限 20
註冊 30/12/2005
來自 車路士
其實聽過謝安琪既歌唔係好多次....

但我聽咁多年歌 我覺得佢聲底唱廣東歌唔係太適合佢

如果唱國語的話 成就 可能不比王菲差....

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36375
港元 6515 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006

QUOTE:
原帖由 魔術師 於 23/1/2009 09:34 PM 發表
有 翻 版 Stephy 之 稱 的 AV 女 優 吉  明 步 , 將 來 港 拍 3D 立 體 三 級 片 《 肉 蒲 團 》

:fff:  呢單新聞最重要是呢PART .......:lll:

應該話stephy係翻版吉澤明步,次序錯左
頂部
世紀巨星
三星會員

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3986
精華 0
積分 0
帖子 108
港元 1084 萬
存款 0 萬
聲望 5
閱讀權限 10
註冊 28/8/2007

QUOTE:
原帖由 魔術師 於 23/1/2009 09:34 PM 發表

梗係~:fff:
Stephy點同人比~:rrr:   都唔同班次~:eee:
頂部