賽馬世界

標題: 真係越睇越似玩star horse
lovexjapan08
活躍會員

UID 4122
精華 0
積分 0
帖子 2039
港元 780 萬
存款 0 萬
聲望 20
閱讀權限 10
註冊 22/10/2007
真係越睇越似玩star horse

有隻自家馬贏過朝日杯,收成億馬卷

到安田紀念,五十幾倍跑出,本來收過億,點知我都係load返佢,買死佢馬連,load到第二次,
收三億,但係隻馬第二

真係無錢係唔得架,
頂部
多良
二星會員

UID 3355
精華 0
積分 16
帖子 59
港元 330 萬
存款 0 萬
聲望 0
閱讀權限 10
註冊 26/10/2006
C HING
請問你玩左幾耐呀?
頂部
lovexjapan08
活躍會員

UID 4122
精華 0
積分 0
帖子 2039
港元 780 萬
存款 0 萬
聲望 20
閱讀權限 10
註冊 22/10/2007
四代玩到五代,
呢排無聊想玩返

我指剩係賭錢同出冷馬個方面

因為我賭邊隻個馬連個隻馬唔開,要load幾十次先開,有時慘D入隻二百倍的神經質,真係想爆電視的衝動,只係star horse輸左就無,不過star horse投注時間過短,太易買唔倒
,呢隻可以再俾你不停覆卓,只係賽果不斷變

打比馬賭馬賺唔倒錢就唔使旨意擴張牧場,買海外馬,甚至配貴馬
star horse賭馬可以個隻馬由本來贏都可以俾其他馬過埋,點玩先

我玩過幾次star horse,打到我火滾,估唔倒打比馬都咁火滾,

馬匹太多賭馬係難過乜架喇

都係konami D 馬 game會適合D

頂部