賽馬世界

標題: 公告:有關會員提出論壇字體太小的解決方法
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10869
港元 11719 萬
存款 5000 萬
聲望 432
閱讀權限 102
註冊 4/10/2003
公告:有關會員提出論壇字體太小的解決方法

IE 加上方--- >網頁 ---> 字型 ---> 選擇自己適合的文字
希望會方便到大家 ... :eee:

頂部
Kris
虛擬馬主

2006年RW活躍會員十傑  
UID 2212
精華 0
積分 984
帖子 7239
港元 1989 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 2/1/2006
駛唔駛特登出個通告呀...:ooo:

定係我地太冇事幹丟空左呢度養草, 而家你想搞返旺佢:fff:

頂部
EternitY
總舵主

「馬場大亨 - 個人賽冠軍」   「馬場大亨 - 個人賽三甲」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」   JRA Online --- The Best Owner 2009  
UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10869
港元 11719 萬
存款 5000 萬
聲望 432
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 Kris 於 5/1/2010 08:32 PM 發表
駛唔駛特登出個通告呀...:ooo:

定係我地太冇事幹丟空左呢度養草, 而家你想搞返旺佢:fff:

玩下野,係我今晚特別得閒 :ddddd:

頂部
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 5/1/2010 08:26 PM 發表
IE 加上方--- >網頁 ---> 字型 ---> 選擇自己適合的文字

唔係我提出:uuu: :uuu:

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10869
港元 11719 萬
存款 5000 萬
聲望 432
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 5/1/2010 08:44 PM 發表

唔係我提出:uuu: :uuu:  

老屈 :yyy:

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 5/1/2010 08:34 PM 發表
玩下野,係我今晚特別得閒 :ddddd:

得閒就睇片啦......:zzz: :zzz:

頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10869
港元 11719 萬
存款 5000 萬
聲望 432
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 5/1/2010 08:45 PM 發表

得閒就睇片啦......:zzz: :zzz:  

屋企有人睇咩鬼 :ppp:
難得一日半日得閒 :yyy:

頂部
贏馬人
虛擬馬主

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 5/1/2010 08:50 PM 發表
屋企有人睇咩鬼 :ppp:
難得一日半日得閒 :yyy:

我都冇話係乜片:zzz: :zzz:
原來你.........:fff: :fff:
咸濕:fff: :fff:

頂部
dennis2299
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 4131
精華 0
積分 0
帖子 7084
港元 1866 萬
存款 10 萬
聲望 0
閱讀權限 20
註冊 25/10/2007

QUOTE:
原帖由 EternitY 於 5/1/2010 08:26 PM 發表

我冇wo:yyy:
頂部
EternitY
總舵主

UID 16
精華 20
積分 3265
帖子 10869
港元 11719 萬
存款 5000 萬
聲望 432
閱讀權限 102

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 5/1/2010 08:53 PM 發表

我都冇話係乜片:zzz: :zzz:
原來你.........:fff: :fff:
咸濕:fff: :fff:  

:sss: :sss: :sss:

頂部
自由雨滇行
虛擬馬主

「馬場大亨 - 個人賽三甲」  
UID 2835
精華 0
積分 112
帖子 6665