賽馬世界

標題: <<馬場大亨 --- 候補馬主申請區>>
Agnes
虛擬馬主

UID 6870
精華 0
積分 0
帖子 523
港元 2171 萬
存款 0 萬
聲望 90
閱讀權限 20
註冊 13/5/2012
小弟係現實生活做唔到馬主, 係呢到見到有個"馬場大享"既GAME, 就即刻報名希望可以滿足自己做馬主既願意, 多次唔成功後, 我未有放棄呢個念頭, 係"貼士比賽"中雖然唔係前列分子, 但不時冷馬都可以揀到令我有成功感。自小被爸爸感染到喜歡賽馬這種活動, 一起研究馬匹已變成一種樂趣。最近"天久" "軍士出擊" 都揚威海外, 真係令人萬分興奮。雖然"軍士出擊"馬王呼聲最高, 但今年我心中的馬王絕對係"加州萬里", 一身灰白色既馬身, 係遮打盃以第一名放終點個刻, 真係刻骨銘心。

小弟已經係上季季初報名過一次, 但未能成功, 所以現在再報多次, 希望有機會成功, 可以趁這次機會來試試當馬主的感覺!

頂部
光輝深處
活躍會員

UID 6530
精華 0
積分 0
帖子 3390
港元 147 萬
存款 10 萬
聲望 5
閱讀權限 10
註冊 27/12/2011
本人加入rw已經4年,我從精英大師之後開始有留意賽馬,而我都好喜歡收集賽馬禮品特別係日本的.不過我係近5年才高度關注日本馬.一直都知道有賽馬大亨呢個遊戲,本身無留意賽馬大亨玩咩,但成為JRA馬主後發覺同日本pog遊戲相同,而比日本pog遊戲更刺激同現實的係要同人爭取馬匹.我估計馬場大亨會比Jra更有趣同刺激.另外,我也希望透過本遊戲令本人融入本社群,因此我想嘗試申請.希望E主席批准本人正式成為RW馬主.

頂部
JerryMa1989
虛擬馬主

UID 7890
精華 0
積分 0
帖子 3716
港元 2010 萬
存款 100 萬
聲望 520
閱讀權限 20
註冊 26/4/2013
本人加入rw已經4年,主要在海外賽馬區留言和參與討論。其實本人都有留意本地賽事,不過較少在本地賽事中留言。令本人沉迷賽馬的馬匹是好爸爸,亦是本人最愛既馬王,佢一段既旋風後勁令我印象非常深刻,亦令我沉迷賽馬之中。本地賽事是本討論區的主流,而希望加入馬場大亨,增加在本地賽事既參與度,增加融入討論區,故此希望給予本人加入馬場大亨
頂部
活力先生
虛擬馬主

UID 5044
精華 0
積分 0
帖子 4056
港元 1276 萬
存款 0 萬
聲望 30
閱讀權限 20
註冊 19/1/2009
想申請成為正式馬主<br />
<br />
都在這兒有一段時間,但一直覺得自己的RW幣唔夠,一直都無申請,依家身上有D錢,加上和一部分RW的朋友已經見面和在不同的平台交流,想申請一個RW馬主資格更投入這個討論區,本人已有RWJRA資格,並承諾會遵守大會的所有決定,希望主席對本人的馬主申請資格給與批准,本人之前已試過報名,但未能成功,希望在今次給與批准

頂部