賽馬世界

標題: (河馬仔專欄)亞洲遊戲展Day2及RG6 COSPLAY小相集
河馬仔
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20
註冊 11/3/2007
(河馬仔專欄)亞洲遊戲展Day2及RG6 COSPLAY小相集

今次兩個EVENT自己影得唔多照片,其實係自己逗留的時間唔長的關係,影得唔好請見諒呢.在此對Cosplayer的努力掌聲鼓勵!

這是亞洲遊戲展 DAY 2的照片:

1.

2.

4.

6.

7.

9.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

26.

27.

28.

29.

30.

32.

33.

34.

36.

37.

38.

而這是RAINBOW GALA 6 的COSPLAY照片:

4.

5.

6.

8.

9.

10.

11.

13.

14.

15.

16.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

32.

33.

34.

35.

36.

38.

40.

41.

42.

43.

44.

45.

46.

MSN:hippoatwork2006@yahoo.com.hk
BLOG:http://hkheadline.com/blog/list_blog_express.asp?f=2SRIYD8XQF150946

頂部
李澤楷
版主

UID 2220
精華 1
積分 1088
帖子 36397
港元 6515 萬
存款 0 萬
聲望 496
閱讀權限 100
註冊 2/1/2006
如果河馬仔想COSPLAY會COS乜?:fff:
頂部
河馬仔
虛擬馬主

「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)冠軍」   「馬場大亨 - 團體賽(勝利數組別)三甲」  
UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 5/1/2011 09:24 PM 發表

咁我又冇諗過噃,可能係會COS異形啩:yyy::yyy:

MSN:hippoatwork2006@yahoo.com.hk
BLOG:http://hkheadline.com/blog/list_blog_express.asp?f=2SRIYD8XQF150946

頂部
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 5/1/2011 09:24 PM 發表

當然係河馬仔:zzz: :zzz: :fff: :fff:

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 5/1/2011 09:34 PM 發表

當然係河馬仔:zzz: :zzz: :fff: :fff:  

點COS呀?:eee::eee:

頂部
贏馬人
虛擬馬主
贏馬人,你要努力!加油!

UID 2249
精華 1
積分 420
帖子 7531
港元 756 萬
存款 0 萬
聲望 925
閱讀權限 20
註冊 3/1/2006
來自 車老鼠 鵝頸橋球場

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 5/1/2011 09:54 PM 發表
點COS呀?:eee::eee:

咁就要你自己諗:zzz: :zzz: :fff: :fff:

冼馬田,就當你贏啦......我以後都唔再上RW
既然你咁想做狗,就永遠都做狗啦......
施華,你呢條狗屄亂咁潑火,快撚D趁地淋啦......

頂部
細B
虛擬馬主

UID 3724
精華 2
積分 0
帖子 6328
港元 1988 萬
存款 0 萬
聲望 15
閱讀權限 20
註冊 26/4/2007
來自 Zain
哈哈....COS異形...

咁我揀鐵血戰士:yyy: .

頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 5/1/2011 09:56 PM 發表

咁就要你自己諗:zzz: :zzz: :fff: :fff:  

我諗起以前細細個有套動畫,係一隻鸚鵡住係隻河馬個口的故事呢,個套有時我睇睇下都會哭出來:loveliness::loveliness:

頂部
河馬仔
虛擬馬主

UID 3620
精華 1
積分 0
帖子 6146
港元 288 萬
存款 0 萬
聲望 570
閱讀權限 20

QUOTE:
原帖由 細B 於 5/1/2011 09:58 PM 發表
哈哈....COS異形...

咁我揀鐵血戰士:yyy: .

異形同鐵血戰士都好難COS得神似.特別係D甲要做得好都唔易:eee:

如呢套都好有心思呢.

頂部