標題: 「盈彩繽紛」勇奪沙田短途錦標 「雄心威龍」輕取國慶盃 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 1/10/2011 09:55 PM     標題: 「盈彩繽紛」勇奪沙田短途錦標 「雄心威龍」輕取國慶盃

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2011-10/news_2011100102014.html[/iframe]
作者: 冼馬田    時間: 1/10/2011 10:44 PM

短途,二千,今年國際賽香港手執兩大皇牌﹗
作者: 阿源    時間: 1/10/2011 10:52 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 1/10/2011 10:44 PM 發表
短途,二千,今年國際賽香港手執兩大皇牌﹗

而且1600米隻軍事攻略都好有機會,一哩D外隊馬一向都唔係好強:fff:
作者: neeDu    時間: 1/10/2011 10:54 PM     標題: 回復 #3 阿源 的帖子

天久:fff:
作者: ユюユ    時間: 2/10/2011 12:17 AM

有乜理由會俾廢達呢條廢柴贏到兩場級制賽GA?:bbb:  
我好肯定呢兩場一_定係人馬都食_哂禁藥:bbb:
如此驚天醜聞!!!馬會一定要徹查!!!:bbb: :bbb: :bbb:
將相關人等釘_哂牌就差唔多:bbb: :bbb: :bbb:
作者: 列高力    時間: 2/10/2011 12:22 AM

QUOTE:
原帖由 <i>ユюユ</i> 於 2/10/2011 12:17 AM 發表
有乜理由會俾廢達呢條廢柴贏到兩場級制賽GA?  
我好肯定呢兩場一_定係人馬都食_哂禁藥
如此驚天醜聞!!!馬會一定要徹查!!!   
將相關人等釘_哂牌就差唔多   

你同我係今日係馬場見到果個人差唔多feel :lll:
作者: kaosen    時間: 2/10/2011 12:24 AM

:ppp:

作者: 木奇異    時間: 3/10/2011 10:31 PM

牠可能是我策騎過的最好的馬 <----------- 唔係可能, 係一定 :qqqq: :qqqq:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0