標題: 紀 仁 安 下 月 客 串 一 天 [打印本頁]

作者: Running    時間: 29/10/2011 10:30 AM     標題: 紀 仁 安 下 月 客 串 一 天

法 國 騎 師 紀 仁 安 12 月 7 日 開 始 來 港 策 騎 至 明 年 2 月 19 日 , 但 據 知 他 將 另 於 11 月 20 日 客 串 一 天 , 策 騎 馬 王 「 雄 心 威 龍 」 角 逐 國 泰 航 空 馬 會 一 哩 錦 標 , 作 為 此 馬 出 戰 香 港 盃 的 前 哨 戰 。 紀 仁 安 上 季 在 港 贏 出 15 場 頭 馬 , 包 括 策 「 雄 心 威 龍 」 贏 得 打 大 賽 , 季 尾 「 最 受 歡 迎 騎 師 」 選 舉 更 只 落 後 韋 達 排 第 二 位 , 深 受 馬 迷 歡 迎 。 今 年 紀 仁 安 返 回 法 國 發 展 , 成 績 大 躍 進 , 目 前 以 142W 在 法 國 騎 師 龍 虎 榜 遙 遙 領 先 , 大 有 機 會 成 為 冠 軍 。

From 生果馬經

睇嚟達少已經被Fire了:kkkkk:
作者: neeDu    時間: 29/10/2011 10:33 AM

達少都係保唔住:yyy:
作者: tin7tin7    時間: 29/10/2011 10:34 AM

好事哩既:yyy:
賀一賀先:gggg: :gggg: :gggg: :gggg:
作者: 馬俠    時間: 29/10/2011 10:58 AM

:gggg: :gggg:  安安
作者: 天使小帕    時間: 29/10/2011 11:02 AM

技安終於搶埋馬王騎啦,佢喺度雄心威龍想輸都幾難:tttt:
韋達:kkkkk: :kkkkk: :kkkkk: 等佢走咗你先有機會幫馬王攻中長途三冠啦:iiii: :iiii:
作者: 李澤楷    時間: 29/10/2011 11:37 AM

咁.................:ppp:
irui會唔會:fff:
作者: kaosen    時間: 29/10/2011 11:40 AM

達少一早就想同告仔傾隻加州仔做後著:eee:
作者: 魚仔餅    時間: 29/10/2011 01:06 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 29/10/2011 11:37 AM 發表

千祈唔好呀:iiiii: :iiiii: :iiiii:
作者: May_Be_83    時間: 29/10/2011 02:51 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 29/10/2011 11:37 AM 發表

對馬王黎講唔係好事:rrr::rrr:
但對加州萬里黎講,就……:eee:

話時話,伊神有冇祝福過技安騎既馬呢?
作者: 木奇異    時間: 29/10/2011 03:17 PM

QUOTE:
原帖由 kaosen 於 29/10/2011 11:40 AM 發表
達少一早就想同告仔傾隻加州仔做後著:eee:

果隻大後上馬如果用佢真係死多幾錢重 :kkkkk::kkkkk:
作者: taxi2003    時間: 29/10/2011 05:00 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 29/10/2011 03:17 PM 發表

果隻大後上馬如果用佢真係死多幾錢重 :kkkkk::kkkkk:

但到時伊神會幫隻馬加TURBO:fff: :fff:
作者: 李澤楷    時間: 29/10/2011 05:07 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 29/10/2011 05:00 PM 發表

但到時伊神會幫隻馬加TURBO:fff: :fff:

人牆自動散去:fff:
作者: 您睇我唔到    時間: 29/10/2011 06:50 PM

韋達咁用心騎,最後都係得個吉,咪話唔灰
作者: 魚仔餅    時間: 29/10/2011 10:20 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 29/10/2011 05:07 PM 發表

人牆自動散去:fff:

自動走入人牆系統啟動:yyy:
作者: mR.偉    時間: 29/10/2011 10:21 PM

跑一哩:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0