標題: 盈彩繽紛不敗神話破滅 [打印本頁]

作者: 天使小帕    時間: 30/10/2011 04:52 PM     標題: 盈彩繽紛不敗神話破滅

其實呢場盈彩繽紛形勢已經唔錯。。唔知輸咗邊泛。
富貴金龍1200專家竟然只得64倍,輕磅爆冷,普萊西發揮非常出色~
實話,以今場盈彩繽紛狀態,想同火箭人、真機靈鬥,好難。。。只能睇老馬王蓮華生輝同埋天久(如果跑1200)了。。。

作者: taxi2003    時間: 30/10/2011 04:53 PM

真機靈我就老虎蟹唔信:yyy: :yyy:

火箭人去日本果場狀態真係唔好,睇下可唔可以趕及回起:ppp: :ppp:
作者: 自由雨滇行    時間: 30/10/2011 04:54 PM

QUOTE:
原帖由 天使小帕 於 30/10/2011 04:52 PM 發表
富貴金龍1200專家竟然只得64倍,輕磅爆冷,普萊西發揮非常出色~
實話,以今場盈彩繽紛狀態,想同火箭人、真機靈鬥,好難。。。只能睇老馬王蓮華生輝同 ...

輸比小橋流水頂住
作者: bondli    時間: 30/10/2011 04:56 PM

QUOTE:
原帖由 <i>自由雨滇行</i> 於 30/10/2011 04:54 PM 發表<br />

<br />
輸比小橋流水頂住

<br />

:uuu: :uuu: :uuu:
作者: 木奇異    時間: 30/10/2011 04:58 PM

QUOTE:
原帖由 天使小帕 於 30/10/2011 04:52 PM 發表
實話,以今場盈彩繽紛狀態,想同火箭人、真機靈鬥,好難。。。只能睇老馬王蓮華生輝同 ...

全程留到上哂口, 隻馬都唔舒服, 第3已經好好
作者: keywinner    時間: 30/10/2011 06:07 PM

過唔到小橋流水, 似乎係關乎隻馬氣量不足~~~~

早段搶口用力太多, 變左尾段頂唔住

韋達呢場明顯輸在跑得心急得濟, 早段用得太多
作者: 天使小帕    時間: 30/10/2011 06:24 PM     標題: 回復 #5 木奇異 的帖子

如果真系咁,只可以話盈彩繽紛暫時仲冇馬王級實力。。。輸比小橋流水真系講唔過去
作者: 您睇我唔到    時間: 30/10/2011 06:38 PM

其實上場贏,我覺得唔係真係咁輕鬆
今場明顯早段搶口所致

講到火箭人上場唔知係隻馬老退定係唔識上斜
日本短途馬你都好驚
作者: 天使小帕    時間: 30/10/2011 06:44 PM     標題: 回復 #8 您睇我唔到 的帖子

不過真機靈彈甩火箭人天久贏馬。。。
諗翻下,日本短途馬系香港好似又真系冇啖好食喔。
作者: 帶來吉利    時間: 31/10/2011 01:55 AM

時尚風釆 上次贏到 小橋流水 冇場跑
今場衝落去冇左加速力:ddd:
作者: ユюユ    時間: 31/10/2011 01:57 AM

一早都話盈彩係廢ga啦:eee: :eee: :eee:
等緊佢係之後場場輸n個馬位:fff: :fff: :fff:
作者: 細B    時間: 31/10/2011 08:22 AM

盈彩只係發揮上失誤姐....唔係隻隻馬都要連勝不敗先勁既....輸左一場....後面冇晒壓力我諗效果更好lo
呢場只係取位上有問題....排一檔你唔係放頭馬其實都幾難跑....又驚比人塞死....今次盈彩係前左後都包到實晒....個度發唔到力要再遲先發力肯定輸了....同場咁多隻1200米專家....咁樣遲過人地發力...你估人地個d流咩....下場我諗會更加好....9連勝不是重要....贏到GI証明自己實力先重要....
作者: 木奇異    時間: 31/10/2011 09:39 AM

QUOTE:
原帖由 イルイ 於 31/10/2011 01:57 AM 發表
一早都話盈彩係廢ga啦:eee: :eee: :eee:
等緊佢係之後場場輸n個馬位:fff: :fff: :fff:

你仲未死GA :abcde:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0