標題: 沈集成:將會安排紅山茶小休 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 14/11/2011 06:17 PM     標題: 沈集成:將會安排紅山茶小休

「 紅 山 茶 」 練 馬 師 沈 集 成 說 : 「 此 駒 今 場 其 實 面 對 三 大 難 關 , 一 是 賽 前 體 重 跌 了 23 磅 , 牠 食 得 得 , 但 不 知 為 何 會 跌 磅 , 因 此 臨 出 賽 前 我 都 不 敢 安 排 太 多 操 練 工 夫 。 第 二 是 『 紅 山 茶 』 初 跑 1600 米 , 第 三 則 是 排 12 檔 , 結 果 馬 兒 克 服 以 上 三 大 難 度 取 勝 , 可 見 牠 實 在 太 有 鬥 心 了 。 不 過 我 認 為 『 紅 山 茶 』 今 仗 贏 得 極 為 辛 苦 , 拼 後 我 會 安 排 牠 小 休 , 待 恢 復 體 力 才 再 戰 。 」

作者: 馬俠    時間: 14/11/2011 06:18 PM

:jjjjj: 好呀 養返上正常體重先呀 唔好再浪費一匹好馬啦
作者: neeDu    時間: 14/11/2011 07:20 PM

食得訓得但係跌磅,呢樣真係奇怪:ppp:
作者: 櫻花    時間: 14/11/2011 07:27 PM

小橋 上年練馬師都不斷講要休息,但最後又不斷跑:yyy:
作者: neeDu    時間: 14/11/2011 07:29 PM     標題: 回復 #4 櫻花 的帖子

馬主問題:ppp:
作者: mR.偉    時間: 14/11/2011 07:36 PM

放血成今鋪好YA:jjjjj:
作者: May_Be_83    時間: 14/11/2011 10:06 PM

會唔會小休一個月,跟住又搏過?
作者: 冼馬田    時間: 14/11/2011 10:15 PM

QUOTE:
原帖由 <i>May_Be_83</i> 於 14/11/2011 10:06 PM 發表<br />
會唔會小休一個月,跟住又搏過?

<br />

國際賽日復出﹗:yyy: :yyy:
作者: May_Be_83    時間: 14/11/2011 10:19 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 14/11/2011 10:15 PM 發表
<br />

國際賽日復出﹗:yyy: :yyy:

下?:kkk::kkk:
咁唔係小休,係小小休咋喎。:llll:
作者: 阿源    時間: 14/11/2011 10:26 PM

今次真係贏到幾辛苦下,應該休息返兩個星期再打算:fff:
作者: mR.偉    時間: 14/11/2011 10:26 PM

QUOTE:
原帖由 May_Be_83 於 14/11/2011 10:19 PM 發表

下?:kkk::kkk:
咁唔係小休,係小小休咋喎。:llll:

唔會掛:ppp:
作者: TOMAA84    時間: 14/11/2011 11:35 PM

看賽期表有機會國際賽日出的,但休息時間肯定不足...
反而12月27日那場3班1600M較有機會
作者: 李澤楷    時間: 15/11/2011 12:25 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 14/11/2011 07:27 PM 發表
小橋 上年練馬師都不斷講要休息,但最後又不斷跑:yyy:

好彩今年跑得番:iiiii: :iiiii: .

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0