標題: 甜將下一仗目標,將出爭11 月 27 日一 班賽其士盃 。 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 14/11/2011 06:23 PM     標題: 甜將下一仗目標,將出爭11 月 27 日一 班賽其士盃 。

大 摩 已 為 「 甜 將 」 定 下 目 標 , 下 仗 將 出 爭 11 月 27 日 90 至 110 分 的 一 班 賽 其 士 盃 , 路 程 為 1400 米 , 據 知 大 摩 仍 在 考 慮 部 署 「 甜 將 」 進 軍 1200 米 香 港 短 途 錦 標 或 香 港 一 哩 錦 標 , 當 中 會 二 擇 其 一 , 由 於 「 甜 將 」 最 正 宗 是 1400 米 , 跑 短 或 跑 長 多 少 都 可 能 有 影 響 , 將 令 大 摩 不 易 選 擇 。

作者: orochi1650    時間: 14/11/2011 06:28 PM

跑香港短途啦,反正一哩太多惡馬出了
作者: kaosen    時間: 14/11/2011 06:32 PM

一班咪有場115-90分既1400米:ppp:
作者: orochi1650    時間: 14/11/2011 06:44 PM     標題: 回復 #3 kaosen 的帖子

是不是指11月27日的其士盃?
作者: 何良    時間: 14/11/2011 07:18 PM

跑國際賽日場一班千四算啦~~隻馬未夠班
作者: neeDu    時間: 14/11/2011 07:19 PM

我覺得佢千二最好:ppp:
作者: mR.偉    時間: 14/11/2011 07:36 PM

1200-1400都係射程範圍:lll: :lll:
作者: 阿源    時間: 14/11/2011 09:30 PM

如果一定要揀一場,我覺得1200會好D:jjjj:
作者: tin7tin7    時間: 14/11/2011 09:41 PM

我覺得佢唔跑國際賽,等華商會杯最好:ppp: :ppp:
作者: hayeschan    時間: 14/11/2011 09:44 PM

覺得佢國際賽可能差少少實力.... 但佢經常比到驚喜我, 唔會睇死佢
作者: May_Be_83    時間: 14/11/2011 10:03 PM

如果真係跑國際賽的話,咁縮程好過增程啦……
作者: kewell    時間: 14/11/2011 10:04 PM

1600唔得架!@@
作者: 阿源    時間: 14/11/2011 10:27 PM

QUOTE:
原帖由 hayeschan 於 14/11/2011 09:44 PM 發表
覺得佢國際賽可能差少少實力.... 但佢經常比到驚喜我, 唔會睇死佢

隻馬好有鬥心,入到P都唔奇:fff:
作者: 飛龍    時間: 15/11/2011 01:38 AM

隻馬跑INT又好似唔係好多CLASS喎
作者: CJ.    時間: 19/11/2011 02:34 PM

1600都未跑過,點跑 香 港 一 哩 錦 標,強如鳥語花香都輸,大摩肯定唔會比佢跑 香 港 一 哩 錦 標,就連短途都應該唔會,如果讚惑週日嬴埋就更加唔會跑

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0