標題: 睇到呢一段文字, 唔知點解笑左............ [打印本頁]

作者: 飛神    時間: 28/11/2011 12:09 AM     標題: 睇到呢一段文字, 唔知點解笑左............

吼冷門之道,冇賽績根據。
超過六成馬迷,投注參考賽績,有跡可尋就較難有分頭。
今季啲過千蚊Q,都係欠缺近績的馬匹,當中有部份更係首次上名的馬匹。
所以我會靠操練進度、跆程配備改變、以及血統與個人馬匹評級,作為搏冷因素。
但這些靠經驗的選馬準則,卻難以得到大部份認同啊!
作者: 西人堅    時間: 28/11/2011 12:15 AM

from discuss ?? :yyy:
作者: 冼馬田    時間: 28/11/2011 12:18 AM

QUOTE:
原帖由 <i>飛神</i> 於 28/11/2011 12:09 AM 發表<br />
吼冷門之道,冇賽績根據。<br />
超過六成馬迷,投注參考賽績,有跡可尋就較難有分頭。<br />
今季啲過千蚊Q,都係欠缺近績的馬匹,當中有部份更係首次上名的馬匹。<br />
所以我會靠操練進度、跆程配備改變、以及血統與 ...

<br />

其實我都認同呢段野,任何路數再好,一多人用,就會冇左投注價值。可能只係佢表達0既方法令你發笑0者。:eee:
作者: David    時間: 28/11/2011 12:19 AM

所以我會靠操練進度、跆程配備改變、以及血統與個人馬匹評級,作為搏冷因素。
但這些靠經驗的選馬準則,卻難以得到大部份認同啊!

中咪英雄,唔中咪狗熊:yyy:
咁講..係人都識啦!:tttt:
作者: 阿源    時間: 28/11/2011 08:27 AM

如果大部份人都唔認同你既揀馬方式,你應該好開心至啱,代表你既心水馬好有分頭:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0