標題: 上季明星馬今季何在 [打印本頁]

作者: 天使小帕    時間: 2/12/2011 01:39 AM     標題: 上季明星馬今季何在

1、飛銀動力:停操好耐,不過又唔見有傷患,唔知出咗乜事,邊位師兄可以告知?
2、文武維揚:傷咗腳,谷草王真陰功。
3、勝利之星:左腿骨裂,唔知幾時好翻。
4、驌龍:7月份左右腳玩默契,齊齊不良于行,11月成月未操,不過12月1日複課,希望早D好翻,佢有機會挑戰經典一哩等大賽。
希望佢地唔好咁快隕落。。。

作者: timothyhin    時間: 2/12/2011 02:02 AM

飛銀動力放左草, 起碼季尾先見:kkkkk:
作者: ユюユ    時間: 2/12/2011 02:03 AM

三隻都唔會有事:eee: :eee: :eee:
你同我定:gggg: :gggg: :gggg:
作者: 天使小帕    時間: 2/12/2011 02:42 AM     標題: 回復 #3 ユюユ 的帖子

:kkk: :kkk: 。。。
作者: 小野伸二    時間: 2/12/2011 02:46 AM

驌龍呢:abcde:
作者: 天使小帕    時間: 2/12/2011 04:09 AM     標題: 回復 #5 小野伸二 的帖子

差D唔記得,擺上主帖先。多謝提醒
作者: 木奇異    時間: 2/12/2011 09:25 AM

挑戰經典一哩等大賽???? :qqqq: :qqqq:
作者: 細B    時間: 2/12/2011 09:35 AM

我保証以上4隻馬都會平安無事一出即勝必入三甲:eee:

我要同伊露柒對抗:bbb:
作者: 天使小帕    時間: 2/12/2011 10:09 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 2/12/2011 09:25 AM 發表
挑戰經典一哩等大賽???? :qqqq: :qqqq:

:ppp: 唔得咩?系話驌龍同勝利之星唔夠班抑或經典一哩唔算大賽?
作者: 木奇異    時間: 2/12/2011 11:04 AM

QUOTE:
原帖由 天使小帕 於 2/12/2011 10:09 AM 發表

:ppp: 唔得咩?系話驌龍同勝利之星唔夠班抑或經典一哩唔算大賽?

點解時時都見到有D人見隻馬贏場3班4班輕鬆D就話要去挑戰大賽 :jjjj::jjjj:
作者: 細B    時間: 2/12/2011 11:37 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 2/12/2011 11:04 AM 發表

點解時時都見到有D人見隻馬贏場3班4班輕鬆D就話要去挑戰大賽 :jjjj::jjjj:

贏左一定有期望...要睇隻馬進步同進度...咁果兩隻進步都的確唔錯....
傷左姐:ppp:
作者: May_Be_83    時間: 2/12/2011 12:13 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 2/12/2011 11:04 AM 發表

更甚既係話佢地係馬王……:rrr:
作者: 魚仔餅    時間: 2/12/2011 01:50 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 2/12/2011 02:03 AM 發表
三隻都唔會有事:eee: :eee: :eee:
你同我定:gggg: :gggg: :gggg:

一定退役都得啦咁:zzzzzzzzz:
作者: 天使小帕    時間: 2/12/2011 02:05 PM

QUOTE:

大佬,我凈系話有機會跑冠軍一哩咋啵。驌龍贏既對手系100分附近的甜橙,勝利之星亦已上80分,照以往咁睇,90分以上跑經典一哩冇問題。呢兩隻馬肯定都未見底,健康操翻好上90分應不是問題。你又點知佢地冇份跑大賽呢。有期望始終系好事,我既期望唔會好難實現呱:llll:
作者: kaosen    時間: 2/12/2011 04:45 PM

QUOTE:
原帖由 天使小帕 於 2/12/2011 10:09 AM 發表

依家既分數入圍到? :eee:  定係你叫人岩岩復操唔夠一個月就洛場跑夠分?
作者: CJ.    時間: 2/12/2011 05:36 PM

勝利之星已經操番有一段時間

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0