標題: 國際賽外國馬資料嚴重唔夠 [打印本頁]

作者: 贏馬人    時間: 8/12/2011 07:24 PM     標題: 國際賽外國馬資料嚴重唔夠

我就賭少4場:kkkkk: :kkkkk:
馬會做得咁能夠實差,賭條粉咩?:kkkk: :kkkk:
作者: 西人堅    時間: 8/12/2011 08:01 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 8/12/2011 07:24 PM 發表
我就賭少4場:kkkkk: :kkkkk:
馬會做得咁能夠實差,賭條粉咩?:kkkk: :kkkk:  

我貼左好多賽事片段出黎 :qqqq:

http://racingworld.no-ip.org/forumdisplay.php?fid=272
作者: 贏馬人    時間: 8/12/2011 09:07 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 8/12/2011 08:01 PM 發表
我貼左好多賽事片段出黎 :qqqq:
http://racingworld.no-ip.org/forumdisplay.php?fid=272

我要馬匹全部賽績資料,單睇咁少係唔夠:ppp: :ppp:
作者: 櫻花    時間: 8/12/2011 09:13 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 8/12/2011 09:07 PM 發表

我要馬匹全部賽績資料,單睇咁少係唔夠:ppp: :ppp:  

印象中 海外賽事都無咁快有 賽前一日未有 先罵未遅:ppp:
作者: 櫻花    時間: 8/12/2011 09:17 PM

原來已經有 係排位表有得下載全部賽績.
你罵錯馬會了:tttt:
作者: 西人堅    時間: 8/12/2011 09:22 PM

我星期一已經響馬會拿到特刊....
點會唔夠 :ddd: 比足佢一世所有資料你都睇唔曬 la :ppp:
作者: 小野伸二    時間: 8/12/2011 09:30 PM

作為要你消費既公司,馬會點會唔夠資料丫,你自己眼大睇過龍就有份:jjjj:
作者: 贏馬人    時間: 8/12/2011 09:36 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 8/12/2011 09:17 PM 發表
原來已經有 係排位表有得下載全部賽績.
你罵錯馬會了:tttt:

都唔夠用:kkkk: :kkkk:
只得頭馬時間,本身時間都冇,走位又冇:kkkk: :kkkk:
作者: 贏馬人    時間: 8/12/2011 09:42 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 8/12/2011 09:22 PM 發表
我星期一已經響馬會拿到特刊....
點會唔夠 :ddd: 比足佢一世所有資料你都睇唔曬 la :ppp:

係?:jjj: :jjj:
我都唔知馬會有特刊送:ppp: :ppp:
我聽日去攞返本先:fff: :fff:
作者: 小野伸二    時間: 8/12/2011 09:43 PM     標題: 回復 #8 贏馬人 的帖子

唔係個個地方都有齊哂呢d料..馬會實拎得幾多得幾架啦

你仲係唔鍾意咪唔好賭:jjjj:
作者: 西人堅    時間: 8/12/2011 09:49 PM     標題: 回復 #9 贏馬人 的帖子

特刊都係網上果D
冇你想要果 D lor
作者: 贏馬人    時間: 8/12/2011 10:04 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 8/12/2011 09:49 PM 發表
特刊都係網上果D
冇你想要果 D lor

呢4場做唔到我生意:fff: :fff:
作者: 櫻花    時間: 8/12/2011 10:13 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 8/12/2011 10:04 PM 發表

呢4場做唔到我生意:fff: :fff:  

呢啲場合 其實真係一係支持 自己人,一係 亂買搏大霧買冷馬,不過 最好都係 欣賞賽事 睇賽馬:eee:
作者: Running    時間: 8/12/2011 10:17 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 8/12/2011 10:13 PM 發表

呢啲場合 其實真係一係支持 自己人,一係 亂買搏大霧買冷馬,不過 最好都係 欣賞賽事 睇賽馬:eee:

今年買香港杯同短途錦標會較易揾食:zzz:
作者: 冼馬田    時間: 8/12/2011 11:42 PM

西堅0既賽事片我都有睇,真係唔該西堅﹗:ccccc: :ccccc:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0