標題: 亞視班友意見嚴重分歧 [打印本頁]

作者: 天使小帕    時間: 12/12/2011 09:49 AM     標題: 亞視班友意見嚴重分歧

舉個簡單例子,香港盃大口賢比馬王兩個大拇指狀態,并一再强調馬王狀態不佳,爭勝機會遜于加州萬里.相反子健卻比四個大拇指,話馬王巔峰狀態.呢班友睇操點解可以發生咁大分別,抑或專業角度來講根本上系一種失誤?事實證明大口賢系岩嘅.下次真系要睇真D,信咗子健買馬王,P都冇埋:kkkkk: :rrr: :sss: :sss:
作者: EternitY    時間: 12/12/2011 09:51 AM

證明晨操觀感很主觀,有時純粹係個人睇法? :yyy:
作者: 細B    時間: 12/12/2011 09:53 AM

頂=.=....你冇睇到節目前個段說話??

以下節目純粹主持嘉賓意見...與本台立場無關:yyy: :yyy:

講真每個人睇馬方法唔同姐....
作者: EternitY    時間: 12/12/2011 10:18 AM

QUOTE:
原帖由 細B 於 12/12/2011 09:53 AM 發表
頂=.=....你冇睇到節目前個段說話??

以下節目純粹主持嘉賓意見...與本台立場無關:yyy: :yyy:

講真每個人睇馬方法唔同姐....

老實講 ... 朋友之間 街坊阿叔 傾馬仔都會有不同意見和看法 ... 其中一個看馬的樂趣 ...

既然官台評馬人各有評語 ... 不妨都係好事 ... 可以看看誰優誰劣 ...

一定好過全部人貼哂 馬王 雄心威龍 ...
作者: 天使小帕    時間: 12/12/2011 10:32 AM     標題: 回復 #4 EternitY 的帖子

:aaaaaa: :aaaaaa: 下次一定睇真D了.有時D所謂D專家真系信唔過
作者: 天使小帕    時間: 12/12/2011 10:33 AM     標題: 回復 #3 細B 的帖子

:iiiii: 個子健今次D心水好多信唔過:iiiii:
作者: 木奇異    時間: 12/12/2011 10:52 AM

晨操觀感一向都係很主觀既野.....
唔止子健, FACEBOOK個魯賓遜夠話雄心威龍係TOP FIT
作者: 細B    時間: 12/12/2011 12:33 PM

QUOTE:
原帖由 天使小帕 於 12/12/2011 10:33 AM 發表
:iiiii: 個子健今次D心水好多信唔過:iiiii:

一向馬評人既都只係當意見咁聽....

馬....當然要自己睇唔可以盲目去信:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0