標題: 熊英雄復出首戰新馬錦標 [打印本頁]

作者: mR.偉    時間: 12/12/2011 08:00 PM     標題: 熊英雄復出首戰新馬錦標

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
今年既新馬錦標十分精彩:fff:
有唔少既明星馬係度,
睇牌面當然熊英雄最勁la,但係係咪真係能夠橫掃呢?:lll::lll:
大家點睇呢場賽事?:jjjj:
作者: 小野伸二    時間: 12/12/2011 08:05 PM

熊英雄好多疑點wo:yyy:
作者: 馬俠    時間: 12/12/2011 08:06 PM

跑1400 可能平均返dd啦

熊 首飾孖寶  芙蓉之寶 可以鬥鬥:fff:
作者: 希比    時間: 12/12/2011 08:06 PM

鬧雙胞:yyy:
http://racingworld.no-ip.org/red ... o=lastpost#lastpost
作者: mR.偉    時間: 12/12/2011 08:07 PM

QUOTE:
原帖由 馬俠 於 12/12/2011 08:06 PM 發表
跑1400 可能平均返dd啦

熊 首飾孖寶  芙蓉之寶 可以鬥鬥:fff:

特別係2隻寶,睇唔透:fff:
作者: 天使小帕    時間: 12/12/2011 09:02 PM

:kkk: 隻熊拉到1400掂咩,好似轉彎差D喔:kkk:
作者: jl312    時間: 12/12/2011 10:09 PM

依場馬真係難, 係隻風雲可以放心飛:yyy: :yyy: :yyy:

熊英雄多數冇1400M長力, 霍老爺部署真係一流, 以為用級數可以執豆咁執, 估唔到多咗幾隻老虎, 唯一係賺磅, 但其實隻隻都係虛分馬, 可能佢係蝕磅至真:yyy: :yyy: :yyy:

牌面一定係幸運金龍同首飾兩隻贏過1400M嘅馬, 兩隻都係贏新馬, 姿態好似首飾好少少, 不過幸運金龍上年只係2歲, 而且今年有試過3班快跟一場經驗, 真係好難秤

華美之星季初有D阻滯, 上次課閘嚇死人, 後面果D.......:funk: :funk: :funk:
1400M一定冇問題, 我覺得唔放守2,3位真係有權現真身

芙蓉之寶質數可能係最高, 初出7成可以贏到名馬冇得跑, 後面D馬有清風駒,名馬即贏, 神童, 利駿, 安瑪再出都非常近
1400M一樣冇問題, half bro福龍, 長線都係1600-1800M馬

奪金初出漏閘LAST22.70, 依場隻隻都快, 唔漏閘跟到唔脫節, 真係有機衝得好

未排位都唔知機會高低, 不過依場會好好睇, 頭馬一定可以坐二望一班:ccccc: :ccccc: :ccccc:
作者: mR.偉    時間: 12/12/2011 10:10 PM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 12/12/2011 10:09 PM 發表
依場馬真係難, 係隻風雲可以放心飛:yyy: :yyy: :yyy:

熊英雄多數冇1400M長力, 霍老爺部署真係一流, 以為用級數可以執豆咁執, 估咁到多咗幾隻老虎, 唯一係賺磅, 但其實隻隻都係虛分馬, 可能佢係蝕磅至 ...

我覺得幸運金龍都飛得:yyy:
作者: kewell    時間: 12/12/2011 10:33 PM

芙蓉之寶超班啦!
作者: Slipknot.    時間: 12/12/2011 10:41 PM

奪金都不能睇小!!:uuu:
作者: mR.偉    時間: 12/12/2011 10:53 PM

QUOTE:
原帖由 Slipknot. 於 12/12/2011 10:41 PM 發表
奪金都不能睇小!!:uuu:

張力好大:jjjj:
作者: Running    時間: 12/12/2011 11:08 PM

跑埋呢場霍老爺準備交返個牌返鄉下算啦
作者: 阿源    時間: 12/12/2011 11:13 PM

理論上係雙寶之爭:gggg:
作者: 神之子    時間: 12/12/2011 11:13 PM

今場個人覺得係風雲同幸運金龍可以飛得,牌面上就2隻寶,熊英雄就遠征傷左,佢係1000-1400馬,加程相信冇問題,係跑得返幾多,華美之星今場應該會現返真身,奪金初出漏閘,今場加程唔漏閘唔一定留到咁後,應該會跑得唔差
作者: 冼馬田    時間: 12/12/2011 11:20 PM

幸運金龍係睇唔死的﹗佢至少係同三班舊馬跑過千四,你唔好理個名次,總之佢對番同齡馬就有番佢0既著數0係度,當然,首飾孖寶是好的
作者: mR.偉    時間: 12/12/2011 11:25 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 12/12/2011 11:08 PM 發表

:yyy:
作者: 魚仔餅    時間: 12/12/2011 11:27 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 12/12/2011 11:08 PM 發表

佢黑定無心機練:jjjj:
作者: TOMAA84    時間: 13/12/2011 11:00 AM

熊英雄,狀態及路程成疑問
自己比較喜歡芙蓉之寶
如投注的話則要看"神"評論後再下定論
作者: 自由雨滇行    時間: 13/12/2011 11:44 AM

熊英雄千二都有D嫌長,更莫論1400
但論質及實力則應全組之冠
作者: kewell    時間: 13/12/2011 11:45 AM     標題: 回復 #19 自由雨滇行 的帖子

不敢苟同, 質我覺得兩隻寶都好過佢, 英雄始終都係早熟種
作者: mR.偉    時間: 13/12/2011 10:00 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 13/12/2011 11:45 AM 發表
不敢苟同, 質我覺得兩隻寶都好過佢, 英雄始終都係早熟種

我都覺2隻寶既質素深不見底:lll:
作者: mR.偉    時間: 15/12/2011 10:58 PM

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/StartersR2_ST_20111217_C.asp[/iframe]
位已排:fff:
首飾孖寶1檔:jjjj:
華美之星又整個外檔黎嘆:ddd:

作者: kmbsuperbus    時間: 15/12/2011 11:05 PM

首飾孖寶
不作他選
:jjjj:
作者: Running    時間: 16/12/2011 12:52 AM

芙蓉之寶強配到老巫,有得諗。:jjjj:
作者: 駿先鋒    時間: 16/12/2011 02:49 AM

潘頓會唔會繼小橋流水之後再一次揀錯馬...

咁岩芙蓉又係用老巫:yyy: :yyy:
作者: 魚仔餅    時間: 16/12/2011 01:47 PM

QUOTE:
原帖由 kmbsuperbus 於 15/12/2011 11:05 PM 發表
首飾孖寶
不作他選
:jjjj:

退出左:sss:
作者: mR.偉    時間: 16/12/2011 07:42 PM

QUOTE:
原帖由 魚仔餅 於 16/12/2011 01:47 PM 發表

退出左:sss:

仲有第2隻寶:jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0