標題: 山高講邊個馬主? [打印本頁]

作者: 大關刀    時間: 4/1/2012 01:55 AM     標題: 山高講邊個馬主?

早前在香港拍賣會的馬結果又不幸Write Off:aaaa::aaaa::aaaa:

[iframe]http://blogcity.me/blog/reply_blog_express.asp?f=W2F8PPC12T72154&id=361502[/iframe]
作者: May_Be_83    時間: 4/1/2012 03:35 AM

係咪康泰個位呀?:kkk: :kkk:
作者: jl312    時間: 4/1/2012 03:57 AM

買馬要狠:yyy: :yyy: :yyy:

佢老哥買馬都好狠:zzz: :zzz: , 不過係好很不濟:iiii:

"代理不少睇馬功力是十分接近" 此話真係十分不認同:uuu: :uuu:
作者: 阿源    時間: 4/1/2012 04:27 AM

名滙良駒:yyy:
作者: 小野伸二    時間: 4/1/2012 04:49 AM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 4/1/2012 03:57 AM 發表
買馬要狠:yyy: :yyy: :yyy:

佢老哥買馬都好狠:zzz: :zzz: , 不過係好很不濟:iiii:

"代理不少睇馬功力是十分接近" 此話真係十分不認同:uuu: :uuu:

佢要將自己擺到同其他人差唔多級數嘛,梗係話十分接近:yyy:
作者: keywinner    時間: 4/1/2012 06:26 AM

買馬要狠:yyy:

即係不二價嗎:lll:
你真係用心良苦LOR:yyy:
作者: dennis2299    時間: 4/1/2012 07:09 AM

買馬要狠:fff: 佢自己做唔做到先:yyy:
作者: 何良    時間: 4/1/2012 07:49 AM

※咁講法有錢就大晒啦,,仲洗鬼搵你幫手買馬咩
作者: 育馬者傳說    時間: 4/1/2012 08:05 AM

QUOTE:
原帖由 何良 於 4/1/2012 07:49 AM 發表
※咁講法有錢就大晒啦,,仲洗鬼搵你幫手買馬咩

真係有實力既馬販唔會係拍賣會搵食。
作者: May_Be_83    時間: 4/1/2012 01:58 PM

佢曾經話爭d買到騏綵架……:llll: :llll:
作者: jl312    時間: 4/1/2012 03:20 PM

QUOTE:
原帖由 May_Be_83 於 4/1/2012 01:58 PM 發表

我都爭D買到信可成真:yyy: :yyy: :yyy:
作者: 細B    時間: 4/1/2012 03:39 PM

QUOTE:
原帖由 May_Be_83 於 4/1/2012 01:58 PM 發表

爭D:ooo:  冇緣就冇緣架啦呢D野:yyy:
作者: 木奇異    時間: 4/1/2012 03:42 PM

QUOTE:

你信佢? :yyy::yyy:
我都差D爭到魚子精華WO, 我係INGLIS拍賣會舉到209999 AUD 人地出到210000 AUD 之後我先讓左俾而家個馬主之嘛 :yyy:
作者: Slipknot.    時間: 4/1/2012 06:53 PM

del :loveliness:
作者: 小野伸二    時間: 4/1/2012 06:56 PM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 4/1/2012 03:20 PM 發表

我都爭D買到信可成真:yyy: :yyy: :yyy:

我信你:jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0