標題: 新一代馬醫院?? [打印本頁]

作者: 駿先鋒    時間: 13/1/2012 01:18 AM     標題: 新一代馬醫院??

胡森馬房現時有馬36匹,但當中「百贏萬歲」、「銀影激光」已有超過一季冇上陣;
「濃情」、「世界大同」整過2011 冇上陣,後者更是消失在2011 的晨課紀錄中;
馬房新貴「良驥」在本賽季也只是疏疏落落地操了幾課。

從胡森以往成績所見,其保養馬匹的能力是不俗的,
「神殿」跑到十歲才退役、「川匯主帥」跑得番兼贏上二班、
今季「太平星」也養回為馬房貢獻2W。

到底胡森可唔可以再一次妙手回春,救回上述五匹傷患馬,做新一代馬醫院呢?:loveliness:
作者: 小野伸二    時間: 13/1/2012 01:19 AM

真係唔講都唔覺:ppp:
作者: jintinc    時間: 13/1/2012 01:29 AM

但係呢d 馬係佢自己操傷嫁wo:tttt: :tttt:
強哥 好多傷馬都係俾其他人操傷左先來投:llll: :llll:

另外, 良驥放草放到2月:ppp: :ppp:

作者: 駿先鋒    時間: 13/1/2012 01:39 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 13/1/2012 01:19 發表
真係唔講都唔覺:ppp:

之前重有隻友運行...差唔多成年冇跑過...
不過轉左倉冇計落去:ppp:
作者: jintinc    時間: 13/1/2012 01:42 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 13/1/2012 01:39 AM 發表

之前重有隻友運行...差唔多成年冇跑過...
不過轉左倉冇計落去:ppp:

仲有隻黑馬第一, 又係傷到:iiiii: :iiiii:
新傷仲有至勇威龍:llll: :llll:
作者: 駿先鋒    時間: 13/1/2012 01:45 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 13/1/2012 01:42 發表

仲有隻黑馬第一, 又係傷到:iiiii: :iiiii:
新傷仲有至勇威龍:llll: :llll:

胡森雖然馬匹數目點數上贏吳定強...

但可以上陣的馬不及後者:ccc:

個人認為佢唔夠數的機會比吳定強大:hhh:
作者: jintinc    時間: 13/1/2012 01:51 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 13/1/2012 01:45 AM 發表

胡森雖然馬匹數目點數上贏吳定強...

但可以上陣的馬不及後者:ccc:

個人認為佢唔夠數的機會比吳定強大:hhh:

唔算多新馬入呢個馬房 , 舊馬又咁多傷:ppp: :ppp:
坦白講上年有濃情,友運行,良驥呢d 新星:fff: :fff:
但係一隻一隻俾佢操傷(仲要係d 4歲大賽果陣傷):llll: :llll:
本身成績又唔係特別好:tttt: :tttt:
少人搵你練馬都冇計:ppp: :ppp:
依家友運行拉走 , 濃情復操 , 睇下跑唔跑得返啦:ooo: :ooo:

作者: 細B    時間: 13/1/2012 09:23 AM

呢個人既練馬手法唔同....

你數下佢有d咩短途馬??...唔好計低班...淨係計三班以上...都唔覺有邊匹....:ppp:

佢著重練長途馬....係香港好難搵食....
作者: 育馬者傳說    時間: 13/1/2012 10:25 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 13/1/2012 01:18 AM 發表
胡森馬房現時有馬36匹,但當中「百贏萬歲」、「銀影激光」已有超過一季冇上陣;
「濃情」、「世界大同」整過2011 冇上陣,後者更是消失在2011 的晨課紀錄中;
馬房新貴「良驥」在本賽季也只是疏疏落落地操了幾 ...

胡森果隻太平洋:ooo:
作者: Slipknot.    時間: 13/1/2012 01:13 PM

只可以話靠勝利旋峰係短途搵下食:hhh:
作者: 魚仔餅    時間: 13/1/2012 01:22 PM

新一代馬「傷」房:kkkkk:
作者: neeDu    時間: 13/1/2012 02:47 PM

自己整傷自己醫:yyy:
作者: mR.偉    時間: 13/1/2012 02:56 PM

全勝:yyy: :yyy:
作者: 大關刀    時間: 13/1/2012 03:35 PM

隻皇牌都唔知做乜唔去馬, 馬主又唔拉倉先離奇.....
作者: CJ.    時間: 13/1/2012 03:48 PM     標題: 回復 #8 細B 的帖子

但隻長途馬至勇威龍好似都唔見搞得好好:hhh:
作者: 大關刀    時間: 13/1/2012 05:10 PM

QUOTE:
原帖由 CJ. 於 13/1/2012 03:48 PM 發表

切左仲差過之前
作者: 駿先鋒    時間: 14/1/2012 09:38 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 13/1/2012 09:23 發表
呢個人既練馬手法唔同....

你數下佢有d咩短途馬??...唔好計低班...淨係計三班以上...都唔覺有邊匹....:ppp:

佢著重練長途馬....係香港好難搵食....

大摩D PP 都係長途為主...但勝在識贏加上有D 低班PPG贏上一班...

胡森一樣好多長途PP , 但硬係好似唔識贏咁...
PPG 又冇好野...
佢黎個陣都叫有 奮鬥心同另具一格
作者: 駿先鋒    時間: 18/1/2012 12:02 AM

QUOTE:
原帖由 CJ. 於 13/1/2012 15:48 發表

至勇威龍退役了:zzzzzzzzz:
作者: 駿先鋒    時間: 29/1/2012 03:16 PM

銀影激光跑得番:iiiii: :iiiii:
作者: CJ.    時間: 29/1/2012 03:23 PM     標題: 回復 #19 駿先鋒 的帖子

下場實變大熱

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0