標題: 馬 上 Happyhour : 跌 watt 練 馬 師 輸 爆 廠 [打印本頁]

作者: mR.偉    時間: 16/1/2012 12:15 AM     標題: 馬 上 Happyhour : 跌 watt 練 馬 師 輸 爆 廠

酒 色 財 氣 、 嫖 賭 飲 吹 , 公 認 係 不 良 嗜 好 , 馬 圈 搵 食 壓 力 大 , 就 算 做 到 騎 師 同 練 馬 師 , 贏 馬 贏 獎 金 好 似 話 咁 易 , 但 係 好 多 時 都 只 係 表 面 風 光 , 唔 知 係 咪 要 平 衡 心 理 , 唔 少 騎 練 都 或 多 或 少 沾 染 到 惡 習 。 今 季 練 馬 師 頻 頻 爆 出 醜 聞 , 有 練 馬 師 好 色 出 事 , 最 近 亦 有 位 外 籍 練 馬 師 因 爛 賭 搞 到 好 頭 痕 , 隔 離 埠 賭 大 , 仲 輸 得 幾 傷

熟 悉 呢 位 外 籍 練 馬 師 人 , 都 知 道 佢 一 向 鍾 意 過 大 海 甩 番 兩 手 , 其 實 去 賭 場 玩 都 冇 乜 , 唔 好 磨 爛 蓆 就 冇 問 題 。 聽 聞 佢 早 排 手 風 麻 麻 , 上 頻 頻 失 利 。 輸 錢 點 都 會 影 響 心 情 , 呢 位 練 馬 師 早 排 耐 唔 耐 連 晨 課 都 唔 見 人 , 力 不 到 不 為 財 , 今 季 佢 馬 表 現 跌 晒 watt , 同 分 心 都 有 關 係 。

練 馬 師 公 餘 搵 娛 樂 , 唔 係 搞 到 大 大 鑊 , 影 響 到 馬 會 聲 譽 , 馬 會 真 係 冇 權 干 涉 。 外 籍 練 馬 師 雖 則 身 家 夠 厚 , 耐 唔 耐 輸 劑 甘 甘 , 都 冇 話 輸 唔 起 。 練 馬 師 呢 行 同 博 彩 業 息 息 相 關 , 應 該 明 白 大 賭 冇 好 收 場 , 外 籍 練 馬 師 難 得 一 身 好 本 領 , 真 係 大 把 世 界 , 衰 爛 賭 令 自 己 犯 險 認 真 無 謂 , 最 怕 一 失 足 成 千 古 恨 。 馬 會 倒 自 己 米 都 成 日 提 倡 節 制 博 彩 , 皆 因 後 果 唔 係 講 玩 !

大家估唔估到係邊個?:fff:

作者: jintinc    時間: 16/1/2012 12:17 AM

我估猢:abcde: :abcde:
作者: Slipknot.    時間: 16/1/2012 12:33 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 16/1/2012 00:17 發表
我估猢

得佢同霍利時事但一個姐:zzz:
作者: 河馬仔    時間: 16/1/2012 12:40 AM

之前都有好多呢類新聞,當然係呢個圈唔賭唔好女色者都會有的,但一定要定力好夠的人才行,您知男人一有錢就好多時會心癢癢的:yyy: :yyy:
作者: 駿先鋒    時間: 16/1/2012 12:43 AM

唔係方咩?

香討之前傳得好行:bbbb:
作者: 1752    時間: 16/1/2012 12:51 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 16/1/2012 00:43 發表
唔係方咩?

佢地講野你都信:aaaa: :aaaa:
作者: mR.偉    時間: 16/1/2012 12:58 AM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 16/1/2012 12:43 AM 發表
唔係方咩?

方成續唔錯喎:ppp:
作者: 駿先鋒    時間: 16/1/2012 01:03 AM

QUOTE:
原帖由 mR.偉 於 16/1/2012 00:58 發表

方成續唔錯喎:ppp:

香討傳緊個陣都早幾個月ge事...
個期前前後後熱倒冷爆多:ppp:
作者: 駿先鋒    時間: 16/1/2012 01:11 AM

QUOTE:
原帖由 1752 於 16/1/2012 00:51 發表

佢地講野你都信:aaaa: :aaaa:

冇咩證據否定佢地所講, 信左又冇壞, 咁咪聽住先:loveliness:
作者: 細B    時間: 16/1/2012 11:00 AM

我覺得似係霍多d:yyy:
作者: 阿源    時間: 16/1/2012 11:19 AM

唔係胡就霍:yyy:
作者: kaosen    時間: 16/1/2012 11:29 AM

早排見過paul so係澳門同某女友人行街
作者: 魚仔餅    時間: 16/1/2012 01:15 PM

霍老爺:lll:
作者: 智弱網民    時間: 16/1/2012 02:51 PM

我係澳門見過神仙, 不過應該唔係佢:lll:
作者: mR.偉    時間: 16/1/2012 02:54 PM

QUOTE:
原帖由 智弱網民 於 16/1/2012 02:51 PM 發表
我係澳門見過神仙, 不過應該唔係佢:lll:

一定唔係佢la..:yyy:
作者: May_Be_83    時間: 16/1/2012 03:53 PM

QUOTE:
原帖由 駿先鋒 於 16/1/2012 01:11 AM 發表

冇咩證據否定佢地所講, 信左又冇壞, 咁咪聽住先:loveliness:

似霍老爺多d喎……:ddd::ddd:

作者: 神鷹    時間: 16/1/2012 09:36 PM

第一時間想起成日係覆磅室睇住電算機既賀:yyy:
作者: horsefai    時間: 16/1/2012 10:47 PM

聽聞係啤酒:llll: :llll: :llll:
作者: 飛神    時間: 19/1/2012 01:13 AM

作者: kitchai1228    時間: 19/1/2012 11:55 AM

QUOTE:
原帖由 神鷹 於 16/1/2012 09:36 PM 發表
第一時間想起成日係覆磅室睇住電算機既賀:yyy:

我都覺係佢:yyy:
作者: 直布羅山    時間: 19/1/2012 11:59 AM

方啦....

今年成績大幅直線下跌

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0