標題: 馬匹易廐/退役 20/01/2012 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 20/1/2012 06:27 PM     標題: 馬匹易廐/退役 20/01/2012

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_stablechange.asp?SelType=SCHR&selfile=20120120_000000_S_SCHR.xml[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 20/1/2012 06:28 PM

軍事行動分盡掃走..:kkkkk:
Gibson 幾時成為大摩衛星倉:yyy:

皇帝旨令:ppp:
精英勇士跑極都係處女馬
作者: dennis2299    時間: 20/1/2012 06:34 PM

軍事行動:yyy: :yyy:
作者: 魚仔餅    時間: 20/1/2012 06:41 PM

軍事行動終於掃走了:yyy: :jjjj:
作者: 何良    時間: 20/1/2012 09:52 PM

軍事行動一再證明草地唔得,留係香港冇用
作者: 馬俠    時間: 20/1/2012 09:53 PM

軍事行動 仲留係到...送返去紐西蘭玩下都好啦 香港無得搵食啦
作者: keywinner    時間: 21/1/2012 05:15 AM

皇帝旨令:ccc:

高伯新成日遇到d佢搞唔掂既馬, 就直接叫馬主將隻馬退役算數:yyy:

呢隻雖然跑到不良於行, 但如果轉去吳大夫度唔知有冇得救呢
作者: kewell    時間: 21/1/2012 08:21 AM

精英勇士真係好失敗@@
作者: taxi2003    時間: 21/1/2012 10:02 AM

QUOTE:
原帖由 keywinner 於 21/1/2012 05:15 AM 發表

高伯新成日遇到d佢搞唔掂既馬, 就直接叫馬主將隻馬退役算數:yyy:

其實呢隻都比大摩渣淨哂:llll: :llll:
作者: CJ.    時間: 21/1/2012 10:18 AM

仲話去杜拜:yyy:
作者: kunkiyt    時間: 21/1/2012 02:21 PM

軍事行動..快D退休好果...失望:aaaaaa: :aaaaaa:
作者: 朱健忠    時間: 21/1/2012 05:15 PM

QUOTE:
原帖由 keywinner 於 21/1/2012 05:15 AM 發表

其實一轉倉時就會同你隻馬有D咩事,有D咩事,然後叫你退役:ddddd: :eee:
作者: keywinner    時間: 22/1/2012 12:55 AM

QUOTE:
原帖由 朱健忠 於 21/1/2012 05:15 PM 發表

其實一轉倉時就會同你隻馬有D咩事,有D咩事,然後叫你退役:ddddd: :eee:

唔係針對高伯新
真係好多隻野一轉左去Gibson度, 跑幾場如果都係遠離水準, 多數都係直接退役:fff:
呢點真係印象好深刻, 好多隻都係咁好快已經退役
又一喜愛速食的練馬師:lll:
作者: Slipknot.    時間: 22/1/2012 01:01 AM

QUOTE:
原帖由 keywinner 於 22/1/2012 00:55 發表

唔係針對高伯新
真係好多隻野一轉左去Gibson度, 跑幾場如果都係遠離水準, 多數都係直接退役
呢點真係印象好深刻, 好多隻都係咁好快已經退役
又一喜愛速食的練馬師

之前就話啲馬如果健康冇事就可以轉入佢度 之後一見啲馬冇表現 轉過頭就將個啲馬掃走晒

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0