標題: 「鷹之團」角逐主席短途獎力圖奠定王者地位 [打印本頁]

作者: 1752    時間: 3/2/2012 07:09 PM     標題: 「鷹之團」角逐主席短途獎力圖奠定王者地位

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2012-02/news_2012020301430.html[/iframe]
作者: 天使小帕    時間: 3/2/2012 09:46 PM

王乜鬼者。。。彎都唔識轉:llll: :llll:
作者: 阿源    時間: 3/2/2012 09:52 PM

QUOTE:
原帖由 天使小帕 於 3/2/2012 09:46 PM 發表
王乜鬼者。。。彎都唔識轉:llll: :llll:

我都覺得隻馬唔識轉彎:fff:
作者: 冼馬田    時間: 4/2/2012 01:47 PM

鷹之團今次難啦卦?﹗
作者: asiadragon    時間: 4/2/2012 01:56 PM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 3/2/2012 09:52 PM 發表

我都覺得隻馬唔識轉彎:fff:

轉彎路程..威力減半:ppp:
作者: 細B    時間: 4/2/2012 02:01 PM

反而我又覺得鷹之團進步的確好大今季先4歲  1200個又第一次跑都已經係11月既事....個場仲要係頂磅....唔多唔小對第一次跑都有D影響掛...

而且佢轉彎上睇落都適應到....除去佢1200賽績  
全部跑1000米 9戰6勝 3亞  未甩過Q...而且新近贏1000米GI....隻馬仲處成長階段....今次千二米由當時柏寶轉左杜杜....由頂磅轉為平磅...我覺得都有力一爭....如果真係有三甲...我覺得隻馬肯定仲有進步空間
作者: 細B    時間: 4/2/2012 02:06 PM

上次初跑GI都冇咩人揀....人棄我取....

其實隻馬上次都証明左佢頂班實力....不過去到幾高仲未知姐:ppp:
作者: Galileo    時間: 4/2/2012 02:14 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 4/2/2012 02:06 PM 發表
上次初跑GI都冇咩人揀....人棄我取....

其實隻馬上次都証明左佢頂班實力....不過去到幾高仲未知姐:ppp:

冇人信咪換番D賠率
值得一搏:lll:
作者: 細B    時間: 4/2/2012 03:31 PM

QUOTE:
原帖由 Galileo 於 4/2/2012 02:14 PM 發表

冇人信咪換番D賠率
值得一搏:lll:

我諗今次冇上次咁好分喇....應該都會熱返6-7倍
作者: kitchai1228    時間: 4/2/2012 03:48 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 4/2/2012 03:31 PM 發表

始終細no.幾隻孭飛:rrrr:
作者: Da    時間: 4/2/2012 03:54 PM

QUOTE:
原帖由 細B 於 4/2/2012 03:31 PM 發表

我覺得唔會咁少, 9-10倍左右
作者: 木奇異    時間: 4/2/2012 04:01 PM

我覺得佢唔到1200氣量:abcde: :abcde:
作者: 您睇我唔到    時間: 4/2/2012 06:49 PM

我希望佢得,始終想香港多隻好馬
作者: mR.偉    時間: 4/2/2012 07:49 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 4/2/2012 04:01 PM 發表
我覺得佢唔到1200氣量:abcde: :abcde:

我覺得唔關氣量事,,係出腳問題:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0