標題: 新馬名字6/2/2012 [打印本頁]

作者: mR.偉    時間: 6/2/2012 09:23 PM     標題: 新馬名字6/2/2012

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_newhorse.asp?SelType=NONH&selfile=20120206_000000_S_NONH.xml[/iframe]
作者: 細B    時間: 6/2/2012 09:30 PM

呢堆馬名麻麻= =
作者: 馬俠    時間: 6/2/2012 09:41 PM

完全唔掂:rrr:
作者: 河馬仔    時間: 6/2/2012 11:04 PM

利圖 = 生圖綵衣,好懷念呀:loveliness: :loveliness:
作者: 小野伸二    時間: 6/2/2012 11:12 PM     標題: 回復 #4 河馬仔 的帖子

我都好懷念:jjjj: :jjjj:
作者: 櫻花    時間: 6/2/2012 11:34 PM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 6/2/2012 11:04 PM 發表
利圖 = 生圖綵衣,好懷念呀:loveliness: :loveliness:

呢個馬主應該年紀不少了 :ppp:
作者: 阿源    時間: 6/2/2012 11:37 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 6/2/2012 11:34 PM 發表

呢個馬主應該年紀不少了 :ppp:

當年全力支持簡SIR,衣家就支持佢徒弟:jjjj:
作者: 大關刀    時間: 6/2/2012 11:41 PM

Holy Roman Emperor :ppp: :ppp:
作者: balljai923    時間: 6/2/2012 11:55 PM

風雲際會....唔知呢場風雲系既際遇會係點呢~

利圖...希望唔會另一匹精圖啦~

作者: 櫻花    時間: 7/2/2012 12:41 AM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 6/2/2012 11:37 PM 發表

當年全力支持簡SIR,衣家就支持佢徒弟:jjjj:

最早係 支持 "鄭棣池","鄭棣池" 拎左嘢停牌,先支持"簡Sir".
我記憶中"簡Sir"開頭都幾霉下,就係因"鄭隸池"出左事,佢先開始有得發圍(我懷疑"鄭生"過左幾招比佢). 太耐當年年紀又少唔知有無記錯:ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0