標題: 押後研訊 – 二月十一日沙田賽事第十場(398) [打印本頁]

作者: 1752    時間: 15/2/2012 12:24 AM     標題: 押後研訊 – 二月十一日沙田賽事第十場(398)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2012-02/news_2012021401613.html[/iframe]
作者: 智弱網民    時間: 15/2/2012 10:39 AM

應該要罰, 郭能專登攞入去的:ddd:
作者: 木奇異    時間: 15/2/2012 10:58 AM     標題: 回復 #2 智弱網民 的帖子

我睇未必. 果個位夢仙未確立跑線
佢唔似滇哥仔果場真係故意拉你出外疊 :abcde:
作者: 智弱網民    時間: 15/2/2012 11:00 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 15/2/2012 10:58 AM 發表
我睇未必. 果個位夢仙未確立跑線
佢唔似滇哥仔果場真係故意拉你出外疊 :abcde:

但夢仙個頭已經喺相見歡個PATPAT度, 我覺得佢咁CUT入嚟個動作仲危險過阿滇:ppp:
作者: 李澤楷    時間: 15/2/2012 11:18 AM

重點係相見觀本身有沒有內閃問題,以及郭能有沒有收正還是將馬匹增加內閃.
作者: 細B    時間: 15/2/2012 11:40 AM

睇郭能係想封位....前而隻牛精又冇力....夢仙唔出去...又係踩牛精後蹄...出去...又比人封...取位上問題吧??
作者: 智弱網民    時間: 15/2/2012 11:55 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 15/2/2012 11:18 AM 發表
重點係相見觀本身有沒有內閃問題,以及郭能有沒有收正還是將馬匹增加內閃.

你睇吓郭能右邊韁繩, 明顯係拉隻馬入去的:rrr:
作者: poiuy    時間: 15/2/2012 12:18 PM

QUOTE:
原帖由 智弱網民 於 15/2/2012 11:55 AM 發表

你睇吓郭能右邊韁繩, 明顯係拉隻馬入去的:rrr:

咁隻馬本身都有內閃傾向,,睇下點罰啦

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0