標題: 圖輯 - 「小橋流水」及「時尚風采」出發赴英國作賽 [打印本頁]

作者: jl312    時間: 30/5/2012 11:15 AM     標題: 圖輯 - 「小橋流水」及「時尚風采」出發赴英國作賽

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/2012-05/news_2012052801511.html[/iframe]

旅途愉快

作者: ryhme1    時間: 30/5/2012 07:55 PM

小橋流水當初選擇出戰星州你話幾好呢
作者: Jacobee    時間: 30/5/2012 08:10 PM

QUOTE:
原帖由 ryhme1 於 30/5/2012 07:55 PM 發表
小橋流水當初選擇出戰星州你話幾好呢

唔計火箭人同大激鬥

個組馬真係
作者: CJ.    時間: 30/5/2012 08:52 PM     標題: 回復 #3 Jacobee 的帖子

但嬴既唔係大激鬥
假若天久輸安田,而時尚風采嬴咗英國其中一關,咁我我覺得時尚風采理應做馬王,又OR小橋流水嬴曬兩關,咁咪會戲劇性小橋流水做馬王?
作者: 美好前程    時間: 1/6/2012 07:12 AM

今年選馬王真系好亂,可以肯定既系雄心威龍今年一定唔到具做馬王,個人覺得目前黎講軍事攻略都應該系大熱,除非去遠征果幾匹馬有好表現啦。
作者: CJ.    時間: 1/6/2012 07:59 PM

軍事攻略只嬴一場G1,憑咩做馬王?
作者: 阿源    時間: 1/6/2012 08:12 PM

QUOTE:
原帖由 美好前程 於 1/6/2012 07:12 AM 發表
今年選馬王真系好亂,可以肯定既系雄心威龍今年一定唔到具做馬王,個人覺得目前黎講軍事攻略都應該系大熱,除非去遠征果幾匹馬有好表現啦。

我反而覺得,如果其他競爭對手未來一役沒有更好的戰功,雄心威龍才是馬王大熱門
當然如果天久贏安田咁就肯定係佢做馬王

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0