標題: 最新國際評分(有驚喜..) [打印本頁]

作者: 您睇我唔到    時間: 10/11/2012 03:57 PM     標題: 最新國際評分(有驚喜..)

[iframe]http://www.horseracingintfed.com/resources/2012Rankings/2012_11_WTR.asp[/iframe]
雄心威龍124分同好爸爸破紀錄果場睇齊
Orfevre凱旋門唔值127咩?盡歡騰130係咪高左D?
作者: yuricylau    時間: 10/11/2012 03:59 PM

盡歡騰有130..係因為成日輸畀Frankel
作者: kaosen    時間: 10/11/2012 04:00 PM

124分收晒貨 , 同前arc盟主同帝皇城堡一樣
作者: 您睇我唔到    時間: 10/11/2012 04:02 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 10/11/2012 03:59 PM 發表
盡歡騰有130..係因為成日輸畀Frankel

我俾佢127-128
作者: kaosen    時間: 10/11/2012 04:06 PM

如果真係無frankel ,盡歡騰都算一代千六馬王黎
作者: ユюユ    時間: 10/11/2012 10:34 PM

好明顯如果雄心季尾肯跑寶塚絕對可以贏
作者: 雄心威龍    時間: 11/11/2012 04:52 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 10/11/2012 10:34 PM 發表
好明顯如果雄心季尾肯跑寶塚絕對可以贏

跑你老M個寶塚,安田都唔跑,你真當老苗同林生個腦有shit咩
作者: CJ.    時間: 11/11/2012 05:52 PM

令我念起唔係好明點解當年爪皇凌雨國際評分會唔過124,雄心威龍有124,當年爪皇凌雨直掃打吡,女皇盃,遮打盃,香港盃,咁樣都已經值124啦,之後嬴埋司馬經典,照道理應該過124,但都仲係得122,另外精英大師最高亦只係去到122,唔係好明,咩都當既水準同而家真係差咁遠?
作者: 您睇我唔到    時間: 11/11/2012 07:34 PM

QUOTE:
原帖由 CJ. 於 11/11/2012 05:52 PM 發表
令我念起唔係好明點解當年爪皇凌雨國際評分會唔過124,雄心威龍有124,當年爪皇凌雨直掃打吡,女皇盃,遮打盃,香港盃,咁樣都已經值124啦,之後嬴埋司馬經典,照道理應該過124,但都仲係得122,另外精英大師最高亦 ...

精英大師同蓮華生輝都係123分最高
明顯哩幾年,評短途馬國際評分係鬆手左
爪皇凌雨贏馬冇雄心威龍咁輕鬆,雄心威龍咩頂磅,行返黎,其實上年更值拎哩個分
作者: liwind1107    時間: 12/11/2012 01:13 PM

前面几只退晒役都仲排。

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0