標題: 愛跑得時尚風采征杜拜 BY apple [打印本頁]

作者: 細B    時間: 13/12/2012 09:11 AM     標題: 愛跑得時尚風采征杜拜 BY apple

馬 圈 簡 訊 : 愛 跑 得 時 尚 風 采 征 杜 拜
香 港 短 途 錦 標 一 對 告 馬 「 愛 跑 得 」 和 「 時 尚 風 采 」 分 別 跑 第 二 及 第 四 , 告 達 理 透 露 兩 駒 賽 後 健 康 狀 態 良 好 , 下 目 標 是 下 月 27 日 的 香 港 速 度 系 列 首 關 1000 米 G1 百 年 紀 念 短 途 盃 , 然 後 出 戰 次 關 2 月 17 日 1200 米 G1 主 席 短 途 獎 ; 並 計 劃 派 遣 兩 駒 跑 3 月 30 日 美 丹 馬 場 的 杜 拜 世 界 盃 日 賽 事 , 「 時 尚 風 采 」 角 逐 去 年 跑 第 三 的 草 地 1000 米 G1 阿 喬 斯 短 途 錦 標 , 「 愛 跑 得 」 則 跑 膠 沙 地 1200 米 G1 金 莎 軒 錦 標 。

另 一 方 面 , 兩 屆 馬 王 「 雄 心 威 龍 」 贏 完 香 港 一 哩 錦 標 後 翌 日 已 復 課 , 苗 禮 德 表 示 此 駒 將 角 逐 下 月 20 日 三 冠 大 賽 首 關 1600 米 G1 董 事 盃 , 屆 時 或 與 「 精 彩 日 子 」 及 「 加 州 萬 里 」 同 場 比 併 。

不得不服告達理...可以將一隻回落得咁緊要既馬操返起....再進軍INT...e家仲要再遠征...大告你係得既
作者: 細B    時間: 13/12/2012 09:12 AM

繼續捧港隊
作者: 阿源    時間: 13/12/2012 09:14 AM

呢兩隻真係老左跑得仲好左
作者: 何良    時間: 13/12/2012 09:23 AM

愛跑得正宗泥地馬,,希望金莎軒有P啦,,至於時尚風采都一把年紀,,好心唔好要佢舟車勞動啦
作者: 細B    時間: 13/12/2012 09:24 AM

QUOTE:
原帖由 阿源 於 13/12/2012 09:14 AM 發表
呢兩隻真係老左跑得仲好左

真正既晚成....反而更想睇愛跑得跑金莎軒如何...

血統顯示泥地必合...跑泥地亦都好過...唔知會唔會又有神級水準演出破宿命
作者: May_Be_83    時間: 13/12/2012 11:01 AM

告達理練老馬︰雙圓
作者: 富源    時間: 13/12/2012 06:45 PM

支持大告愛跑得真係會幾岩跑,時尚風采就更加啦,上年唔係慢閘應該頂到繡球花,復出表現都比想像中好

諗下其他,鷹之團復出睇下點,如果ok既~好想佢去多次,反正直路無賽程

智多飛都可以試下黃金之都錦標,場馬近幾年水準都唔勁,隻馬跑法上又岩條跑道,留係hk都好難有作為,倒不如出去試下,得既博埋正賽
作者: 慧星劍    時間: 13/12/2012 07:30 PM

大告你係得既
作者: 馬俠    時間: 13/12/2012 07:51 PM

愛跑得上年都講過想出去 今季最終有機出啦
作者: kmbsuperbus    時間: 14/12/2012 01:13 AM

時尚風采用番都爾就好

巫斯義d 打摏式騎法, 時尚風采唔係好接受
作者: 細B    時間: 14/12/2012 08:22 AM

QUOTE:
原帖由 馬俠 於 13/12/2012 07:51 PM 發表
愛跑得上年都講過想出去 今季最終有機出啦

愛駒出征原來個感覺係咁興奮...真想快d到3月
作者: ユюユ    時間: 14/12/2012 11:15 AM

香港隊GOGOGO
今次一定得

作者: 細B    時間: 14/12/2012 11:38 AM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 14/12/2012 11:15 AM 發表
香港隊GOGOGO
今次一定得   

作者: 小武士    時間: 14/12/2012 11:39 AM

QUOTE:
原帖由 細B 於 14/12/2012 08:22 AM 發表

愛駒出征原來個感覺係咁興奮...真想快d到3月

想當年我愛駒電光能源都有去杜拜跑 等緊佢跑金莎軒之前都好興奮 點知一跑開閘俾馬撞就衰晒
作者: 魚仔餅    時間: 14/12/2012 03:45 PM

QUOTE:
原帖由 イルイ 於 14/12/2012 11:15 AM 發表
香港隊GOGOGO
今次一定得   

又派膠

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0