標題: 《賽馬WQT》1月6日本地賽事預測節目 (主持:河馬仔 魯賓遜) [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 5/1/2013 05:35 PM     標題: 《賽馬WQT》1月6日本地賽事預測節目 (主持:河馬仔 魯賓遜)

今集MP3下載 :
http://overseas2.openradiohk.com/media/download.php?gid=20&epino=513

第五佰一十三集

(主持 :
河馬仔 魯賓遜)

(監製 : 河馬仔)

(看板娘 : 馬場樂子)

今集主要內容 :

第一節 : (0分鐘至約15分鐘)
- 星期五夜賽您點睇?
- 談潘頓近年數據。其實潘頓今年好似成績大躍進,其實兩年前已經非常好。究竟潘頓同邊幾個馬房合作得最多WIN?有邊個馬房係三年咁耐都跑都未跑過?潘頓每場之策騎策略又係點?

第二節 : (15分鐘至約29分鐘)
- 第一場四隻分析

第三節 : (29分鐘至尾)
- 第四場逐隻分析
- 講定一月盃,摩東方在這盃有乜奇數據?

[以下是馬場樂子的獨白]

今天來了這兒飲咖啡,對面有位女孩子和我差不多年歲。現在是冬天,大家都飲住熱熱的咖啡,她手上拿的是甚麼?原來用電話來自拍,手上還套住一隻馬馬的手套公仔,莫非她也和我一樣喜歡與馬匹相處?總覺得她有點可愛之餘又帶點寂寞,希望能夠和她一起聊聊天打個招呼呢!

(較大的圖)

此Wallpaper由河馬仔設計及監製及持有版權、由香港同人組織CASTALY堂之畫師---神奈未來繪製而成。

*(圖中所述之故事及看板娘人名純屬虛構、如有雷同、實屬巧合。)

作者: 河馬仔    時間: 5/1/2013 06:27 PM

今集<賽馬WQT>主持心水選擇

第一場 :

河馬仔 : 8鑽石瑪瑙-1名城-12有心有力-6千笑

魯賓遜 : 2奇無極-10共創良機-5鑽飾天使-13寶德

第四場 :

河馬仔 : 2雙龍出海-3過關勇將-14自我本色-13數糊傳奇

魯賓遜 : 13數糊傳奇-8野外桃源-5紀利威威-4添歡笑

(詳情馬匹分析請聽上述之錄音節目呢)

作者: 河馬仔    時間: 6/1/2013 11:27 PM

是日<賽馬WQT>主持之心水選擇及賽果由看板娘---馬場樂子馬場彩珠為大家報導

第一場 :

河馬仔 : 8鑽石瑪瑙-1名城-12有心有力-6千笑
(唔中)

魯賓遜 : 2奇無極-10共創良機-5鑽飾天使-13寶德
(唔中)

賽果 : 13-1-3-4

第四場 :

河馬仔 : 2雙龍出海-3過關勇將-14自我本色-13數糊傳奇
(位置Q派$153.0)

魯賓遜 : 13數糊傳奇-8野外桃源-5紀利威威-4添歡笑
(唔中)

賽果 : 10-2-3-14

作者: 施華    時間: 6/1/2013 11:35 PM

13寶德都有貼算唔錯啦!加油啦!我支持你唔住都支持你的.
作者: 河馬仔    時間: 7/1/2013 12:32 AM

QUOTE:
原帖由 施華 於 6/1/2013 11:35 PM 發表
13寶德都有貼算唔錯啦!加油啦!我支持你唔住都支持你的.

謝謝您的支持呢

下集我地頭部講電影
作者: 施華    時間: 7/1/2013 05:43 PM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 7/1/2013 12:32 AM 發表

謝謝您的支持呢

下集我地頭部講電影

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0