標題: 氣 管 有 血 及 時 康 復   天 久 周 日 向 星 洲 出 發 [打印本頁]

作者: 施華    時間: 9/5/2013 04:02 PM     標題: 氣 管 有 血 及 時 康 復   天 久 周 日 向 星 洲 出 發

[iframe]http://hk.racing.nextmedia.com/art_main.php?iss_id=20130509&sec_id=3403908&showdate=20130509&art_id=16924585[/iframe]
作者: CJ.    時間: 9/5/2013 05:29 PM

有1600唔跑跑2000,咩部署離

作者: kit829    時間: 9/5/2013 09:29 PM

加油LUCKYLINE
作者: 美好前程    時間: 9/5/2013 10:11 PM

QUOTE:
原帖由 &lt;i&gt;kit829&lt;/i&gt; 於 9/5/2013 09:29 PM 發表&lt;br /&gt;<br />
加油LUCKYLINE

&lt;br /&gt;<br />
<br />
加油歸加油,不過都系唔睇好,隻馬今季已經無左前年同舊年既狀態,今季贏既兩場都系靠走位際遇好,前年舊年隨便走位唔贏都會好近,今年已經唔得,加埋不良於行、氣管有血,最後一搏了。
作者: 小提琴手    時間: 10/5/2013 11:17 AM

QUOTE:
原帖由 美好前程 於 9/5/2013 10:11 PM 發表
<br /><br />
<br />
加油歸加油,不過都系唔睇好,隻馬今季已經無左前年同舊年既狀態,今季贏既兩場都系靠走位際遇好,前年舊年隨便走位唔贏都會好近,今年已經唔得,加埋不良於行 ...

次次大外檔
作者: liwind1107    時間: 10/5/2013 02:06 PM

癫狗都被玩残啦。建议好似雄心咁提前放暑假,唔系只马好容易呢季玩尽。
作者: keywinner    時間: 19/5/2013 09:48 PM

事實證明方嘉柏的智慧不是常人能比的~~~

有時要成大事, 真係唔好畏手畏腳, 不要諗太多其他東西, 亦不須顧慮太多外在因素

遇到機會, 有計劃想去做就去做, 成功根本指日可待

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0