標題: RW賽馬台 - 朴你個街杯賽馬日節目 [打印本頁]

作者: Running    時間: 17/5/2013 10:59 PM     標題: RW賽馬台 - 朴你個街杯賽馬日節目

我地賽馬台仝人,祝各位聽眾佛誕快樂,日日我佛你你佛我!

RW薯片佬 - 冼馬田
[youtube]WQItt5kw2E4[/youtube]

今期RW薯片佬,除咗講下葉楚航同吳志林之外,仲有嗰場亞視杯嘅心水提供!

冼馬田精選:R7 -WP 摩法神采

延伸閱讀:
1988年吳志林訪問
[youtube]u05X6nabSl0[/youtube]

1992年吳志林訪問

[youtube]L_LNrmNfZLY[/youtube]

有績可尋 - 波仔
[youtube]U9-Q8dNP62o[/youtube]

今期波仔有咩備忘馬?心水又係邊場?請Click入嚟聽啦!

波仔精選:R8 - WP 勝風

奀寧點將錄 - Running
[youtube]8vuO8q2PwK8[/youtube]

除咗講周六初出新馬外,奀寧都睇中兩隻質新馬做重心!

奀寧精選:
R3 - WP 氣勢如虹 / QT:氣勢如虹、要風得鋒、權駿精
R9 - WP 勝飛 / QT:勝飛、吉利大師、如你所願、豐衣足食

Kaosen Style - 膠神
[youtube]pGmUqAQddIo[/youtube]

十皮三重彩邊度搵?當然要問下膠神啦!

膠神精選:
R1 - WP 追風駿足 / QT:開心樂韻、追風駿足、獎金王
R4 - WP 齊大勝 / QT:齊大勝、威利猛男、喜欣賞

RW馬膽+RW投注寶+RW騎師王+品評歷屆亞姐
[youtube]bdke1CPNdPk[/youtube]

除咗RW馬膽及RW投注寶外,我地又再突擊提供RW騎師王,
仲有我地更會品評歷屆亞姐­質素,唔好錯過啊。

RW馬膽:R5 - 確威龍
RW投注寶:R7 - 續領風騷、一言為定、卡達聖、摩法神采

延伸閱讀:
韓燕溫泉倒奶救亞視

[youtube]751ujQaVMqg[/youtube]

祝大家場場贏到爆、佛都佛中你!

作者: balljai923    時間: 17/5/2013 11:08 PM

是日飲歌!!!     如來佛都佛你~~~
作者: ユюユ    時間: 17/5/2013 11:48 PM

新航係咪有直播?
作者: Running    時間: 18/5/2013 12:28 AM

做賽馬節目做到我地咁,都算有今生冇來世囉。

人地河馬兄講飲講食,我地就講亞姐。
作者: Kurofune    時間: 18/5/2013 09:02 AM

摩法神采退出
作者: kaosen    時間: 18/5/2013 01:04 PM

救命,跑2,3,4名
作者: 木奇異    時間: 18/5/2013 01:09 PM

犀利,捉到最冷2隻
作者: 冼馬田    時間: 18/5/2013 01:12 PM

QUOTE:
原帖由 <i>木奇異</i> 於 18/5/2013 01:09 PM 發表<br />
犀利,捉到最冷2隻

<br />

膠神0的冷門你估講笑?﹗
作者: kaosen    時間: 18/5/2013 02:07 PM

unning un出條Q

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0