標題: [潮推]《RW賽馬台》國慶日賽事「點相版」節目 已上載﹗ [打印本頁]

作者: 冼馬田    時間: 1/10/2013 08:56 AM     標題: [潮推]《RW賽馬台》國慶日賽事「點相版」節目 已上載﹗

有人說賽馬台今年是否笠水,只做一些簡單的一分鐘馬評算數。但其實我們不是笠水,反而是愈玩愈大,以往《RW賽馬台》大家只會聽到聲,今次大鑊,仲要見埋我地幾位主持的衰樣﹗希望各位高抬貴手,輸左都唔好起我地底吧﹗

《Kaosen Style》膠神:

膠神是一向是賽馬台的冷門之王,今季繼續貫徹無冷不歡的精神,與大家挑戰十萬蚊三重彩﹗

[youtube]ZkcxMZRdynA[/youtube]

膠神國慶日提供:
第四場9華麗登場
第五場11有綵
第十場12寶寶快車

《有績可尋》balljai923

今期波爺會同大家回顧潘頓星期三晚的「神級策騎」,如何發揮兩匹公眾熱門「喜跑得」和­「金滿載」
另外波爺暑期提供的跟進馬「皇仁威龍」已贏出,節目中會提供對此駒的展望,大家快D開­黎睇啦﹗

[youtube]GxPd78_WTBo[/youtube]

另外仲有三part精彩節目,稍後推埋畀大家﹗
作者: 冼馬田    時間: 1/10/2013 09:28 AM

《大師高見》大師

《大師高見》是賽馬台的新環節。我們特別邀請到馬圈高人,對馬事有獨特理解的長者「大師」,與大家分享賽馬心得。今次先與大家討論霍利時吳定強的訓練手法。

[youtube]R-Yd7LIwsWU[/youtube]

「大師」國慶日提供:
第六場1博愛福星
[/youtube]

「唔賭唔知時運到,唔冷唔買梗會中!」係我地RW馬膽及投注寶宗旨,所以今期繼續俾啲­偏門貼士,希望大家一擊即中!

[youtube]ZIL1yMXeEYs[/youtube]

RW馬膽:R10 - 萬事勇
RW投注寶:R8 - 喜蓮標誌、大運財、勝哥兒、將男

我地仲有一位寶貝主持Running主理的《奀寧點將錄》由於製作需時,同埋佢今次講凱旋門大賽,唔係好趕,所以執靚左先擺出黎。今次推住咁多先,下次節目再見﹗

作者: yinho    時間: 1/10/2013 10:12 AM

大師  用左變聲器呀?
作者: 冼馬田    時間: 1/10/2013 10:39 AM

QUOTE:
原帖由 <i>yinho</i> 於 1/10/2013 10:12 AM 發表<br />
大師  用左變聲器呀?

<br />

冇用變聲器,真的是老人家﹗
作者: Running    時間: 1/10/2013 11:36 AM

奀寧點將錄 - Running

[youtube]LXXteM6bMkc[/youtube]

仲有6日就跑凱旋門,奀寧同大家分析三場凱旋門預賽嘅參戰馬實力,當然唔少得就係今次有冇黑馬可以推翻大局!

作者: kaosen    時間: 1/10/2013 04:49 PM

投注寶竟然中晒
作者: balljai923    時間: 1/10/2013 04:49 PM

4 連環!!
作者: 西人堅    時間: 1/10/2013 04:51 PM

作者: balljai923    時間: 1/10/2013 04:55 PM

RW 馬膽名投注寶條NG 片...笑到我丫 :)

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0