標題: 大戶落飛12-10-2013 R8 Updated [打印本頁]

作者: 大戶落飛    時間: 12/10/2013 10:44 AM     標題: 大戶落飛12-10-2013 R8 Updated

剛週三形勢決定一切,大戶損手爛腳,在下亦被打破今季處子之身,但無損小弟對賽馬的熱誠。今日志切收復失地,贏取最大回報

預告:下週三休息一天

切記,臨場落飛唔一定會贏,只可當參考

2場   蜜圈(大手),點解
4場   四喜滿堂(大手),金錢路(大手), 黃金宅男(重飛)
5場   共創美好(大手),競駿風雲(大手), 獎金王(重飛)
6場   喜利高(大手)
7場   同個夢想(重飛),坪踪㨗影
8場   要風得鋒(大手),無敵城堡

作者: gn00161700    時間: 12/10/2013 11:01 AM

支持無私分享
上週三我都損手爛腳
作者: am20462046    時間: 12/10/2013 11:21 AM

支持
作者: 阿彌    時間: 12/10/2013 01:13 PM

作者: iceson    時間: 12/10/2013 01:38 PM

PQ
作者: 雄心威龍    時間: 12/10/2013 01:39 PM

支持
作者: 魚仔餅    時間: 12/10/2013 02:04 PM

蜜圈
作者: Running    時間: 12/10/2013 02:10 PM

大戶兄好嘢 睇到「南莊多寶」重墊底飛
作者: neeDu    時間: 12/10/2013 02:17 PM

四喜滿堂,金錢路
作者: 西人堅    時間: 12/10/2013 02:18 PM

QUOTE:
原帖由 neeDu 於 12/10/2013 02:17 PM 發表
四喜滿堂,金錢路

金錢路有得爆的........唔好同我落咁多飛 唔該
作者: iceson    時間: 12/10/2013 03:07 PM

又PQ
作者: 跑道    時間: 12/10/2013 03:13 PM

R6,4,8、9,12,13有票
作者: cyschumacher    時間: 12/10/2013 03:13 PM

差點連四連環都中埋
作者: 跑道    時間: 12/10/2013 03:39 PM

8,9就肥Q
作者: leongsing123    時間: 12/10/2013 03:39 PM

喜利高
作者: cyschumacher    時間: 12/10/2013 03:39 PM

又win
作者: iceson    時間: 12/10/2013 03:41 PM

作者: Running    時間: 12/10/2013 03:42 PM

作者: maxilopez    時間: 12/10/2013 04:04 PM

无咩特别,还不如看一下电视机。 大户落飞吴一定赢但又未必真系落飞。有咩意思???不如干脆比tips好过。
作者: CJ.    時間: 12/10/2013 04:05 PM

d 燈既命中率好高
作者: 雄心威龍    時間: 12/10/2013 04:13 PM

QUOTE:
原帖由 maxilopez 於 12/10/2013 04:04 PM 發表
无咩特别,还不如看一下电视机。 大户落飞吴一定赢但又未必真系落飞。有咩意思???不如干脆比tips好过。

你咁勁又唔見你俾tips?
成日係度串人,lor把鏡照下自己唔該
作者: kaosen    時間: 12/10/2013 04:37 PM

QUOTE:
原帖由 maxilopez 於 12/10/2013 04:04 PM 發表

你走喇,我唔想攪大件事
作者: yuricylau    時間: 12/10/2013 04:39 PM

QUOTE:
原帖由 kaosen 於 12/10/2013 04:37 PM 發表

你走喇,我唔想攪大件事

作者: 大戶落飛    時間: 12/10/2013 04:51 PM

跑馬就是這樣的

作者: 小魔怪    時間: 12/10/2013 04:57 PM

條撚樣好撚煩自己又無料扮4條食屎啦
打撚埋d※※簡體字
你加撚埋個條C華返去踢波啦※※老母
作者: sw    時間: 12/10/2013 05:02 PM

QUOTE:

就係比TIPS都係命中率高 好過你條契鳩弟! 躝屍趷路啦 識唔識呀?!
作者: 阿仙奴    時間: 12/10/2013 05:24 PM

君子一言得番12倍...@@
作者: 跑道    時間: 12/10/2013 10:00 PM

有時睇左D燈後.好似做馬一樣.我用自制孖寶燈.在睇他們跑法.他們好像已安排好,當然不是場場食.要做假象.但10場中5場Q.8個W.大戶後面都好肥......,
作者: 跑道    時間: 12/10/2013 10:01 PM

否則 大戶可全在這麼多年?
作者: 西人堅    時間: 12/10/2013 10:09 PM

QUOTE:
原帖由 跑道 於 12/10/2013 10:00 PM 發表
有時睇左D燈後.好似做馬一樣.我用自制孖寶燈.在睇他們跑法.他們好像已安排好,當然不是場場食.要做假象.但10場中5場Q.8個W.大戶後面都好肥......,

可否 share 一下 自制孖寶燈要注意 d 咩 detail ?
例如 應該睇咩時段
作者: 跑道    時間: 12/10/2013 10:11 PM

請問手機如何上轉圖片
作者: 跑道    時間: 12/10/2013 10:14 PM

馬會孖寶.3.2,1分鍾拍一張.跑後拍一張.便知道某4-5匹,有重票支持
作者: 西人堅    時間: 12/10/2013 10:15 PM

我唔係好識....睇下有冇其他網友知
作者: 西人堅    時間: 12/10/2013 10:36 PM

QUOTE:
原帖由 跑道 於 12/10/2013 10:14 PM 發表
馬會孖寶.3.2,1分鍾拍一張.跑後拍一張.便知道某4-5匹,有重票支持

明白
作者: 冼馬田    時間: 12/10/2013 10:50 PM

好似真係好神咁,願聞其詳﹗
作者: 大戶落飛    時間: 13/10/2013 01:13 AM

為什麼不問小弟

作者: 大戶落飛    時間: 13/10/2013 01:38 AM

QUOTE:
原帖由 跑道 於 12/10/2013 10:14 PM 發表

跑道兄,我私下已說得很清楚。你看到的有4-5匹,但我看到1-2匹。你知道原因嗎?你想知,我可以告訴你,但我怕你做不了。其實你上星期已有想知道的想法,我也顧意告訴你,但你不注意我的意思,我也沒辦法。你注意孖寶,但並不是全面的。還有早飛,暗飛,過關飛,臨場飛。只要你知道飛數的變化,你也可做大戶。西人堅也是,其他C兄也是。想知道可問小弟。我就不明白為什麼問外行人,為面子嗎?還是落我面
作者: 西人堅    時間: 13/10/2013 01:54 AM

by the way, 係咪因為 全泥 D 大戶未必好積極 所以唔提供?
作者: 大戶落飛    時間: 13/10/2013 02:06 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 13/10/2013 01:54 AM 發表
by the way, 係咪因為 全泥 D 大戶未必好積極 所以唔提供?

不是,泥地主要狀態,實力其次。大戶不會關心什麼地,有料就買。只是泥地資料太少,所以小弟不感興趣

作者: 跑道    時間: 13/10/2013 10:21 PM

大戶兄. 其實只是各師各法姐.就算知道大戶下注某幾匹都不一定有大回報.因為香港彩池細.臨場他們下注之大.可能是某彩池的((50%)).最後10分鐘開始入注.什麼馬都有下注.分別是大細.即看好.大戶下注者應該有好幾個戶口.如果你說只是1.2.匹.是不會的.我在你的post已介紹過3至4次(有票)都言中了.
作者: 跑道    時間: 13/10/2013 10:38 PM

不過對我出來說.知4-5匹有幾會馬無什麼用.買5匹W無肉食.5條QFULL.輸吾起.大戶已出現多年.由出名的羅拔摩亞公開朋友代出書,已引入大把專家來分享.
作者: 跑道    時間: 14/10/2013 03:35 AM

強調一樣野.我用了這一些5匹下注Q.是輸$.只是W可以中小小.不過兩者合數是負.(大戶下注不一定中)是言中的.只是說中了什麼馬有人下注多一些.之前MA288的光頭佬介紹如果如計出來.不過都是無用的.結果我都是輸$.
作者: poiuy    時間: 14/10/2013 05:45 AM

QUOTE:
原帖由 大戶落飛 於 13/10/2013 01:38 AM 發表

跑道兄,我私下已說得很清楚。你看到的有4-5匹,但我看到1-2匹。你知道原因嗎?你想知,我可以告訴你,但我怕你做不了。其實你上星期已有想知道的想法,我也顧意告訴你,但你不注意我的意思,我也沒辦法。你 ...

睇飛呢樣野倒是沒有什麼外行不外行人分別,,只有各施各法,,邊套程式較準備的分別
只有程式較準,,一分鍾既外行人同一日十二小時既內行人根本冇分別

作者: poiuy    時間: 14/10/2013 05:54 AM

QUOTE:
原帖由 跑道 於 12/10/2013 10:00 PM 發表

跑馬,,先跑實力及形勢,,飛數最後

大部份場次都係 大戶將 實力及形勢 計得準(都會有錯既時候,,獎金王 我都hi了),,再係臨場廝殺,,所以先造成臨場燈極準既假象,,而計馬既 實力及形勢 才有外內行人既分別(就好似 正能量 四班入Q 跑五班 外行人會覺得好大機會,,但其實有好大缺點;;same case 剛仗 火龍寶)

#37都有講,,不同時段既飛數有不同意思,,只要有留意,,隔晚飛有時亦好恐怖,,要先明白原理才會明白臨場燈點解會咁準

作者: poiuy    時間: 14/10/2013 06:25 AM

有飛唔一定贏,,冇飛唔一定輸,,但有d馬落飛根本係唔會知點解落,,借#1,,黃金宅男 呢d有落都唔會買,,仲幾匹對碰W幾碰Q全餐咁梗係盈利不大甚至要輸
作者: 跑道    時間: 14/10/2013 01:22 PM

是呀,軍事幾密谷草初出,隔夜12倍回票至開跑22倍照Win,我中了很開心,覺得自己嬴了大戶 威利加數無票走內疊跑P咋,好彩有冷P頂住
作者: 跑道    時間: 14/10/2013 01:33 PM

上季,泰山臨埸超級大票下調了75%,結果失影,所以大戶一樣有輸的時候。而高伯新更是票王之王,果匹要峰得瘋眞是
作者: CJ.    時間: 14/10/2013 01:45 PM

QUOTE:
原帖由 跑道 於 14/10/2013 01:33 PM 發表
上季,泰山臨埸超級大票下調了75%,結果失影,所以大戶一樣有輸的時候。而高伯新更是票王之王,果匹要峰得瘋眞是

果隻大欣賞先經典
作者: yuricylau    時間: 14/10/2013 01:51 PM

咁數法...數到2046都仲未數完
作者: 西人堅    時間: 14/10/2013 01:56 PM

樓主都是純粹地 講邊 D 馬將會大手有飛
都是 分析方法 一種而已
姐係咩速勢榜 有 D 人話準 有 D 人話 on9

信唔信用咩方法跟, 點跟先有得贏 各自修為吧

有 D 馬房成日啡燈, 高蔡 係尻唔係都啡 ge
又有某十匹八匹馬 特別易啡 (我響賽馬台講左幾次 喜惑 大欣賞果堆 )
次次都啡 咁啡唔代表 d 咩
呢 D 讀者自己分析吧
作者: 西人堅    時間: 14/10/2013 02:12 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 14/10/2013 05:54 AM 發表

跑馬,,先跑實力及形勢,,飛數最後

大部份場次都係 大戶將 實力及形勢 計得準(都會有錯既時候,,獎金王 我都hi了),,再係臨場廝殺,,所以先造成臨場燈極準既假象,,而計馬既 實力及形勢 才有外內行人既分別(就好 ...

最新 經典教材 某能樣,
羅神咁都唔大熱 D 大戶多謝曬

另, 腎哥仔 年中都啡綠唔少馬 好多都係熱門 tim......大戶都輸 X 死
呢 D 要又係自己獨立思考

作者: 跑道    時間: 14/10/2013 11:30 PM

其實一場有五匹或以上的馬在不同時間落票.d注馬都好散.有時見1至2匹馬狂大注.QQP重要full燈.full跟中啡燈都無幾吾多錢倍.丁左就傷
之前聽18講.大有可能D大注是在大陸果樹代理下注.因有回扣.可能吧!
作者: 西人堅    時間: 15/10/2013 12:46 PM

QUOTE:
原帖由 跑道 於 14/10/2013 11:30 PM 發表
其實一場有五匹或以上的馬在不同時間落票.d注馬都好散.有時見1至2匹馬狂大注.QQP重要full燈.full跟中啡燈都無幾吾多錢倍.丁左就傷
之前聽18講.大有可能D大注是在大陸果樹代理下注.因有回扣.可能吧!

電視台邊咁講出口

點解 D 人會買外面 唔買落馬會? (外面有咩優點)
佢地會因為回扣而買返去馬會嗎?

咁你就明回扣真正吸引到咩"飛"了
作者: 西人堅    時間: 15/10/2013 01:22 PM

QUOTE:
原帖由 跑道 於 14/10/2013 11:30 PM 發表

你自己都答左自己了
睇到有咩馬落飛 只係最基本的第一階段而已
想下點解 果 D 馬會落飛 才是再下一步

大戶, 錢多而已
香港個 pool 咁大, 好多路人馬搵食, 當然多馬會落, 各有理由落飛
我相信冇人咁單純認為 D 燈全都係果1,2路人馬落掛

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0